- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.539
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Adamın fotoğrafını filan gördün mü? Görüntülü konuştun mu ya da? Yani belki 50 yasında amca bile olabilir sanal sonuçta. Ben de internetten tanışıp evlendim de sanalda ne çıkacağı belli olmuyor. Şans, kumar oynamak gibi resmen. O kadar üzülme yaa çok da aklı başında kızsın nasıl böyle kapıldın
Vakti zamanında üniversite öğrencilerinin takıldığı bir site vardı ki sanırım hala var arkadaşlarla oradan kendi üniversitemizdekilerle tanıştık görüştük. Yani bi nevi sanal ilişkiler aslında başta. Evlenen arkadaşım da oldu tabi ama güvenmenin bu kadar zor olduğu bir dönemde sanal artık çok ürkütücü geliyor. Ama emin olun nasibinizde varsa bir şekilde şans veriyorsunuz. Eşim benimle tanışmak istediği zaman kesinlikle istemedim çok zor bir dönemimdi ama bir şekilde mecbur kaldım. İyiki de kalmışım sizin de umarım gönlünüze göre biri çıkar karşınızasanallara şans verilmesinin saçmalığının farkındayım. ama ben gerçek hayatta şans vermek istemiyorum bu dönemde bana yaklaşan çok erkek oldu ama hepsinde güvenmememe sebep olacak bir şey gördüm kendimce. dediğiniz gibi aynı şeyi yaşamamak istiyorum ama olmuyor kehanet gibi yani. neyse umarım vardır düzgün birileri de denk gelirim teşekkürler :)
Vakti zamanında üniversite öğrencilerinin takıldığı bir site vardı ki sanırım hala var arkadaşlarla oradan kendi üniversitemizdekilerle tanıştık görüştük. Yani bi nevi sanal ilişkiler aslında başta. Evlenen arkadaşım da oldu tabi ama güvenmenin bu kadar zor olduğu bir dönemde sanal artık çok ürkütücü geliyor. Ama emin olun nasibinizde varsa bir şekilde şans veriyorsunuz. Eşim benimle tanışmak istediği zaman kesinlikle istemedim çok zor bir dönemimdi ama bir şekilde mecbur kaldım. İyiki de kalmışım sizin de umarım gönlünüze göre biri çıkar karşınıza
Buna aldatılma denmez çünkü sadece konuşmuşsunuz,hani ortada bir ilişki falan yok.
Çok umursuyorsun yahu. Geçmişte aldatilmis ve çooook çooook uzulmus biri olarak diyorum ki bu kadar üzerinde düşünüp, korkuya kapılmaman lazım.
Çok fena aldatilmistim ben ama öyle böyle değil.1 hafta aç gezdim yataklardaa Ağlıyorum annem babam zor avuttu filan daha 17 yaşlarindaydim. bak suan gülerek yazıyorum. Ama o olaya takılıp vay nasıl güvenilir artık erkeklere demedim. Toparlandım, unuttum yeni insanlar tanıdım, flortlestim...
Kimisi mal çıktı, kimisi yalancı ama önemli değildi yine de Kimseye on yargıyla yaklaşmadim. Sal biraz bi de başlar da çok bağlanma hersey daha kolay oluyor emin ol. Ben daha sonra da yine aldatildim ama bidaha kimse için o kadar uzulmedim mesela :) Çünkü geçmeyen bişey yok.
Dostum öyle birşeye şahit oldum ki, adam bir kadın için kendi kızından ötürü bişey olmaz kızı yollarım, kızında saçları uzun delil bırakmayız diye bahsediyor, hiç kimseye güven olmaz.
Yani evli adamın biri bir kadının peşinden koşuyor, buluşmak istiyor evine davet ediyor eşi yokken, kadına diyor kızı yollarım evden rahat ederiz(kendi kızı), kızında saçları uzun delil bırakmayız diyor, kızını bile pervasızca amaçlarına katabiliyorlar, bunlar böyle.anlamadım? o ne demek?
Biraz güven problemi var bence sende.evet biliyorumama aldatılmışım gibi hissediyorum işte sorun o. sorun benim aptalcasına bağlanmam ve olmayan birine sadakatim.
Biraz güven problemi var bence sende.
Biri seni aldattığında o o kişinin kişiliğini gösteriyor.
Bütün erkeklerin kişiliğini değil.
Öncelikle biri aldattı kimseye güvenemem kafasından çıkmalısın. Çünkü inan böyle hayat geçme,,geçmiyor. Bende aldatıldıktan sonra 2-3 yıl kimseye güvenemedim. Sonra karşıma daha düzgün bir insan çıkınca anladım neyin ne olduğunu,herkesin aynı olmadığını..
Yani evli adamın biri bir kadının peşinden koşuyor, buluşmak istiyor evine davet ediyor eşi yokken, kadına diyor kızı yollarım evden rahat ederiz(kendi kızı), kızında saçları uzun delil bırakmayız diyor, kızını bile pervasızca amaçlarına katabiliyorlar, bunlar böyle.
Yalniz bu konuda da ,evet o hesap benim demek yurek ister.Seni kaybetmek istememistir.Kötüye yorma,o kadar da kizma bence.Bilmiyorum neden,içimden sana boyle demek geldi.
Umrunda bile olmasin diger yapacagin her sey önemsedigini gosterecek.Umurundadir tabi ama ona oyle aksettirme.niye kızmayayım kiaslında kızmaya hakkım yok.
dışarı çıktıydım biraz yine aramış cevap vermedim. hala ne yapcağıma karar veremedim.
içimden onu ezikleyip küçümseyip gülmek geliyor.
Umrunda bile olmasin diger yapacagin her sey önemsedigini gosterecek.Umurundadir tabi ama ona oyle aksettirme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?