yine kv kafamı karıstırdı..

Kadin k.p den vurmaya calisiyor seni . Dikkat et kanma soylediklerine .bide psilokojik tedavi gordu demissin. All iste kadinda senaryo cok. Takma sen bosver .bide nisanlina soyleme diyor. Uydurduklari ortaya cikmasin diye

Her dediğini bir bir kayınbabana ve nişanlına anlat yoksa ilerde sen zararlı çıkarsın. Ben her deneni ortaya atardım kaynananın yalanları bir bir ortaya dökülürdü

Nişanlına bu korkularınıda anlat işte. Gulyabanimi ne korkuyosun yani
nişanlım annesiyle mesafeli olmak için sert davranıo ona cünkü biraz yüz verince hemen kadın saçma düşüncelere baslıyor.. şimdi söylersem nişanlım yine biüsürü kızcak ona.. o da nişanlımı doldurup üstüme salcak die korkuyorum.. ama dogrusu bu mu bilmiyorum.. bugun konusayım ozman

Hiç takma yoluna bak samimi olma

ama ozman nişanlım onun üstüne gitcek bu sefer ben sana deme dedim neden anlattın die üstüme gelmesin

Ben olsam öyle herşeyi an be an anlatmam, gerek yok... Bir konuşma sırasında " tatlım biliyorsun annen hassas bir insan ve sanırım bazı konularda yersiz korkuları veya takıntıları olabiliyor. Bir mevzu olduğu için söylemiyorum, genel olarak söylüyorum. Rutin kontrollerine devam ediyor değil mi? (ya da ilaç alıyorsa ilaçlarını düzenli alıyor değil mi?) diyerek farkındalık yaratırdım. Nişanlınız sizin yanınızda annesine tepkisel davranırsa da annesinin rahatsız olduğunu ve tepkiyle yaklaşıldığında içine kaçıp daha çok kin tutacağını söyleyin.

Kv niz paranoyak hastası ise maalesef tüm aile, yakın çevre bu hastalıkla mücadele etmek zorunda kalacaktır.

Kayınvaliden katmerli piskopat.

Bence kafanı takma, ya Kp ile aranın bozulmasını istiyor ya da oğluna olanları anlatmanı ve seni ispitçi ilan etmeyi.

Hiçbir şey yokmuş gibi ne nişanlının moralini boz bunu anlatarak ne de KP ile aranı boz.

kaynanayla bu kadar derın sohbetlere nasıl gırıyorsunuz ben anlamıyorum arkadas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…