yine mi aldatılma(?)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sayılmaz isterse 10 hesabı olsun, ilk önce şunu anla sanal bir ortam da seni mutlu eden sonunda daha mutsuz eder .Ki sana her xaman gercekeri dediğine inandırıcı gelmez aslında eeken fark etmen iyi olmış

ya bi geleceği yoktu zaten biliyordum ben de.

bilmiyorum ne tür bir ilişki aramızdaki arkadaş dost desen değil sevgili desen değil. hani on kızı birlikte götürüyor durumu da değil bazen saatlerce konuştuğumuzu bilirim dertlerimi anlatıp hep çözüm bulmaya çalışırdık vs değer de veriyordu yani.

nerden baksam saçma bilmiyorum.

Bence sadece sorunlu, kurnaz ve sinsi birine denk gelmiş olmanız sorun. Uzun yıllar konuştuğumuz insana karşı duygusal olarak baglanmamız çok normal ya!?!
Adam iki hesap kullanıyor. Birinde romeo ya da modern ve tatlı kişilik, diğerinde ise, o tatlı karakteri kullanarak elde ettiği güveni, içinde ki ilkel hayvanla suistimal ettiği kişilik.
Iyi yine dikkatlisiniz ve görmüşsünüz. Ama bu çift olarak değilde daha çok dost olarak aldatmışsınız gibi geldi bana. Bu daha mi acıtıyor ne?
Ben olsam görüşmeye devam ederdim ve onunla dalga geçerdim. Tipsiz olduğunu, beceriksiz olduğunu ufak imalarla yavaş yavaş ürkütüp kaçırmadan kanını içerdim o çakalın.

heh aynen işte bu. demek istediğim. uzun süredir tanıyor olmasam diyeceğim ki ya amaan hayvan geç. ama nerden baksan 5 yıldır iyi kötü muhabbetimiz var son 1 yıldır full sabah öğlen akşam şeklinde üstelik. hani ne bileyim mesela birlikte online dizi izleyip geyik yapardık, mesela bi kadın karakter çok seksiydi bi dizide diyordum ondan seviyorsun demi bu diziyi diye asla kabul etmiyordu bi baktım o karakter hakkında mesela yazmış. bunların hepsi hep hayal kırıklığı yani. insanlar niye bu kadar yalancı ve nasıl bu kadar iyi yalancı anlamıyorum bazen. böyle yazdıklarını okuyunca daha bir şok oldum sanki herşeyi yalanmış gibi. şimdi diyorum allah bilir daha neler yalandı?

aslında tipsiz biraz. ben de böyle özgüvenini kırmayı düşünüyorum. ben de bu sırada aksine kendime daha çok bakıp daha çok uğraşıp geliştirip kendimi ve modumu yükselteceğim. şu an beni baya ezik depresif mutsuz beceriksiz görüyor muhtemelen son dönemlerindeki satır aralarından hissettiğim buydu. işte diyorum şimdi ben göstereceğim ona kimmiş o? en basitinden bu hesabı bulduğumda bile iyice paranoyak oldun sen ya, o siteden bana gelen en güzel şey sendin sen de psikopat çıktın falan diyordu. bunları yedirmek istiyorum ona.

hoş dün screen shotları atmam iyi olmadı sanırım. aradı az önce açmadım. geri aramayı düşünmüyorum ama tekrar ararsa açıp seni sallamıyorum havasına girmeyi düşünüyorum. çünkü benim çok üzüldüğümü tahmin etmiştir onu şok etmek istiyorum.

İlk önce sahiplenme duygusundan kurtul eğer bir yalanını yakaladıysan ya o yalandan kurtulur yani o hesabı siler yada sana açıklar... şimdi mutsu bir zamanında senle konuşması senin mutlu olmandan çok onun senle iletişimi artırma amaçlıydı .. aklıma direk ks diye bir site geliyor oradan mı tanıştınız

Yani yogurdu üfleyerek yemeniz gerekirken gidip birde görmediginiz belki hic fotograflardaki gibi olmayan belki evli cocuklu biriyle aylarca konusup birde aşık oluyorsunuz
Ben sanal aleme karsı değilim ben nasıl ki gerceksem suanda bunu yazan bensem sizinde veya tanıdıgım erkeklerinde gercek olduguna inanırım ama onları burdan konusmamla sevmem baglanmam hoslanmam aşık olmam vs
Ruh saglıgınız bence cok yerinde değil bu kadar görmeden etmeden baglanmanız midenizde yumrular olusması vs normal değil

