yine mi aldatılma(?)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ya aslında ben görüşelim dese istemezdim o da biliyordu muhtemelen. yani bu dönemde bana iyi geliyordu bu iletişim türü akarı kokarı yok şeklinde düşünüyordum. belki benim saflığım karşımdakini kendim gibi sandım. bana anlatırdı gününü ben de başka bişi yapmıyor sanırdım. ben dürüstüm ya arkadan iş çevirmiyorum ya o da öyle sandım :)

saflık ya kızıyorum bazen kendime. geriye bakınca çok aptal hissediyorum pişmanlıklar vs. diyorum nası bu kadar kör olabildim.

öyle yani

Genelde pub cafe türevi yerlerde şarap içmek için buluştuk. İlk görüşmede yemeğe çıkmayı sevmem ama yemek için ısrar eden olunca yemeğe de çıktık.
Malum uygulamadan görüşmüştüm (dediğimi yap yaptığımı yapma )
ama yazışırken zaten sadece sohbet amaçlı olduğumu sohbet sararsa yüzyüze görüşeceğimi daha fazlasını istemediğimi belirtmiştim.
Az çok insanları okuyabildiğim için belalı tipleri bulmadım.
Bundan sonrasında da uygulamayı amacına yönelik kullandığım da oldu. Ama sadece sohbet dediğim kişiyle sadece sohbet etmişimdir karşımdaki de daha fazlasını beklememiştir. Hatta kendini çok yakışıklı gören bir basketçiyle çıkmıştım. Bana senin gibi birini bulduğuma çok sevindim kızlar bana et muamelesi yapıyordu sonunda düzgün sohbet edebilecek birini bulmak çok güzel demişti

geçmiş olsun size de. kadınlar olarak çoğumuz yaşıyoruz bunu ne yazık ki. işte sanırım biraz genel hayatımdaki aksaklıklar da bakış açımı bozmuş. belki de ondan erkeklere bakış açım bu yönde. yoksa benim de erkek arkadaşlarım var sohbet ettiğim aldatmadıklarını düşünüyorum onların (kimisi evli hatta) ama işte bana denk gelenlerde bu hissiyatım hep oluyor.

bana sürekli kıskanç paranoyak sorunlu muamelesi yapmasından bıktım erkeklerin. demek bişi hissediyorum ki kıllanıyorum. bunu bilerek nasıl kadını suçluyorlar ya. nasıl bir taktik bu... vicdan hiç yok bazılarında.

Neymıs bu site ya aşırı merak ettim bende bi girip kontrol edeyim kesin yakalarım bişey olsa

ya erkek nerde çok takılıyorsa orda bi işler vardır diyorum ben. mesela pubg de oynardı diyorum şimdi kesin ordan da tanışıyodur kızlarla vs.

Yok zaten sana dönsün amaci gutmediginin farkindayim,ama dediklerin de uzun süreçler yahu niye o kadar muhattap olasin...sen bilirsin tabi

işte içimde bitirmek için muhattap olucam. ben bıçak gibi kesersem daha zorlanıyorum sanırım. o kişiyle iletişimdeyken onu içinde bitirmek bana daha kolay geliyor neden bilmiyorum sanırım kafamda onu önemsizleştiriyorum kademe kademe.

ahahahha et muamelesi mi vay anasını :))

hııı şu t... li uygulama mı? ya bana bi sevdiğim erkek arkadaşım onu yükletmeye çalıştı ama ne bileyim yapamıyorum ben.

instam açıkken eski arkadaşlar tanıdıklar ve kendi çevremden (arkadaşımın arkadaşı) türevi bana yönlenen çok oldu ama cesaret edemedim. belki asosyallikten ve canımıb yanmasından kezbanlaştım ben de olabilir. çünkü küçükken bile daha rahattım.

işte iş durumum yok şu an. belki dedim iş ortamına girince otomatikman düzelirim (aslında baya sosyal bi tipim özümde) o döneme kadar da erkeklerden uzak durarak kendimi koruyordum aklımca çok akıllıymışım gerçekten

Kanli canli gormediginiz bir adama bu kadar kiymet vermeniz, aranizdaki iliskiye bu denli anlam yuklemeniz cok yanlis. Bu adamin yanlisini gorup karalar baglamaniz daha da bir ilginc. Reele tasinmayan seyler niye hayatiniza bu kadar etki ediyor ki?

