- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.539
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
2 hafta once actigim konumda yorumlarinizla yardimci olmustunuz, sizi gorunce yazmak istedim.
Siz aslinda olayin onceden farkina varmissiniz. Ben artik kadinlarin ciddi psikolojik sorunlari olmadigi surece, bosuna paranoya yapmadiklarina inaniyorum. Bir sey varsa hissediyoruz ama genelde hislerimize inanmamayi tercih ediyoruz.
Ayni pencereden baksaydiniz, size ayni degeri verseydi, bu surede en azindan bir kere de olsa yuz yuze gelirdiniz. Ayri sehirlerde olsaniz ne olur, bir ucaga ya da otobuse bakar. Insanlar, gercege tasimadiklari sohbetlere pek anlam yuklemiyor. Bir nevi mesguliyet, beni dusunen biri var bencilligi sadece.
Lutfen kendinizi aptal diye saf diye etiketlemeyin.
Baskalarinin yalan soylemesinin sizinle ilgisi yok, bu onlarin karaktersizligi. Yogun bir iletisim halindeyken birden boyle bir bosluga dusmek uzuyor sizi anlayabiliyorum. Hislerinize guvenin ve caninizi boyle bir olay icin sikmayin. Gordugumuz bildigimiz insanlar bizi hayal kirikligina ugratiyorken, tanimadigimiz insanlarin davranislarina cok anlam yuklemekle kendinize haksizlik yapiyorsunuz.
biraz daha açar mısınız mesela ne dediniz? nerede buluştunuz?
mesela ben alkol kullanırım ama nadiren arkadaşlarımla oturup içmeyi severim ama ilk görüşelim diyip bişeyler içelim diyince biri bana biraz lakayıt geliyor bahane bulup görüşmüyorum mesela. vs.
Aldatilan sadece sen degilsin. Ben bunun icin 12 yillik evliligimi bitirdim. Yine de senin gibi onyargili degilim. Onune duvar orme. Oyle olmayanlar da var. Biraz hayata sans ver. Her yasadigimiz bize bir tecrube. Bu kadar kotu bakma hayata. Onun gorevi bizi buyutmek. Nasihatle anlamiyoruz iste, musibetlerle buyuyoruz.
Neymıs bu site ya aşırı merak ettim bende bi girip kontrol edeyim kesin yakalarım bişey olsa
Yok zaten sana dönsün amaci gutmediginin farkindayim,ama dediklerin de uzun süreçler yahuniye o kadar muhattap olasin...sen bilirsin tabi
Genelde pub cafe türevi yerlerde şarap içmek için buluştuk. İlk görüşmede yemeğe çıkmayı sevmem ama yemek için ısrar eden olunca yemeğe de çıktık.
Malum uygulamadan görüşmüştüm (dediğimi yap yaptığımı yapma)
ama yazışırken zaten sadece sohbet amaçlı olduğumu sohbet sararsa yüzyüze görüşeceğimi daha fazlasını istemediğimi belirtmiştim.
Az çok insanları okuyabildiğim için belalı tipleri bulmadım.
Bundan sonrasında da uygulamayı amacına yönelik kullandığım da oldu. Ama sadece sohbet dediğim kişiyle sadece sohbet etmişimdir karşımdaki de daha fazlasını beklememiştir. Hatta kendini çok yakışıklı gören bir basketçiyle çıkmıştım. Bana senin gibi birini bulduğuma çok sevindim kızlar bana et muamelesi yapıyordu sonunda düzgün sohbet edebilecek birini bulmak çok güzel demişti
ahahahha et muamelesi mi vay anasını :))
hııı şu t... li uygulama mı? ya bana bi sevdiğim erkek arkadaşım onu yükletmeye çalıştı ama ne bileyim yapamıyorum ben.
instam açıkken eski arkadaşlar tanıdıklar ve kendi çevremden (arkadaşımın arkadaşı) türevi bana yönlenen çok oldu ama cesaret edemedim. belki asosyallikten ve canımıb yanmasından kezbanlaştım ben de olabilir. çünkü küçükken bile daha rahattım.
işte iş durumum yok şu an. belki dedim iş ortamına girince otomatikman düzelirim (aslında baya sosyal bi tipim özümde) o döneme kadar da erkeklerden uzak durarak kendimi koruyordum aklımcaçok akıllıymışım gerçekten
Kanli canli gormediginiz bir adama bu kadar kiymet vermeniz, aranizdaki iliskiye bu denli anlam yuklemeniz cok yanlis. Bu adamin yanlisini gorup karalar baglamaniz daha da bir ilginc. Reele tasinmayan seyler niye hayatiniza bu kadar etki ediyor ki?