Bazıları böyle. Özgüvensizler ve biliyorlar, kendileri olsalar, kadınlar burnunu bile silmez onlara. Ayak yapıyor ve kendini tatmin ediyor diğer hesapla.
Anlar mı diğer hesabı bildiğinizi? Anlamazsa eğer standart devam edip, onu ezmeye oynayın. Anlarsa da gülme krizine girmis gibi konuşun. Ve yine ezin.

yok ordan değil.

bilmem ki hesabını silme vs gibi bi beklentim yok. hani böyle biriyle ilişki düşünmeyeceğim için artık bundan sonra ne yaptığı pek beni ilgilendirmiyor ve beni kırmaz da. ben böyle serseri takılan tiplerle bile isteye görüşürsem hiçbir şeyini sallamam alınmam beklentim olmaz vs. ama onun öyle biri olduğunu düşünmemiştim sorun ordaydı.

şu an mesela aşırı cool eğlenceli ve kafa kız gibi gelebilirim ona çünkü artık umrumda değil. aslında bu hissiyat çok güzelmiş kendimi özgürleşmiş hissediyorum. sanki ilişkim varmış gibi kendimi kasmışım sadakat duygusuyla falan saf mıyım neyim:) sahiplenme duygumdan kurtuldum gibi sanki, mesela bi diziyi onla senkronize izlerdik izlerken geyik yapardık yorum yapardık o yoğun çalıştığından bu aralar izleyemedik ben de tek izlemiyordum sanki ona sadakatsizlik olcakmış gibi illa doğrucu davut olucam ya.

sabah açtım onu şimdi kahve eşliğinde izliyorum. sanki boşanma ilamımmış gibi hissediyorum bu olayı mesela.

evli olmadığına eminim. yiğeniyle falan konuşmuşluğum var öyle olsa zaten bu kadar yoğun konuşamazdık gece sızmadan konuştuk aylardır evli biri bunu yapamaz kanımca.

ama dediğiniz doğru yoğurdu üfleyerek yiyim derken kafamdan aşağı boca ettim dikkatsizliğimden. kendime kızdığım nokta bu zaten. aman şu adam barda buluşmak istedi pek masum değildir görüşmeyeyim derken tanımadığım birine bu kadar bağlanmış olmam büyük salaklık farkındayım.

screen shot attım oyundaki numarasını ve o hesapta verdiği numarasını ikisi birden anladığımı biliyor zaten. biraz sitemli bi iki kelime yazdım. bugün dışardayım ayağı yapıp pek konuşmamayı düşünüyorum bu konuyu konuştuğumuzda da küçümseyeceğim direkt evet. kaç yaşında adamsın içinde ergen varmış alskdjasld falan yapmayı düşünüyorum.

yalnız tahminimce beni saf sanırken şu an zekamdan korkmuş olabilir, lan bu beni nası buldu yaaa diye şok olmuş olduğunu düşünüyorum alsdkjaskd. çünkü hesabı öne sürünce ya insan insana benzer sonuçta yazdıkları biçok kişiye uyabilir, ben ek hesap açsam kendimle benzeşen şeyler yazcak kadar salak değilim falan demişti.

demek ki salakmış

Hiç emin olma gercekten

Vaktiyle tanıdıgım istanbulda elit bir restaurant sahibi vardı amca cocuklarıyla tanıstırıldım arkadaşlarının hepsini biliyordum mekanından cıkmadım bi süre sabah aksam vs sonradan ögrendim ki evli cocukluymus eşiyle kagıt üstünde evliymiş evler ayrıymıs su bu falan filan birsürü zırva ama evliymiş neticede
Bende dedim herkes bana gülmüştür hiçmi kimse kacıramadı agzından adam vicdanına yenik düşüp söylemese ayakta uyuttu resmen

Bence bi destek al ruh saglıgını üst üste darbelerle birazda kendi desteginle bozmussun

Ya inanamıyorum sen ne kadar ezikmişsin falan deyin madem yüzüne vuracaksınız. Ay aslında görüntülü konuşuyorsanız orda söyleyin hem suratını da görürsünüz.
Dediğim gibi ben böyle yapmazdım öncesinde bi kanını emerdim. Ezerdim onu zaten belli ki ezik, iyice özguveni falan tokatlardım sonra yapardım bu cok uç çünkü. Kaç yıldır bir insan karakterini gizleyerek oynar mı? Pislik.

