yine kv kafamı karıstırdı..

ters köşe yapmaya çalışıyor. nısanlınızla paylasın bılsın ama konustugunuzu soylemesın .

kızım akli melekeleri out sana kafayı acayip takmış bir kadın var karşında sen hala evlenecem diye tutturucan mı bu çocukla..bak son kez söyleyim çok pişman olacaksın keşke olmasan ama görünen o.

Kimse dedigini unutma ama ona gore de hareket etme.
Sana tavsiyem mesafeyi iyi ayarlaman.
Gozlemle herkesi. Zaten ak koyun kara koyun cikar. Tarafsiz davranmaya calis davranislarina hicbir seyi yansitma. Eger basarili oldugunu gorurse sana daha fazla sey soylemeye baslar.
En basinda da bana acayip geldi insan kocasini neden kotuler ki? Aksine ustunu kapatirsin

kesin cok sinirlenir ve söyler kızar ona çünkü kv min benimle böyle şeyler konusmasına ve bize karısmasına deli oluyor

deneyımlerıme dayanarak soyluyorum daha sonra solemedıgınde neden en bastana solemedın kı önlem alalım vs dıycektır. ben herseyı esımle paylasıyorum bunuda kv soluyorum gerekce olarak hayat arkadasım uzuntum sevıncımı paylasmak zorundayım

bende paylaşmak istiyorum en mantıklısı da bu zaten ama bana sakin nişanlına söyleme cünkü bu aile içi bir mesele gururu rencide olur bana cok kızar dedi

ben mesafeyi ayarlamaya calısıyorum ama kendisi ilçede bize yakın biyere tasınmak istio şimdi.. hergün arıo.. ben aramadıgımda hayırdır nerdesin napıosun die hesap soruo.. nerde olcaksam işteyim

bende paylaşmak istiyorum en mantıklısı da bu zaten ama bana sakin nişanlına söyleme cünkü bu aile içi bir mesele gururu rencide olur bana cok kızar dedi
nısanlınız ve sız bır butunsuzunuz aılede ıkınızın. dolayısıyla sızı dusunmeyıp sıze agır bır yuk yukledıgı ıcın konusmadan olmaz yoksa kp olan tavrınız degısecektır. nısanlnızla konusun kp konussun aksı halde bu durum sızın huzurunuzu bozacak kı ılıskınızede yansıyacaktır

evet bugun uygun bir dille anlatacagım acaba böyle bir şey oldu mu die soracagım.. yoksa kv min hastalıgı yine mi arttı.. durumu anlamam için sormam şart sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…