yine kv ile evin yakın olması sorunu :(

umut_iklimi

Tanrı yağmurdadır ...
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
966
11
118
İstanbul
kızlar artık eşimi her gün yemeğe yada kahvaltıya çağırmalardan bıktım illa işi mi bırakıyım ? artık iyice sinirime gitmeye başladı bu durum benim eşime gitme deyince de iyice kıymete biniyolar ve o zaman tartışıyoruz buna bi çare lazım vardiyeni değiş diyorum değişmiyor bıktım yaa annemlerin gelmesi çözüm olabilir mi sizce ?

Eşin nasıl her gün kahvaltıya gidiyor annesine..? İşe geç mi gidiyor..? Beraber kahvaltı etme imkanınız yok mu..?

mALESEF İŞE 3 TE GİDİYOR BENSE SABAH 8DE

sürekli mi böyle yoksa vardiyalar her hafta değişiyor mu.
sürekli böyleyse siz haftaiçi ne zaman görüşebilirsiniz ki :44:
3/11 çalışıyorsa eve geliş saati 12 olsun e siz sabah kalkıyorsunuz mutlka çok oturamazsınız e eşiniz sabah uyurken siz işe gidiyorsunuz aman zor ya

Sen o zamanlar evde değilsen ne sakıncası var ki gitmesinin, şöyle düşün sen onun yerinde olsaydın annene kahvaltıya gitmek istemez miydin? Yani tek başına hazırlayıp yapmaktansa annesine gitmesi daha iyi.

benim burada hiç kimsem yok zaten bu yüzden gidemiyorum akşamları beni çağırıyolar ama ben gitmiyorum görümcemde evli ve kv ye yakın oturuyo gece gündüz evinde damadıda kendinde eşimi göremiyorum evet çünkü ben akşam 8 de gidiyorum o 11.30a doğru geliyo ben uyumuş oluyorum bu arada tatil günlerimizde farklı ben pazartesi o pazar :SSS inanın çok sıkıldım

ben art niyet görmedim açıkcası...
sonuçta sen evde yan gelip yatmıyosun... keyfi olarak kahvaltı hazırlamamazlık yapmıyosun...
iş de olduğun için, eşinin gidip ailesiyle kahvaltı yapmasında bi sakınca görmüyorum ben...
yabancı değil sonuçta, aç gitmektense orda yesin, nolcak ki...

doğru haklısınız aslında bende annemlere söliyim onlarda buraya taşınsın bende sürekli annemlere gidiyim hatta ordan çıkmıyım belki içgüveysi alırlar eşimide bölece kirada ödemeyiz zaten eşim sürekli annesinin dizinin dibinde olduğu için sorumluluklarının farkına varamadı daha buda problem diil haklısınız nasılsa çalışıyorum ben alırım eksikleri değil mi ? ben kayseriden buralara eşim için kalkıp geldim o ailesi yüzünden evini ihmal edip hala evli olduğunun bilincine varmazsa da ben de en son çare annemlere buraya taşınmayı teklif edeceğim... ayrıca dertli olmasam bu konu yüzünden sorunlar olmuş olmasa buraya konu açmazdım...

O zaman sen yokken gitmesine değil, akşam gitmesine takılıyorsun ve haklısın. Herkesin bir evi var, annesinin evinden çıkmayan kadınlara sinir oluyorum, aynısını sizden istiyorlar ama sen tüm zamanını onlarla geçirmek zorunda değilsin. Uzak bir yere taşınma şansınız yok mu? Ya da eşin böyle gayet mutlu mu, sen evde o annesinde. Anlamıyorum annesinin evinden çıkmak istemeyenler niye evlenir.

Eişinize kahvaltı vermek dışında ne yapıyorlar da bu kadar sinirleniyorsunuz?
Siz ona kahvaltı sofrası hazırlayıp bıraksanız da eşiniz yine gider orda mı yapar kahvaltısını?
Bence öncelikle bu konu neden sizi bu kadar sinirlendiriyor onu düşünün ve eşinize bunu anlatın.