sanmıyorum ya. yani umarım yoktur öyle bir şey. bilmiyorum kafam karıştı siz böyle yazınca. uzun süredir tanıyınca ve iletişimimiz çok sık olunca ihtimal vermedim evler ayrı olma ihtimalini düşünmedim açıkçası. mesela ben istediğim saatte arasam açardı evde ya da işte vs. öyle olsa açmaması gerekmez miydi bilmiyorum ya

Valla diyorum ya işyerinde sabah ögle aksam sormadan giderdim gecelerden sabahlara bulusur takılır gezerdik bi kere telefonu kapalı olmamıstır vs kriter değil
Gerçi benim anlattıgım kişinin maddi durumu baya baya iyiydi mal mülk bosanmada gitmesin diye devam ediyorlarmıs ama sende tabi normal biriyse olmayadabilir
Sadece örnek olsun diye yazdım zaten

ya benim sorunum bu biliyor musunuz?

neden bilmiyorum bana yaklaşan erkekler hep çok düşünceli efendi böyle beni el üstünde tutan bir halde oluyorlar, bi bakıyorum adam tam tersiymiş.

şu an serseri tipli heriflere saygım artmaya başladı en azından kendini gizlemiyor diye düşünmeye başladım. bilmiyorum annem bana şey der sen çok aşırı doğrusun insanlar senin yanına doğru olma inancıyla geliyorlar der. bilmiyorum belki sorun benimdir, bana göstere göstere yamuk yapmayı yediremiyorlar herhalde ben onlara yanlış yapmadığım ve yardımcı olduğum için. vicdan yapıyorlar

ama bu iyimiş sizin taktik, yapacağım bunu evet. aynen dediğiniz gibi içimde öfke oluştu, biliyorum sağlıklı değil belki, onu bırak karma halletsin kafası çok güzel ama, ben ne zaman böyle yapsam o içimde kalanlardan dolayı kendimi toplamam çok zor oldu. bu aptal da bana hasar versin istemiyorum

durumu baya iyi ya zaten çok uluslu bir firmada genel müdür. ama bilmiyorum bu konuda hiç şüphe duymadım eğer evli olsa bence şüphe duyardım bu mevzuda şüphe duyup da araştırdığım gibi. bence evlilik düşünmeyen biri zaten genel olarak. neyse ne artık zaten kalkıp ilişki yaşayacak halim yok artık burasını da yalan mıdır diye kafamda kurup iyice psikolojimi bozmak istemiyorum.

ay yok inan tiple efendilikle hiç alakasi yok anladım. ben de oyle eski travma ilişkimi unutmak için hah bu bana iyi gelir diye bir arkadaşımın en yakin arkadaşı olup benimle tanismak isteyen birisine tamam demistim.tam bir hanim evladi, kültürlü ve çok iyi bir ailede yetişmiş. cocuk ilk buluşmaya bile yalnız gelemedi düşün. tipsiz değildi gerci arkadaşlarımin görünce oha cok iyi dedikleri ama benim nedense ilk gunden beri pek o gozle bakamadigim biriydi, yani benim pek tipim olmayan bi yakışıklılkta diyeyim:)