Evet, gunumuz iliskileri iyice raydan cikti. Sadece erkeklere degil, kimseye guvenmiyorum ben ama bu demek degil ki insanlara sans vermiyorum. Sans veriyorum ama artik cok daha isteksiz, cok daha duygusuz, cok daha acimasiz ve cok daha umursamaz bir haldeyim erkeklere karsi.
Durustluk ve guvenilirlik gibi kavramlara oyle de acim ki aslinda... Yeryuzunde turunun son orneklerinden durust ve guvenilir bir beyefendiye rastlar miyim bilemiyorum tabii ama sirf iliskim olsun diye diger kirintilara prim vermeye hic niyetim yok.
Ben internetten tanışmaya karşı değilim ama facebook, instagram türevi hesaplardan asla tanışmam. Kişisel tercihim. :)
Gidip bir kahve içmekle kimse sana bir şey yapmaz korkma. Herkes de seni tuzağa düşürmek için fırsat kollamıyor. Sadece sezgilerine güven ve belli bir tip erkek grubundan uzak dur.
uf işte sezgilerim söz konusu olunca bütün erkeklerde işliyor.
misal bi kere lise arkadaşım görüşelim dedi. tamam dedim. içelim dedi ben antibiyotik kullanıyordum kahve içelim dedim tamam dedi. numaralarımızı aldık. mesela cumartesi dedik ya cumartesi oldu bundan ses yok. akşam oldu ses yok. ben de sinir bastı dışarı çıktım hikaye koydum ona bakmış tepem attı sildim adamı.
bu tip şeyler bana çok saygısızca geliyor ya. mesela amacı neydi bunun şimdi? bence içelim yatalım ayağı yaptı kahve olunca caydı. hayır beni tanıyan insanlar nası bu kafada oluyor anlamıyorum. biraz giyinip süslenmeyi severdim kafalarında hemen prototipe mi koyuyorlar bilmiyorum ya
Bence sen kendini o prototipe koymuşsunki her içelim deyip devam etmeyeni beni yatağa atacaktı ama kaçtım diye görüyorsun.
Evet yaptığı saygısızca ama yıllar önce liseden kalmış numarasını bile yeni aldığın kişiyi neden umursuyorsunki.
Bazen öyle laf olsun diye denir görüşelim, içelim diye ama görüşülmez.
Forumdaki bey mi?olabilir ya. önceki ilişkim 9 senelikti. çok uzak kaldım bu date işlerinden garip geliyor hatta acemi gibiyim sanki.
insanları çok umursama huyum var nası aşıcam bunu bilmiyorum. sanki doğrucu davutum.
bu arada aramış ama görmedim sessizdeydi. napsam bilmiyorum pek. dediğim gibi onun gibi sallamama moduna geçip onun beni yaptığı gibi köşede tutsam yanlış mı sizce kızlar?
Forumdaki bey mi?
Kesin olarak onun ikinci hesabı o cinsellikle ilgili yazılanlar diyorsan ben bıçak gibi keserdim konuşmayı. Sonuçta yattığı kalktığı kadınları anonim olarak dahi anlatması hoş değil. Demekki bunlarla övünen biri.
Asıl şimdi kesip atarsan onun sana yapacağı hiçbir açıklamaya inanmadığını gösterip kararı sen vermiş olursun.kesin. eminim adım soyadım kadar.
anonim olarak anlatmış gibi değil ama genel işte cinsellik geyikleri yapmış.
ben bıçak gibi kesemiyorum ya.
bundan önceki bi sevgilimin aldattığını öğrendiğimde hala sevgim devam ediyordu o an ayrılamadım ikna tavırlarına inanmış gibi yaptım bu süre içinde kendi kendimi soğuttum. bittiğinde ilişkimiz benim kafamda tamamen bitmişti hatta ertesi gün başka biriyle tanışıp hemen flörtleşmiştim. ama şimdi muhabbeti tamamen kesersem bu ilişkide de ezik ve kandırılan taraf bendim hissiyatını atamayacağım içimden. onu hazmetmek daha zor oluyor benim için ya. egom çok zedelendi sanırım.
sanal bir ortamda karşımdakş insanın sana söylemediği durumlar yalan sayılmaz,
Asıl şimdi kesip atarsan onun sana yapacağı hiçbir açıklamaya inanmadığını gösterip kararı sen vermiş olursun.
Aranızda bir ilişki olmadığı için çok ciddiye alarak savunmaz kendini zaten ama sen konuşmayı kesersen birden yüksekten düşmüş gibi olur ve sarsılır. Ama konuşmaya devam edersen laçka bir hal alır.
Beraber olduğu kadın sizce nasıl hisseder siz beraberken o da rahat olmuyordur tek suçlu erkek bencearkadaşlar selam.