Evet, gunumuz iliskileri iyice raydan cikti. Sadece erkeklere degil, kimseye guvenmiyorum ben ama bu demek degil ki insanlara sans vermiyorum. Sans veriyorum ama artik cok daha isteksiz, cok daha duygusuz, cok daha acimasiz ve cok daha umursamaz bir haldeyim erkeklere karsi.

Durustluk ve guvenilirlik gibi kavramlara oyle de acim ki aslinda... Yeryuzunde turunun son orneklerinden durust ve guvenilir bir beyefendiye rastlar miyim bilemiyorum tabii ama sirf iliskim olsun diye diger kirintilara prim vermeye hic niyetim yok.

Ben internetten tanışmaya karşı değilim ama facebook, instagram türevi hesaplardan asla tanışmam. Kişisel tercihim. :)

Gidip bir kahve içmekle kimse sana bir şey yapmaz korkma. Herkes de seni tuzağa düşürmek için fırsat kollamıyor. Sadece sezgilerine güven ve belli bir tip erkek grubundan uzak dur.

işte farkında olarak olmadı zaten. hani bi bakmışınız kilo almışsınız olur ya öyle. öyle oldu benim de.

oturdum düşündüm bu insan hayatımda zaten yok. yani olsa ne olmasa ne. sadece sanırım konuşma dertleşme ihtiyacım olduğunda bana mantıklı fikirler verip sakinleştirebiliyordu ve ne bileyim bir şeye ihtiyacım olduğunda araştırıp bilgi topluyordu vs ama son dönemlerde onu da yapmadığını fark ettim. mesela kendi sektörüyle alakalı bir şey soruyorum eskiden hemen önüme dökümanlar gelirken şimdi ohooo hatırlatsam da tamam bakıyorum ediyorum diyip yapmıyordu. ondan sonra fark ettim zaten iletişimimizin sandığım gibi olmadığını.

tamam ben de şans vermeye çalışıcam ama henüz değil. demek hala kafamda oturtamamışım bazı şeyleri. önce merkeze kendimi almayı öğrenmem gerekiyor.

teşekkürler yorumunuz için

uf işte sezgilerim söz konusu olunca bütün erkeklerde işliyor.

misal bi kere lise arkadaşım görüşelim dedi. tamam dedim. içelim dedi ben antibiyotik kullanıyordum kahve içelim dedim tamam dedi. numaralarımızı aldık. mesela cumartesi dedik ya cumartesi oldu bundan ses yok. akşam oldu ses yok. ben de sinir bastı dışarı çıktım hikaye koydum ona bakmış tepem attı sildim adamı.

bu tip şeyler bana çok saygısızca geliyor ya. mesela amacı neydi bunun şimdi? bence içelim yatalım ayağı yaptı kahve olunca caydı. hayır beni tanıyan insanlar nası bu kafada oluyor anlamıyorum. biraz giyinip süslenmeyi severdim kafalarında hemen prototipe mi koyuyorlar bilmiyorum ya

Bence sen kendini o prototipe koymuşsunki her içelim deyip devam etmeyeni beni yatağa atacaktı ama kaçtım diye görüyorsun.

