Yine kv sorunum :(

MassiveStroke

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2012
218
1
26
İstanbul
Dün gece eşimle konuşma arasında (annesi ile ilgili birşey anlatıyordu) ters düştük. Neyse arada tartışmalar falan oluyor ya.. Sabah konu sıcak olduğundan tekrar açıldı. Sadece söylediği sözü yazıyorum ve yorumlarınızı bekliyorum. "Bana karı çok, ama bir anne daha bulamam"

Çok kırıldım çok kızdım.. O zaman git annenle yaşa, yada yeni kadınlar bul, bu sözü kabul edecek olanda kalırsın dedim...

Ne yapacağım ben bu adamla ya :(((

Dün gece eşimle konuşma arasında (annesi ile ilgili birşey anlatıyordu) ters düştük. Neyse arada tartışmalar falan oluyor ya.. Sabah konu sıcak olduğundan tekrar açıldı. Sadece söylediği sözü yazıyorum ve yorumlarınızı bekliyorum. "Bana karı çok, ama bir anne daha bulamam"

Çok kırıldım çok kızdım.. O zaman git annenle yaşa, yada yeni kadınlar bul, bu sözü kabul edecek olanda kalırsın dedim...

Resmen saçmalamış.

Cevabım da aynen sizin dediğiniz gibi olurdu bu lafı da yanına bırakmazdım! :47:

"bana da koca çok sen git ananın eteğinin dibine" demek lazım normaldede işte olmuyo biliyorum...
boş boş konuşuyolar işte yaaaa...
bırak kafana takıpta üzme kendini....
ay hepsimi aynı bunların...

Bende bu tarz bir cevap verirdim kesin.
Terbiyesizlik etmiş eşin.

Dengesiz bir esiniz var. Sorun ne olursa olsun kv ve sizin aranizda denge kurmasi lazim. Peki siz bunu isittiginizi esinize söylediniz mi ?

hiç evlenmeseymiş madem eşiniz anasının dibinden ayrılmayaymışş, sinirle,düşüncesiz ve patavatsızca söylenmiş , her erkeğin içinden geçen ama çoğunun dile dökemediği saçma sapan bir söz ...

anne baba... tamam canımız,ciğerimiz,atamız,herşeyimiz...

Ama... evlenince oğullarının,oğlullarda kendilerinin artık bir yuvası olduğunu algılayamıyorlar(istisnalar hariç)

Acayip sinir olurum böyle şeylere..Benim başımda da var böyle kaynana.bıraksalar altlarına bez bağlıcak hala ....

Bi bırakın kardeşim yeter yaaa çocuklarınız da mutlu olsun,huzurlu olsun sizde mutluluğuna ortak olun,köstek olmayın

Benim annem de soyler kari koca bosanir ama anne babayi bosayamazsin diye. Bunu duyan kardesim de muhtemelen ilerde kendi karisina soyleyecek;))

paşam evlenmeseymıs anasının dizi dibinde otursaymış o zaman hayret ya

Benim annem de soyler kari koca bosanir ama anne babayi bosayamazsin diye. Bunu duyan kardesim de muhtemelen ilerde kendi karisina soyleyecek;))
geçenler de burada 30 yıllık evli insanlar boşandı.yani doğru bir söz.anne babadan küssen de darılsanda boşayamazsın.kan bağın var.

yalnız bizlerde sorunu hep yanlış tarafta arıyoruz.bu konuda da sorun bariz eş,ama başlık yine kv sorunu.koca,annyle,karısını ayıramıyor:50:

Dengesiz bir esiniz var. Sorun ne olursa olsun kv ve sizin aranizda denge kurmasi lazim. Peki siz bunu isittiginizi esinize söylediniz mi ?

Çok sıkıntı çok problem yaşadık, herşeye müdahale eden, kaşıkla verip kepçeyle alan cinsten.. Uzak durdum olmadı, yakın durdum olmadı, en sonda zaten saydı döktü.. Eşime dedimki bu konuyu bir süre kapatalım, zamana bırakalım.. Ama her seferinde beni daha çok yıpratan şeylerle karşıma çıktı..

Alinti yapamiyorum ama size kendi annemden ornek vereyim. Erkek kardesimle her gun kavga ederler.hic anlasamazlar. Ama kardesim evlenince seninle oturcam der. Annem de benden uzaga git hatta baska sehre git istemem yanimda der o da olmaz diye tutturur. Simdibi sevgilisi var evlerden irak. Bulusmaya yarim saat gecikti annemi pazara goturdu diye kavga ediyor. Kadinin ayaklari zaten sorunlu e arabayi da beyefendi sevgiliskni gezdirmek icin alacakmis ama annemin haberi yok. Beni bi yarim saat gotur diyince bir sey diyemiyor ve goturuyor. Kiz daha simdiden kaynana triplerine girmis ve boyleleri her lafi hakediyor bence. Eger evlenirlerse kendisinin de gelip buraya "gorumce bana ters davranyor neden ki" diye bi konu acmasi yuksek ihtimal:) bu konuya sinirini bilmeyen kocalari ve her seye maydanoz kaynanalari dahil etmiyorum elbette onlardan da bolca var:)

Back
X