Yine kv yine temizlik..

kaptinn

*14. takım*bşl:63 gnc:56.4 hdf:53
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
34.448
50.477
548
Kızlar merhaba..

3 gün once evimi su basti bayram üstü halilarimi yikamaya gonderdim ve bu hafta sonu da temizligimi hallederim diyodum yavas yavas ama nasip olmicsk sanirim.

Bugun hastanedeym seker testim var 4 saat arayla kan alicaz dediler dun aksamdan beri açım zaten sinirim bozuk bide üstüne kv aradi bayram temizligi yapiyomus yardima gelir misin bende sana ysrdima gelirim dedi.

Benden once de esimi aramis nerde oldugumu ogrenmis ama ona temizlige cagiricam vs dememis tabi.

Hastanedeyim anne isim ne zaman biter belli degil dedm bittigi zaman gelirsin yarinda gelirsin bitirirz dedi bnm evimde temizlencek dedm pazartsi gelirim ben sana dedi.(ben pazartesi calisiyorum aksam 6 ya kadar sonrasinda da geliceni sanmiyorm zaten)

Evde isim var dedm yarina misafir cagirdim ev cok karisik gel yardim ediver dedi bende cevaplar bittigi icin işim erken biterse gelirim dedm.

Gec bitse de gel yemegide burda yeriz beraber dedi. Yarinda yemege cagiricaklar hatta yemektn once hel dicek buyuk ihtimal.

Bayramdan onceki son tatilim bende evdeki islerimi halletmek istuyorum ama kv ye bunu anlatamiyorum ve gitmek istemiyorum cunku cok sıkıldm gtmedigim halde surekli cagirilmaktan

Esimde kendin hallet artik gelemem de dedi.
Bu sefer de bayram üstü küser kesin..

Cok israrci istedigini yaptirmak icin her seyi yapiyo ve ben yapamam edemem demekten biktim artik bi yol hal caresi yok mu bu isrrlardan kurtulmanin

Kaç yaşında ? yardıma ihtiyacı mi var neden yardım bekliyor ? Eğer sağlığı yerinde ise hiç gerek yok ki. Herkes kendi yapsın neden küsmesinı önemsiyorsunuz ki? Vakitlı başlasın azar azar yapip bitirsin. alıştırmayın yahu. Ayrıca korkmayın çekinmeyin. Gelemem kendim ancak yetisiyorum deyin olsun bitsin .

Kadın sizi kullanmak istiyor galiba. Bir de hastanedeyim diyorsunuz. Kendi işiniz başınızdan aşmış. Size yardım edeceğine planlı programlı olup evini temizleseymiş. Misafir çağırmak için size mi güveniyor? Gitmeyin. İzin vermeyin size baskı kurmasına. 1 küser 2 küser umudu kesilir.

Net bir şekilde hayır diyemeyişini suistimal ediyor bak ne güzel eşinde seni haklı buluyor bundan sonra kaynanana tavrın net olsun

Anladığım kadarıyla hamilesiniz. Yuh diyorum kayınvalidenize sadece. Hamile kadın temizliğe çağırılmaz ! Gitmeyin siz kıramayıp gittikçe o devamlı talep eder bunu

Üf bıktım bu kv evi temizleme meselesinden varya . Nedir bu bayram temizliği aşkı sürekli Kirlet kirlet temizleme sonra haydi hoppp Bayram geldi temizlik zamanı de oldu yani. Biz annemin evinde alsa öyle bayram temizliği yapmazdık kirlenen yer o an temizlenir bu kadar net . Kendi evimde de bayram geçirdim yapmadım öyle birşey sende şu derdinden temizliğe filan gitme onun sana yardım etmesi lazım

Küserse küssün gitmeyin. Fütursuz fütursuz bu halinizde ısrarla gel diyosa siz de ısrarla gitmiyceksiniz. Yerinizde olsam ben gebeyim farkındaysanız kendi işimi zor görüyorum alıncak gücencek bi şey yok gelemem derdim. Eşiniz sizden yanayken nedir bu karalar bağlamak??

Neden hayır, gelemem demiyorsunuz?

Benim kayınvalidem böyle bir şey teklif etmiş olsa bana, herhangi bir gerekçe sunma ihtiyacı duymam. Yapmak istemediğimi söylerim ve yapmam.
Kayınvalidemin yapacak hali, sağlığı yoksa temizlikçi tutabilir. Benim böyle bir misyonum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…