Yine kv yine temizlik..

Ay insan utanır ya 6 aylık hamile kadınsın sen ve senden yardım istemesi çok saçma yardıma ihtiyacı bile olsa yaşlı vs soyleyemez insan utanır, benimde kardeşimin eşi gelinimiz hamile uzak oturuyoruz ama gittiğimde görüyorum annem bardak kaldırtmaz sen hamilesin bırak diye ki kaldı ki ev temizletecek hamile olmadan önce bile söyleyemezdi ki annem hamile olunca suyunu bile önüne getiriyor sana üzülmüyorsa karnındaki bebişin üzülsün ya

Neden bahane bulmaya uğraştığınızı anlamadım. 'Kendi evimi zor temizliyorum herkes kendi evini temizlesin.' Bu kesin ve net cümle.
Yüzüm daha yumuşak diyorsanız ağzından temizlik lafı çıktığı an gülerek 'Ayy anne iyi ki hatırlattın, hani ben hamileyim ve bütün gün çalışıyorum ya, ben de seni temizliğe çağıracaktım, doktor sen artık temizlik yapma dedi' dersiniz. Bu 'doktor x dedi, y dedi' bebek doğunca da çok işinize yarar. 'Doktor öpmeyin cildi çok hassas dedi, doktor sakın böyle yapmayın dedi' vs. vs.
Ne yaparsanız yapın tutarlı olun. Ya hiç gitmeyin ya da sürekli gidin. Bir gidip bir gitmezseniz bu sorunların sonu gelmez.

Gitmeyin,bahane de aramayın. Evinizi su basmış,hamilesiniz ve çalışıyorsunuz,başka birşey söylemeye gerek yok ki.
Ayrıca neden alıştırdınız ki böyle? Sizden önce ne yapıyorsa onu yapmaya devam edecekti daha en başından. Eşinizde kolayını bulmuş annesine demiyor neden çağırıp duruyorsun diye,size sen hallet deyip çıkıyor annesinin huyunu bilmiyormuş gibi.
Bugün milat olsun,aramayın da gitmeyin de. Ararsa da anne söyledim sana işim var gelmiyorum deyip kapatın telefonu. Kırılırsa kırılsın bu ne yahu.

Bebeğinizden kıymetli değil ya. Bunun için küsemez, oğlundan çekinir.
Çekinmez de küserse unutmayın ki temizliği torununun sağlığına tercih eden biri küsüyor, çok da önemli değil.
+1☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Evini uzağa taşı kaynana daha çağıramaz rn mantıklı sı bu galiba .hamileyken çağırıyor işe birde utanmaz kadın ya söyle gitme ya bazıları çok mu yumuşak ben mi yüz süzüm bu konularda ben olsam gelemem çalışıyor um derdim.zaten hastaneden gittikten sonra ayağa kalkacak halin olursa şükret öyle basit mi şeker testi ya .

Git . Sonra da kv evinde bi güzel yat. Fenalık geçirirsin zaten o şeker testinin üstüne bide temizlik yaparsan. Sonra iftarda kalk bi güzel karnınızı doyurun eşinle beraber. Sonra sofrayı kaldırırken başın falan döner. Git çaya kadar bidaha yat. Bidahada seni çağırmaz. Al sana çözüm

Ben de o testten yaptırdım yarım saatte bir sonrada saat başı kan aldılar ztn aç oluyorsunuz başta. Yani iş falan yapamazsınız sizi çok pısırık gördüm beni çağarsa hastayım kendi evimi temizleyemedim derim. Kaynanalar gelinlere iş buyurmayı severler ben hiç birşey yapmazdım yaptıramazda zaten çünkü zaten işte yoruluyorum

E birde hamilesiniz sanirim.hiiic caninzin kiymeti yokmu ya onun cagirmamasi lazim.hamileliginiz nasil gidiyor bilmiyorumda ben hamileyken kendi evimin isini yapamadim.kasiklarim agriyor gece hic uyumadim bugun kotuyum cok diyerek bahaneler bulsaniz belki ise yarar

Bir kadın bul, parasını ver ve kv gonder

Ya arkadaş bu kayınvalideler gelinlerini “hizmetçi “olarak mı alıyorlar acaba ?Benim kv bana bir kere bile evimi süpürmedin dedi.Ben de “zorundaymıyım “dedim.Ondan sonra da birşey diyemedi.
Cok enteresan ya nasil bi mantikta acaba ?herkes oturdugu evini temizldsin hastalik yoksa

Bazen birilerini küstürmek gerekiyor.Yoksa sen kırılmasın diye sustukça bazıları minnet duymak yerine tepene çıkıyor.Ayrıca ayıptır ya hamile kadın temizliğe yardıma çağırılmaz bence.

bencede bu super cozum ama konu sahibi yapamaz bence

Hamilesiniz ne temizligi ne yardimi? Azicik caniniz tatli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…