çünkü ben işe gidince sürekli arkamdan bişiler oluyo mesela ben gidince arkamdan evime giriliyo eşyalar değiştiriliyo kafasına göre temizlik yapıo mesela evde napıyoruz ne kadar harcıyoruz bunlar soruluyo ben kendi aileme bile seviye kydum ve annesi böle yaptıkça eşim sorumluluğu üstlenmiyo umursamıyo evi mesela geçen akşam mesaj attım ağrı kesici al ekmek al zilin üzerine ismini yaz as dedim tamam dedi evge geldim hiç biri yapılmamış neden çünkü annesi çağırmış yrmeğe ekmeği ondan almamış akşam ben geldiğimde fırın kapalıydı aç kaldım. ağrı kesicide alınmamış niye çünkü yemek yemişler sohbet etmişler iş saati gelmiş gitmiş. eve habersiz girmeleride ayrı bi konu :S

O zaman bu konudaki sıkıntılarınızı söyleyin. Kahvaltıya gitmesini bahane etmeyin.
Evinize siz yokken girilmesinden hoşlanmadığınızı, eşyaları değiştirme gibi bir hakkının olmadığını, size yapılan saygısızlığı konuşup çözüm üretmelisiniz

Son düzenleme:

Önce eşinle konuşmalısın, sizin artık onlardan ayrı bir eviniz olduğunu sorumluluklarınız olduğunu anlatmalısın. Sabah kahvaltıda beraber değilmişsiniz, oraya gitmesine takılma ama akşam yemeklerini beraber yiyin, oraya gitmesin, ben seninle yemek istiyorum diyebilirsin. Sonra evine başkalarının değişiklik yapmasından hoşlanmadığını söyle annesine anlatsın ya da siz bunu k.validenize kendiniz söyleyin...

Siz zaten sabah işe gidiyorsunuz, anneside oğlunu yalnız kahvaltı etmesin diye çağırıyor. Bunda ne kötülük olduğunu lütfen biri bana anlatsın. Eşiniz sabah işe gitse siz 12 de gidecek olsanız ve annenize kahvaltıya geçseniz bunda da bir kötülük mü olacaktı ?

siz eşinizi ne zaman görüyorsunuz peki :44:
sizin izin gününüzde eşiniz işe gitmeden önce bu kadar mı görüşebiliyorsunuz.
eşiniz neden vardiya değiştirmiiyor

insan ailesinin dibinden ayrılamayacaksa,kendine yeni düzen kuramayacaksa neden evlenir ki, hem bi insan işinde sürekli 3-11 olamaz, vardiyasını değiştirmesi lazım

benim eşimnde vardiyalı gece vardiyasından çıkınca birde 3-11 e gitmeden önce oraya gidiyor kahvaltı yapmaya önceleri sinir olurdum şimdi ses etmiyorum neden çünkü annesini her gün görünce ben akşam eve geldiğimde annemlere gidelim diyemiyor hasret gidermiş oluyor nasılsa diye,

veee sen yokken evine girmeleri çok büyük saçmalık, hiçbirşeye dokunmasa bile yinede rahatsız olurdum ne demek canım evin hanımı yokken eve giriyorlar eşine dişini göstermen lazım, usulca konuşmakla olmuyorsa anladığı dilden konuşmak lazım

bence sen kahvaltıyı yemeğifalan boşverde, iş saatlerinize kafayı tak.Çok kötü şartlar altında çalışıyorsunuz canım, eşin başka iş bulamaz mı?böylece hem annesine itme durumu ortadan kalkar hem de akşamları bişeyler paylaşırsınız.

ben evde yoksam neden eşim annesine gidip kahvaltı etmesin ki:26:

evde kahvaltı yapınca sorumluluk mu almış olacak.evinize aldıklarınız bozuluyorsa daha az alın.

sen evdeyken,seni bırakıp gitse anlarım ama sen zaten yoksun.senin derdin ailen uzakta gidemiyorsun,eşin de gitmesin istiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…