Evet yaptığı saygısızca ama yıllar önce liseden kalmış numarasını bile yeni aldığın kişiyi neden umursuyorsunki.
Bazen öyle laf olsun diye denir görüşelim, içelim diye ama görüşülmez.

olabilir ya. önceki ilişkim 9 senelikti. çok uzak kaldım bu date işlerinden garip geliyor hatta acemi gibiyim sanki.

insanları çok umursama huyum var nası aşıcam bunu bilmiyorum. sanki doğrucu davutum.

bu arada aramış ama görmedim sessizdeydi. napsam bilmiyorum pek. dediğim gibi onun gibi sallamama moduna geçip onun beni yaptığı gibi köşede tutsam yanlış mı sizce kızlar?

Forumdaki bey mi?

Kesin olarak onun ikinci hesabı o cinsellikle ilgili yazılanlar diyorsan ben bıçak gibi keserdim konuşmayı. Sonuçta yattığı kalktığı kadınları anonim olarak dahi anlatması hoş değil. Demekki bunlarla övünen biri.

kesin. eminim adım soyadım kadar.

anonim olarak anlatmış gibi değil ama genel işte cinsellik geyikleri yapmış.

ben bıçak gibi kesemiyorum ya.

bundan önceki bi sevgilimin aldattığını öğrendiğimde hala sevgim devam ediyordu o an ayrılamadım ikna tavırlarına inanmış gibi yaptım bu süre içinde kendi kendimi soğuttum. bittiğinde ilişkimiz benim kafamda tamamen bitmişti hatta ertesi gün başka biriyle tanışıp hemen flörtleşmiştim. ama şimdi muhabbeti tamamen kesersem bu ilişkide de ezik ve kandırılan taraf bendim hissiyatını atamayacağım içimden. onu hazmetmek daha zor oluyor benim için ya. egom çok zedelendi sanırım.

Asıl şimdi kesip atarsan onun sana yapacağı hiçbir açıklamaya inanmadığını gösterip kararı sen vermiş olursun.
Aranızda bir ilişki olmadığı için çok ciddiye alarak savunmaz kendini zaten ama sen konuşmayı kesersen birden yüksekten düşmüş gibi olur ve sarsılır. Ama konuşmaya devam edersen laçka bir hal alır.

sanal bir ortamda karşımdakş insanın sana söylemediği durumlar yalan sayılmaz,

o hesap onun mu diye sorduğumda kabul etmedi ama bu yalan sayılmaz mı? ve yazdığı şeylerde de bana söylediklerinden farklı şeyler var. bu yalan sayılmaz mı?

haklısın ama. ben kendim kötü olucam kesip atarsam. eşekten düşen benim aslında. birden insan duygularını sıfırlayamıyor zamana ihtiyacım var. bu zamanda o olursa ben aynı sinsiliği yaparsam belki biraz kendime gelirim dedim

of bilmiyorum ya.

Beraber olduğu kadın sizce nasıl hisseder siz beraberken o da rahat olmuyordur tek suçlu erkek bence

o hesap onun mu diye sorduğumda kabul etmedi ama bu yalan sayılmaz mı? ve yazdığı şeylerde de bana söylediklerinden farklı şeyler var. bu yalan sayılmaz mı?
Sayılmaz isterse 10 hesabı olsun, ilk önce şunu anla sanal bir ortam da seni mutlu eden sonunda daha mutsuz eder .Ki sana her xaman gercekeri dediğine inandırıcı gelmez aslında eeken fark etmen iyi olmış

Beraber olduğu kadın sizce nasıl hisseder siz beraberken o da rahat olmuyordur tek suçlu erkek bence

yani ciddi bi ilişkisi olduğunu sanmıyorum. muhtemelen günübirlik takılıyor ki rutin bir görüşme sıklığı olsa iletişim azalmasından hissederdim.

erkeğin suçlu olduğunda hemfikiriz. hayır istese görüştüğü kişiler olduğunu ima edebilirdi ben mesela bazı erkeklerin tavırları hakkında konuşurdum onla vs. hani biri olsa haberi olurdu ben de aynı şeyi beklerdim açıkçası. off yiğenlerimin sesinden uyuyamadım diyip tüm gece sevişmekten uykusuz kaldıysa yazıklar olsun yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…