Yine kv sorunum :(

nereden konu sahibinin kıyaslama yaptığına kanaat getirdiniz ki? evet keşke erkekler de bu ayrımı fark etse..anne ve eş kıyaslanamaz,ikisinin yeri ayrıdır..

evet anne bulunmaz ancak üslup çok önemlidir değil mi? söyleme şekli çok önemli..

ayrıca alıntıladığınız mesajımla yazdığınız mesaj arasındaki bağlantıyı kuramadım..ben anne kötü ya da eş niye annesini önemli mi görmüş dedim?

eğer sen oğlunu bu kıyasla yetiştirirsen o da eşine olmadık anda bu tepkiyi verir dedim.

zaten bende alıntıladığınız yazıya göre yorum yaptım.Konu sahibi için değil..

Ayrıca kıyaslama yapmış demedim.Kıyaslama yapılırsa dedim..

Ayrıca oğlunu böyle yetiştirmesiyle alakası yok demek istedim..Oğluda evlendiğine göre aklı eriyordur düşünebiliyordur.Anneye suç atılamaz..

Son düzenleme:

Yine aynı yere gelmişsiniz.. Yazık...

Bakın sayfaları okuyun, kv min nasıl bir kv olduğunu az çok anlarsınız.. Bunu içim acıyacak ama burda anlatacağım... Hamile olduğumu öğrendiğimizde kv me gittik, annemde vardı.. Önce gözümün içine bakarak erik yedi, hiç ses çıkarmadım ama baya gücüme gitti, ikram etmedi... Sonra yaptığı kesmedi, bebekle ilgili konuşmalarımızın arasına girerek : bu kadar sevinmeyin belki de düşer dedi (( Allahıma şükür çok sağlıklı bir kızım oldu...

bak bu bir açıdan iyi aslında. bir müddet sesini çıkartmassan kendi sıkılır bu durumdan. ama malesef biz konuşunca kıymete biniyor anaları ve ne olursa olsun gözleri görmüyor.

vicdansız!!! peki şimdi seviomu torununu çok merak ettim doğrusu

Arkadaşım anlamadığın birşey var ben sizin kayınvalideniz haklı demiyorum..Sadece kadase arkadaşımızın başka bir arkadaşın annem kardeşime eş herzaman bulunu anne bulunamaz demesi üzerine yaptığı yorum için dedim bunu..

Ben demiyorumki siz annenmi benmi dediniz eşiniz haklı..

Dediğim şey birkaç kez yazdım yine yazıyorum..

HAKLISINIZ.Eşiniz densizlik yapmış...

Kayınvalideniz anlattıklarınıza göre zaten nemrut biri belli...Yaşadıklarınız zor haklısınız..Ama siz beni yanlış anladınız...

yaa illaki başka anne bulamaz bu bi kesn ama öle söylenir mi yaaa..
peki arkadaşım sence hatan nerde? yani neden eşin yeri geldimi seni savunmak yerine annesini savunuyor?
hatam yok diyebilirsin ama vardır..mesela annesini sevmediğini ve kötülediğini çok mu belli ettin acaba??
mesela tavrının neden böyle olduğunu tesbit etmeye çalşsan öncelikle ve bu lafın ağır olduğunu ona hissetrip tavrını koysan iyi olur bence

Moralim çok bozuk olduğundan belki yanlış anladım, kusura bakmayın... Kv me yıllardır tanıdığı insanlar, akrabalar bile o çok hain ve bencildir der, ben savunurdum.. Artık savunmayı bıraktım gerçi....

Allah öncelikle eşinize akıl fikir versin..Kayınvalidenize durması gerektiğini söylemediği için..Daha sonra kayınvalidenize akıl fikir versin oğlunu sadece kendine ait gördüğü için...

Allah yardımcınız olsun

Son düzenleme:

nasıl yani :)) siz ya konuyu okumadınız ya da benim ne yazdığımı.güzel arkadaşım bu arkadaşın eşi demiş bu lafı!

ben ona uygun yorum yaptım..ne bir başka arkadaşı?? konu sahibinden bahsediyorum ben..

tekrar söylüyorum; o yorumumda bahsettiğim kişiler konu sahibinin eşi ve annesi..daraldım ya :)

bir başka arkadaşın yorumunu falan görmedim ben..iyi okuyun lütfen..

Allah aşkına evladını kendine bağımlı saplantılı bir sevgiyle yetiştiren anneler oğullarını evlendirip başka evlatların canlarını yakmasınlar. Anne kuzusu adamlar da evlenmesinler, anneleri ile beraber yaşasınlar. Şu anlatılan olayı çevremde o kadar çok gördüm, görüyorum ki dengeyi kurmak bu kadar zor mu?

Arkadaş karıştırmış bende çözeceğim diye karıştırdım :111:

Son düzenleme:
bu lafı eden kocaya, sevdiğin kadına sahip çıkamıyorsan annenle altın gününe gideceksin paşam diyeceksin ve inceldiği yerden kopacak
bu ne arkadaş bekarken analarının yüzüne bakmazlar evlenince eteğin altından çıkmazlar

''karı bulunur, anne bulunmaz'' diyen kayınvalide olduğuna göre, kendini kıyaslayan biri varsa o da kayınvalidedir. oğlunun başka bir kadını sevmesini hazmedemediği için, kendi değerini vurgulamak çabasıyla..

Git annene banadada koca gibi koca çok kılıbık la işim olmaz dıyıp çıkcaksın kapıdan aslında
O o lafı solıcek kadar cesursa sende olmalısın

annenizin, karı boşanır, anneyi boşayamazsın diye, şimdiden kardeşinizin beynini yıkaması çok yanlış bir tutum. ileride onun eşinin de buralara böyle konular açması muhtemel.
annem kardeşimin beynini falan yıkamıyor. kendi kayınvalidesinden falan bahsederken konuşuyor e haliyle krdeşim de duyuyor. kendisi de hç sevmezdi kaynanasını ama ben bilirim bilezik bozdurup babamı memleketine yolladığını ve karı-koca bulunur ama anne baba başka der her zaman. eğer beyni yıkanıp annem gibi düşünebilecekse keşke yıkansa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…