Kızlar merhaba..
3 gün once evimi su basti bayram üstü halilarimi yikamaya gonderdim ve bu hafta sonu da temizligimi hallederim diyodum yavas yavas ama nasip olmicsk sanirim.
Bugun hastanedeym seker testim var 4 saat arayla kan alicaz dediler dun aksamdan beri açım zaten sinirim bozuk bide üstüne kv aradi bayram temizligi yapiyomus yardima gelir misin bende sana ysrdima gelirim dedi.
Benden once de esimi aramis nerde oldugumu ogrenmis ama ona temizlige cagiricam vs dememis tabi.
Hastanedeyim anne isim ne zaman biter belli degil dedm bittigi zaman gelirsin yarinda gelirsin bitirirz dedi bnm evimde temizlencek dedm pazartsi gelirim ben sana dedi.(ben pazartesi calisiyorum aksam 6 ya kadar sonrasinda da geliceni sanmiyorm zaten)
Evde isim var dedm yarina misafir cagirdim ev cok karisik gel yardim ediver dedi bende cevaplar bittigi icin işim erken biterse gelirim dedm.
Gec bitse de gel yemegide burda yeriz beraber dedi. Yarinda yemege cagiricaklar hatta yemektn once hel dicek buyuk ihtimal.
Bayramdan onceki son tatilim bende evdeki islerimi halletmek istuyorum ama kv ye bunu anlatamiyorum ve gitmek istemiyorum cunku cok sıkıldm gtmedigim halde surekli cagirilmaktan
Esimde kendin hallet artik gelemem de dedi.
Bu sefer de bayram üstü küser kesin..
Cok israrci istedigini yaptirmak icin her seyi yapiyo ve ben yapamam edemem demekten biktim artik bi yol hal caresi yok mu bu isrrlardan kurtulmanin