- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.539
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Adam 2 farklı uyelikle giriyor siteye kim olsa oha der ...çünkü belli ki adam normal değil tilki...şahsen gorusmezdim onla bir daha
aynen canim kendinde. odun verme seveni ariyorum dersen bulamazsin zor 1 kere cikar karsina oda kadrrin olur zaten
erkeklere guvenmeyecem en son nokta insan bazen esine bile guvenemiyor senle alakasi yok donguleri bozuk:)umarım çıkar ya. çıkmazsa da yıpranmayayım böyle tiplerle. çünkü ben oyun vs yapamıyorum. kişi yanlış olunca en ufak ilişki türü bile olsa arkadaş bile olsan üzülen taraf sen oluyorsun
Ama zaten adam da gerçek değilmiş ki. Sanal biri. Hayatınızda hiç olmamış.
Kendinizi suçlamayın. Bi kediye bile bu kadar çok bağlanabiliyoruz. Geçeceğini düşünün.
Hacı yatmaz gibi, insanlar sizi yıksa da siz kalkın
erkeklere guvenmeyecem en son nokta insan bazen esine bile guvenemiyor senle alakasi yok donguleri bozuk:)
Hmm intikam diyorsunaynen aynen. yani beni sanırım saftirik kategorisine koydu bana duygusal günlük ve hayatının meselelerini anlatıyor ne bileyim yeğenlerinin videolarını atıyor. ama artık diğer hesapla kimbilir kimlerle görüşüyor. ne yapıyor. baya görüşüp buluşup yattığı belli yani yazdıklarından. daha ilerisini kurcalamadım artık hangi kadınlar olduğunu da bulurdum siteden ama ne gerek var artık.
ben görüşmemezlik yapmadan onun bana yaptığını yapıp sinsi olmak istiyorum bi kez olsun. bilmiyorum insanın masumiyetini bozar mı böyle olmak. ama bu devirde de fazla masum olduğumu düşünüyorum artık.
Hic gormedigin sanal ortamda yazistigin birine cok anlam yuklemissin.
Herkes aldatir diye birsey yok. Iki defa boyle tiplere denk geldin diye kafanda onyagi olusturman da yanlis.
Tek tek alıntılayamadım birkaç yorumuna hitaben yazıyorum.
Öncelikle geçmiş geçmişte kaldı. Hatalarından, insanların kazıklarından ders çıkart evet ama geçmişteki insanların suçunu yeni tanıştığın/tanışacağın kişilere yükleme. Daha ortada hiçbir şey yokken güvensizlik arama.
Bu tarz sanal forumlarda gezen insanlara güvenme(evet bizde yazıyoruz ediyoruz ama karşı cinsten birini tavlamıyoruz) Sevgilisiyle internetten tanışmış biri olarak söylüyorum bunu hemde. Forum işi çok daha başka. İnsanlar kendilerine bir dünya yaratıyorlar ve olduklarından çok farklı davranabiliyorlar çünkü gerçekte bir tanışma buluşma ihtimali yok. İlla sanaldan görüşeceğim anca buna ortamım vaktim var dersen de çok yazışıp bağlanmadan yüzyüze gelmek en iyisi. Beklentiler açısından.
İlgi gösteren erkekler var demişsin. Sanalda bir şeyler aradığına göre sende istiyorsun ilgilenmek flörtleşmek. Bu erkeklerle ciddi olmayan bir biçimde flörtleşebilirsin bunu da karşı tarafa belli ederek tabii. Yani biriyle buluşmak için süslenip püslenip date e gitmek ve beklentinin olmaması bile havanı çok değiştirecektir.
Çok uzun oldu ama bunu da ekleyeyim. Neden hep böyle erkeklere denk geliyorum demişsin. Aslında biz çekiyoruz etrafımızdaki insanları. Çok sevdiğim filmde geçiyordu bu söz
“Hakettiğimizi düşündüğümüz aşkı kabul ediyoruz”
Kendini sevip değer vermediğin sürece kimse gökten inip sana o değeri vermez.
