- Konu Sahibi MassiveStroke
-
Dün gece eşimle konuşma arasında (annesi ile ilgili birşey anlatıyordu) ters düştük. Neyse arada tartışmalar falan oluyor ya.. Sabah konu sıcak olduğundan tekrar açıldı. Sadece söylediği sözü yazıyorum ve yorumlarınızı bekliyorum. "Bana karı çok, ama bir anne daha bulamam"
Çok kırıldım çok kızdım.. O zaman git annenle yaşa, yada yeni kadınlar bul, bu sözü kabul edecek olanda kalırsın dedim...
Ne yapacağım ben bu adamla ya((
Kayınvalide değil densiz koca sorunu bu...
Dün gece eşimle konuşma arasında (annesi ile ilgili birşey anlatıyordu) ters düştük. Neyse arada tartışmalar falan oluyor ya.. Sabah konu sıcak olduğundan tekrar açıldı. Sadece söylediği sözü yazıyorum ve yorumlarınızı bekliyorum. "Bana karı çok, ama bir anne daha bulamam"
Çok kırıldım çok kızdım.. O zaman git annenle yaşa, yada yeni kadınlar bul, bu sözü kabul edecek olanda kalırsın dedim...
Benim annem de soyler kari koca bosanir ama anne babayi bosayamazsin diye. Bunu duyan kardesim de muhtemelen ilerde kendi karisina soyleyecek)
geçenler de burada 30 yıllık evli insanlar boşandı.yani doğru bir söz.anne babadan küssen de darılsanda boşayamazsın.kan bağın var.Benim annem de soyler kari koca bosanir ama anne babayi bosayamazsin diye. Bunu duyan kardesim de muhtemelen ilerde kendi karisina soyleyecek)
konun öncesi varsa bilemicem ama buraya kadar konu sadece eşinin densizlikte depar atması, kv şu an için süt kadar beyaz :)
Canım önceki konumda bununla ilgiliydi.. Okursan görürsün. Kv beni arayıp "sana boşanma davası açacağım" a kadar getirdi konuyu(
Dengesiz bir esiniz var. Sorun ne olursa olsun kv ve sizin aranizda denge kurmasi lazim. Peki siz bunu isittiginizi esinize söylediniz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?