- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi MassiveStroke
-
Annesinde ne suç varki..Herkesin aklı var...Herkes için aile önemlidir..Evet eğer seçime zorlanılırsa aile birinci sıradadır..Haklı eş bulunur ama anne bulunamaz..
Burda sorun herkesin bildiği bir gerçeği gereksiz yere dile getirmek..Çok büyük sorun vardır.. ya annen ya ben deniyorsa bunda kimse kusura bakmasın ama anne ne kadar kötü olursa annedir..Eşde bilecek bunu kıyaslamıyacak.Herkesin yeri ayrı..
nereden konu sahibinin kıyaslama yaptığına kanaat getirdiniz ki? evet keşke erkekler de bu ayrımı fark etse..anne ve eş kıyaslanamaz,ikisinin yeri ayrıdır..
evet anne bulunmaz ancak üslup çok önemlidir değil mi? söyleme şekli çok önemli..
ayrıca alıntıladığınız mesajımla yazdığınız mesaj arasındaki bağlantıyı kuramadım..ben anne kötü ya da eş niye annesini önemli mi görmüş dedim?
eğer sen oğlunu bu kıyasla yetiştirirsen o da eşine olmadık anda bu tepkiyi verir dedim.
zaten bende alıntıladığınız yazıya göre yorum yaptım.Konu sahibi için değil..
Ayrıca kıyaslama yapmış demedim.Kıyaslama yapılırsa dedim..
Ayrıca oğlunu böyle yetiştirmesiyle alakası yok demek istedim..Oğluda evlendiğine göre aklı eriyordur düşünebiliyordur.Anneye suç atılamaz..
Yine aynı yere gelmişsiniz.. Yazık...
zaten bende alıntıladığınız yazıya göre yorum yaptım.Konu sahibi için değil..
Ayrıca kıyaslama yapmış demedim.Kıyaslama yapılırsa dedim..
Ayrıca oğlunu böyle yetiştirmesiyle alakası yok demek istedim..Oğluda evlendiğine göre aklı eriyordur düşünebiliyordur.Anneye suç atılamaz..
Canım geçen konumda da böyle bir yorum yazmıştın, sonuna eklediklerin için üstüme alınmıyorum. Çünkü benim kv her gittiğimiz yerde bizimle olmak ister, kızımla ilgili her konuda müdahale eder, eşime sürekli fikirler! verir, her dediği doğrudur, asla yanlış birşey söylemez! Eşim herşeyine koşturur yaranamaz, gün içinde 5-6 defa aramazsa sorun çıkar, 1 kere asla yetmez, hatta akşam üzeri ararsa izle kaprisleri... Hastaneye götürür, eşe dosta akrabaya götürür, yetmez memlekete beni bırakıp! yine götütür... Cevabını bekliyorum...
Bakın sayfaları okuyun, kv min nasıl bir kv olduğunu az çok anlarsınız.. Bunu içim acıyacak ama burda anlatacağım... Hamile olduğumu öğrendiğimizde kv me gittik, annemde vardı.. Önce gözümün içine bakarak erik yedi, hiç ses çıkarmadım ama baya gücüme gitti, ikram etmedi... Sonra yaptığı kesmedi, bebekle ilgili konuşmalarımızın arasına girerek : bu kadar sevinmeyin belki de düşer dedi(( Allahıma şükür çok sağlıklı bir kızım oldu...
vicdansız!!! peki şimdi seviomu torununu çok merak ettim doğrusu
Bakın sayfaları okuyun, kv min nasıl bir kv olduğunu az çok anlarsınız.. Bunu içim acıyacak ama burda anlatacağım... Hamile olduğumu öğrendiğimizde kv me gittik, annemde vardı.. Önce gözümün içine bakarak erik yedi, hiç ses çıkarmadım ama baya gücüme gitti, ikram etmedi... Sonra yaptığı kesmedi, bebekle ilgili konuşmalarımızın arasına girerek : bu kadar sevinmeyin belki de düşer dedi(( Allahıma şükür çok sağlıklı bir kızım oldu...
Arkadaşım anlamadığın birşey var ben sizin kayınvalideniz haklı demiyorum..Sadece kadase arkadaşımızın başka bir arkadaşın annem kardeşime eş herzaman bulunu anne bulunamaz demesi üzerine yaptığı yorum için dedim bunu..
Ben demiyorumki siz annenmi benmi dediniz eşiniz haklı..
Dediğim şey birkaç kez yazdım yine yazıyorum..
HAKLISINIZ.Eşiniz densizlik yapmış...
Kayınvalideniz anlattıklarınıza göre zaten nemrut biri belli...Yaşadıklarınız zor haklısınız..Ama siz beni yanlış anladınız...
Moralim çok bozuk olduğundan belki yanlış anladım, kusura bakmayın... Kv me yıllardır tanıdığı insanlar, akrabalar bile o çok hain ve bencildir der, ben savunurdum.. Artık savunmayı bıraktım gerçi....
Seviyor gibi yapıyor (benim fikrim)
Arkadaşım anlamadığın birşey var ben sizin kayınvalideniz haklı demiyorum..Sadece kadase arkadaşımızın başka bir arkadaşın annem kardeşime eş herzaman bulunu anne bulunamaz demesi üzerine yaptığı yorum için dedim bunu..
Kayınvalideniz anlattıklarınıza göre zaten nemrut biri belli...Yaşadıklarınız zor haklısınız..Ama siz beni yanlış anladınız...
nasıl yani :)) siz ya konuyu okumadınız ya da benim ne yazdığımı.güzel arkadaşım bu arkadaşın eşi demiş bu lafı!
ben ona uygun yorum yaptım..ne bir başka arkadaşı?? konu sahibinden bahsediyorum ben..
tekrar söylüyorum; o yorumumda bahsettiğim kişiler konu sahibinin eşi ve annesi..daraldım ya :)
bir başka arkadaşın yorumunu falan görmedim ben..iyi okuyun lütfen..
annem kardeşimin beynini falan yıkamıyor. kendi kayınvalidesinden falan bahsederken konuşuyor e haliyle krdeşim de duyuyor. kendisi de hç sevmezdi kaynanasını ama ben bilirim bilezik bozdurup babamı memleketine yolladığını ve karı-koca bulunur ama anne baba başka der her zaman. eğer beyni yıkanıp annem gibi düşünebilecekse keşke yıkansaannenizin, karı boşanır, anneyi boşayamazsın diye, şimdiden kardeşinizin beynini yıkaması çok yanlış bir tutum. ileride onun eşinin de buralara böyle konular açması muhtemel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?