Hmm intikam diyorsun
Ben o kadar tembelim ki onla bile ugrasmazdim ama ugrasasin var ugras tabikim bilir belki o an kendini gorur şevki kırılır yaptıklarının,bazen oyle mucizeler olabiliyor ama ihtimali biraz az tabi
o kadar haklısınız ki.
yalnız o flörtleşip görüşmelerin ardı yatak muhabbetine gitmeye çalışacak gibi sanki. belki yaşımdan belki halimden belki uzun ilişkiden çıkmamdan bilmiyorum onu hissettim bana yaklaşanlarda genelde.
düzgün yaklaşanlar bile mesela soruyorum etrafa kahve teklif etti nası biridir diye bi öğreniyorum sürekli yattıklarını anlatan bir tipmiş. paranoyak gibi oldum artık.
ben sanaldan biriyle görüşmeye korkarım ya. sanaldan tanışıp görüştüğüm tek erkek oldu o da sevgilisi vardı ikisi birlikte tatilde şehrime geldiler de oturduk tanıştık. date gibi çıkmaya cesaret edemiyorum benim kafa biraz eskide kaldı sanırım
Yaşlar kaç bilmiyorum ama erişkin bir erkegin de yalnızca sanaldan bir kadina yazışip ,bağlanmasinı bekleme.İnan bu cok gercek dışı olur.Adamlar evde karıları otururken,dişarda sevişip geliyorlar sonucta.Sosyal mecralarda tanışıp işi cinsellige taşımak günümüzun modasi zaten.Bu arada sana naif davraniyordur çunkü hoslaniyordur ,mutludur senle paylaşimda bulunmaktan.Istersen sen kendi ic dünyanda bi degisiklik yap once.
Erkeklerın hepsı aynı bence.. Bazısı profesyonel yapıyor yakalanmıyor, bazısı salak free veriyor (istisnalar vardır tabii ... )
Yaşımız hemen hemen yakın. Bende uzun ilişkiden çıktıktan sonra duygusal bir ilişkiye hazır değilken ve kendimi iyi hissetmek amacıyla böyle seri datelere çıktım. Hiçbiriyle yatmadım da yatak muhabbeti de açılmadı. Ama hepsine öncesinde amacımın ne olduğunu söyledim. Biriyle en fazla 3 kere çıkmışlığım vardır ve hiçbiri sonrasında ne bela oldu ne rahatsız etti. Çok güzel sohbet edip karşılıklı flörtleşildi. Bitti gitti.
Aldatilan sadece sen degilsin. Ben bunun icin 12 yillik evliligimi bitirdim. Yine de senin gibi onyargili degilim. Onune duvar orme. Oyle olmayanlar da var. Biraz hayata sans ver. Her yasadigimiz bize bir tecrube. Bu kadar kotu bakma hayata. Onun gorevi bizi buyutmek. Nasihatle anlamiyoruz iste, musibetlerle buyuyoruz.ya ne bileyim. şu an tüm erkekler aldatıyor da sadece yakalanmıyor gibi geliyor artık bana. ondan sanırım ilişkilerden kaçıyorum biraz.
önyargım yanlıştır belki vardır ama bana denk gelir mi bilmiyorum. nerde narsist sömürücü sözde efendi özde yamuk tip var onları çekiyorum sanki.
Neymıs bu site ya aşırı merak ettim bende bi girip kontrol edeyim kesin yakalarım bişey olsaaslında baya profesyonel. ama ben artık usta mı oldum nedir buluyorum bir şekilde. dedektif olsam olurmuşum yani. yazım stilinden hesabı okurken sanki onun sesi canlandı kulağımda ondan sonra şüphelenip başka mesajlarını okudukça hepsinin ona uyduğunu fark ettim.
muhtemelen şok oldu o da bulabilmeme. bulunacağını sanmıyordu heralde baya rahat yazmış çünkü
Yok zaten sana dönsün amaci gutmediginin farkindayim,ama dediklerin de uzun süreçler yahuyok yok. amacım hani empati yapsın da düzgün adam olsun bana dönsün falan değil aslında. o ütopik olur böyle tiplere işlemez biliyorum. ben kendi kafamda bak kendimi kullandırmadım ona demek için intikam almak istiyorum belki onun haberi bile olmaz. bi kere de ben sinsi olayım istiyorum. mesela sevgili bulayım haberi bile olmasın kafasındayım. düğünüme davetiye atayım şak diye falan. hep erkekler yapıyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?