- Konu Sahibi MassiveStroke
-
Dün gece eşimle konuşma arasında (annesi ile ilgili birşey anlatıyordu) ters düştük. Neyse arada tartışmalar falan oluyor ya.. Sabah konu sıcak olduğundan tekrar açıldı. Sadece söylediği sözü yazıyorum ve yorumlarınızı bekliyorum. "Bana karı çok, ama bir anne daha bulamam"
Çok kırıldım çok kızdım.. O zaman git annenle yaşa, yada yeni kadınlar bul, bu sözü kabul edecek olanda kalırsın dedim...
Ne yapacağım ben bu adamla ya((
Benim annem de soyler kari koca bosanir ama anne babayi bosayamazsin diye. Bunu duyan kardesim de muhtemelen ilerde kendi karisina soyleyecek)
Eşin kurmuş olduğu bu cümlenin seni ne kadar inciteceğini düşünemeyecek kadar odun sanırım
hangisi değil ki zaten? :)
ama bece annenin etkisi büyük bu olayda."ah paşam,ballı oğlum eş çok bulunur ama anne bulunmaz oğluuummm" diyerek büyütülen bir çocuk tabii ki kavga sırasıında bunu hiç düşünmeden söyler eşine..
bundan daha normal ne olabilir ki?
sonuçta gelinini arayıp seni boşayacağım diyen bir anne örneği var karşımızda..
Dün gece eşimle konuşma arasında (annesi ile ilgili birşey anlatıyordu) ters düştük. Neyse arada tartışmalar falan oluyor ya.. Sabah konu sıcak olduğundan tekrar açıldı. Sadece söylediği sözü yazıyorum ve yorumlarınızı bekliyorum. "Bana karı çok, ama bir anne daha bulamam"
Çok kırıldım çok kızdım.. O zaman git annenle yaşa, yada yeni kadınlar bul, bu sözü kabul edecek olanda kalırsın dedim...
Alinti yapamiyorum ama size kendi annemden ornek vereyim. Erkek kardesimle her gun kavga ederler.hic anlasamazlar. Ama kardesim evlenince seninle oturcam der. Annem de benden uzaga git hatta baska sehre git istemem yanimda der o da olmaz diye tutturur. Simdibi sevgilisi var evlerden irak. Bulusmaya yarim saat gecikti annemi pazara goturdu diye kavga ediyor. Kadinin ayaklari zaten sorunlu e arabayi da beyefendi sevgiliskni gezdirmek icin alacakmis ama annemin haberi yok. Beni bi yarim saat gotur diyince bir sey diyemiyor ve goturuyor. Kiz daha simdiden kaynana triplerine girmis ve boyleleri her lafi hakediyor bence. Eger evlenirlerse kendisinin de gelip buraya "gorumce bana ters davranyor neden ki" diye bi konu acmasi yuksek ihtimal:) bu konuya sinirini bilmeyen kocalari ve her seye maydanoz kaynanalari dahil etmiyorum elbette onlardan da bolca var:)
Canım önceki konumda bununla ilgiliydi.. Okursan görürsün. Kv beni arayıp "sana boşanma davası açacağım" a kadar getirdi konuyu(
Canım önceki konumda bununla ilgiliydi.. Okursan görürsün. Kv beni arayıp "sana boşanma davası açacağım" a kadar getirdi konuyu(
anladım artık annem,babam bizi yanlış yetiştirmiş.keşke annem de kardeşime duygu sömürüsü yapabilse,anne bulunmaz eş her zaman bulunur diyebilseydi de,en ihtiyacı olduğunda,i bir alo deyip annemin halini hatırını sorsaydı
artık böyle egem abla,bazı erkek anneleri bunu yapıyor ve bu konuda ben annenin bu cümleleri kurduğuna eminim..
örneğin sen gelinini arayıp boşanma lafı eder misin? etmezsin değil mi? onlar boşansa en çok sen üzülürsün. düşün işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?