2 sene önce uzun yıllar süren ilişkim evli bi kadınla (hep şüphelendiğim ama evli olduğu için kendimi paranoyak sandığım) bir şekilde bitti. tahmin edersiniz ki dünyam allak bullak oldu kendimi zar zor toparladım unuttum onu lakin içimde erkeklere karşı bir korku ve güvensizlik kaldı. benle görüşmek isteyenlere hep ket vurdum bi sebepten güvenememe sebep oldular çünkü.
neyse bu arada bir forum sitesinde öylesine takılıyordum orada yazdıklarını beğendiğim insanlar vardı uzun yıllardır bu vasıta ile içlerinden biri ile sohbetim daha da arttı arttı ve biz aylardır her gün sabah akşam haberleşen konuşan bir duruma geldik. aslında ben ilişki istemiyorum şu an kariyerime odaklanmaya çalışıyorum. o da farklı bir şehirde ve hiç görüşmedik sanırım ilgisi ve şefkati hoşuma gitti böyle ne olduğumuzu anlamadığım bir ilişkimsi(?) muhabbetimiz oldu. ben tabi son 2 senedir aşırı yalnızım moralim de bir düzelip bir bozuluyor sanırım ona çok fazla bağlandım baya fazla şekilde. aramızda sevgi sözcüklerimsi şeyler geçiyor ama bunun ilişki olmadığının da ayırdındaydık sonuçta ikimiz de. ama şu an bakınca belki yeni ilişkilerden uzak durmamın sebebi oydu belki diyorum. onun hayatına birilerinin girdiğini tahmin ediyordum ancak gün içinde neler yaptığını genel olarak biliyordum yani tabi ki bana bi kadınla görüştüm demezdi ama ben birisi olursa haberim olur sanıyordum çünkü iletişimimiz iyiydi.
bu arada zor günlerimde yanımda oldu bana yol gösterdi aslında hani dar anımda arayıp fikir aldığım bi insan haline geldi dolayısıyla benim için baya vazgeçilmez oldu.
amma velakin aynı forumda geçen gün tesadüfen başka bir hesaba denk geldim ki, biraz kurcaladıkça her yazdığı onun dilinden çıkmış gibiydi. tek farkla çok fazla cinsellik hakkında yazıyordu ve o siteden görüşüp seviştiği kadınlar olduğunu ima eden mesajları vardı. (yeni mesajlardı bunlar) açık açık ona sordum ve bana o hesabın ona ait olmadığını insan insana benzer şeklinde şeyler söyledi. daha önce o siteden buluştukların var mı gibisinden sorduğumda en çok muhabbeti olanın ben olduğumu söylemişti mesela ve ben de yemiştim bunu.
ancak az önce fark ettim ki oynadığımız bir oyundaki oyuncu numarası ile o hesapta verilmiş oyuncu numarası aynı. tahmin edersiniz ki beynimden vurulmuşa döndüm. zaten erkeklere güvenemezken böyle hani farkında olmadan iletişimimin arttığı bi insanın da bana yalanlar söylemesine daha önceki erkekler gibi olmasına gerçekten şok oldum.
mideme yumruk yemiş gibiyim. ben neden böyle hissediyorum? hayatımda hiç görmediğim yüzyüze tanışmadığım birine nasıl bu kadar bağlandım? neden sürekli senaryolar değişse de sonucum aynı oluyor yani. madem böyle bişeyler yaşıyor neden benle muhabbetini bitirmiyor da arkamdan iş yapıyor. yani bana nasıl böyle sevgi dolu sevecen yaklaşabiliyor.
ya ben kötüyüm ya. yeter gerçekten canım yanmasın artık
sanırım en çok kendime kızıyorum neden bu kadar bağlandım diye. ve resmen ona sadık kalıyormuşçasına başka erkekleri istememişim sanki belki bi sebebi de oydu. gerçekten bu kadar üzülmem ve mideme yumruk yemiş gibi hissetmem neden?
ya ben bana saf biri değilim(dim) neden her seferinde kendimi aptal gibi hissediyorum? neden bu kadar safım? niye duygusuz olamıyorum..
Sayılmaz isterse 10 hesabı olsun, ilk önce şunu anla sanal bir ortam da seni mutlu eden sonunda daha mutsuz eder .Ki sana her xaman gercekeri dediğine inandırıcı gelmez aslında eeken fark etmen iyi olmışo hesap onun mu diye sorduğumda kabul etmedi ama bu yalan sayılmaz mı? ve yazdığı şeylerde de bana söylediklerinden farklı şeyler var. bu yalan sayılmaz mı?
Beraber olduğu kadın sizce nasıl hisseder siz beraberken o da rahat olmuyordur tek suçlu erkek bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?