ben baslarda inanilmaz rahattım nasılsa aladatmaz evden işe işten eve bi adam, arada is cikisi evin karşısındaki puba uğrar çocuklarla. asiri çekingen, bana bile nasıl davranacağını bilmiyor, ilk öpüşmede titremisti mesela. yani ilişkide ben erkek o kadin gibiydi. bir kadina nasıl davranilir zerre haberi yoktu. ama gel zaman git zaman bu arkadaşlarıyla takılmalar cok sıkmaya basladi. onlar icin beni ekmeler (doğum günümde bile) birlikte tatile gitme istekleri. benden izin istiyordu bi de ama gitme desem de cocuk gibi zirlayip gidiyordu salak. son gidişinde de aldatildim muhtemelen yani oyle net bastim diyemem ama yapma dedigim bazi seyleri yaptigi icin sinirlenip ayrilmistim, sozde güvenilir adam ya facebook şifresi bendeydi, bi kac gun sonra hemen degistirdi güya ama cikis yapmayı unutmus embesil (rehberimde hala böyle kayıtlı) arkadaşıyla butun yazışmaları okudum canlı canlı, çocuk buna bu sefer yunan adalarina gidelim mykonos'a baksana diye kızların fotoğraflarini atiyo bizimki de gidelimm diyo agzinin sulari aka aka ezik. bir önceki tatilde olanlar olmus demek ki bir üst çıtaya geçmek istiyorlar. bi taraftan da bana msj atiyor barışmak için yol yapıyor yedegi saglama almak lazım tabi. ah canim zahmet ediyorsun parmaklarına bir saattir can'la yazısmalarinizi okuyorum, embesil olduğun için şifreyi değiştirip cikis yapmayı unutmuşsun diye baslayan okkalı bi mesajla terkettim tekrar. sonradan duydum korkmuş benden, ortak arkadasimiza diyormuş abi tehdit etti beni yapar mi sence diye oyle sımsıkı bağlanmış bi ilişki de degildi bizimki gerçi ama yine de çok sarsılmıştim. şimdi anlıyorum yanlış zamandi cunku. baskasinin yarasını sarmak için başladığım her ilişki böyleydi asla "biz" olamadan bitti.

yani demem o ki tiple efendilikle hiiic alakası yok. efendi olanların içinde varsa ve aldatmiyorsa henüz fırsatıni bulamadigi icindir. fırsatıni bulsa gözü kapali aldatir ama ezik olduğundan cesaret edemiyor. önemli olan elinin altinda olsa bile tenezzul etmeyen adamı bulmak. yoksa sırf aldatmaz diyerek cirkin ve silik tiplere katlanmak daha sinir bozucu. yani capkin bir adamın aldatmasıni tercih ederim bunun gibi bir sümsük tarafından aldatılmaya. yalnız farkinda misin ölümlerden ölüm beğeniyorum su an

İyi de siz zaten sevgili değilmişsiniz ki. 2 sene uzaktan uzağa arkadaşlık yapmışsınız flörtleşmişsiniz. Buluşmak istemiştir illaki red etmişsinizdir belki. Etrafına bakması çook normal.

işte aynı hissiyattayım çok etkilendiğim yakışıklı çekici tipleri kızdan kıza atlıyor diye reddetmişimdir hep. güya mantıklı seçim yapıyorum derken yine sille yiyorum. aynı şeyi ben de hissediyorum galiba yapmayan erkek yok diye, sonra diyorum illa ki vardır ya. belki de kodlarına işlemiştir ne bileyim bu işler erkekler için.

efendi olanların ezik olduğunu ben de düşünüyorum artık. eziklikten çıktığı an bi özgüven patlaması yaşıyor. elinin altında olsa tenezzül etmeyen adam var mı ya? yok bence.

peki sonumuz ne olacak böyle? yani nereye kadar kırılıp üzüleceğiz? ben sıkıldım artık.

İyi de siz zaten sevgili değilmişsiniz ki. 2 sene uzaktan uzağa arkadaşlık yapmışsınız flörtleşmişsiniz. Buluşmak istemiştir illaki red etmişsinizdir belki. Etrafına bakması çook normal.

normal ama ne bileyim yalan söylemesi mi gerekirdi. ben de illa ki tahmin ediyordum ilişkisi olmasa da cinsel birliktelikleri oluyordur diye erkekleri az çok çözdüm artık çünkü. ama neden sanki hiç yokmuş gibi takıldı ne bileyim bana hissettirmedi, ben mesela biriyle arkadaş gibi görüşcek bile olsam ona söylüyordum ne bileyim ya belki de ben biraz salağım. eski sevgilim ayarlarımı bozdu galiba ya. onlayken o kadar sadıktım ki hani biri değil flörtleşme bakışından benden hoşlandığını anlasam bi daha ona bakamazdım o kadar bir sadakatti bendeki. bu moda girmişim ben rahibe miyim neyim anlamadım yaaaa.

Adamın fotoğrafını filan gördün mü? Görüntülü konuştun mu ya da? Yani belki 50 yasında amca bile olabilir sanal sonuçta. Ben de internetten tanışıp evlendim de sanalda ne çıkacağı belli olmuyor. Şans, kumar oynamak gibi resmen. O kadar üzülme yaa çok da aklı başında kızsın nasıl böyle kapıldın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…