Yine mi ben hatalıyım

Selam kızlar

Siteye uzun zamandır üyeyim ama ilk defa konu açıyorum. Eşimle dün kavga ettik haksız mıyım sizin fikirlerinizi almak istedim.Ben iki senelik evliym bu zaman içinde çok sorunlarımız oldu ama bunlardan beni en çok üzeni eşimin akşam dışarı çıkmalarıydı. Haftanın her günü çıkmaz ama bir çıkmaya başladığnda da 3-5 gün hiç eve gelmeden iş çıkışı arkadaşlarıyla görüşür. Gecede eve 2-3 gibi gelir. Bende o gelene kadar uyuyamam onu beklerim.
Yine iki gündür eve gelmiyordu. Dünde 3. akşamı da uykusuz onu bekleyerek geçirmek istemedim ve eşimi aradım annemlerde kalıcağımı söyledim. O da tamam dedi ve telefonu kapattık.
Ben bu konuşmayı yaptığımda dışardaydım ve eve gelip eşyalarımı alarak anneme gitmeyi düşünüyordum. Eve geldiğimde çok uykusuz,yorgun olduğum için annemlere gitmekten vazgeçtim.
Tekrar eşimi arayıp gitmekten vazgeçtiğimi eve gelip birlikte yemek yememizi söyledim. Eşimde birlikte yemek yiyemiyeceğimzi akşam yine eve gelmiyeceğini söyleyerek telefonu kapattı. 1saat sonra eve bişeyler almak için geldi ama çok sinirliydi ne olduğuna anlam veremdim. Tam çıkarken annemlere de haber vermeyi unuttuğum için bağırmaya başladı. Benim ne yaptığım belli değilmiş bi öyle bi böyle diyormuşum. Meğer ben anneme gideceğim dediğim için arkadaşlarını eve çağırmış ve onlara karşı mahçup olmuş. Ben annemlere gitsem bile o arkadaşlarını eve çağırdığını söylemesi gerekmez miydi? Şimdi küsüz konuşmuyor benimle ve uzun zamanda konuşacağını zannetmiyorum. Küstüğümüzde haftalarca sürer. Beni suçlar kendini haklı görür konuşmaz benimle ben yokmuşum gibi o arkadaşlarıyla daha çok görüşmeye başlar. Yine aynı şeyleri yaşıycaz galiba nasıl davranmam lazım bi akıl verir misiniz?

sen ciddimisinn bacım böle evlilikmi olurrrr inanamıyorummm ben dün eşimle tartıştımkii 1 saat arkadaşlarıyla gezmek istedi izin vermedim kesinliklee işten eve evden işe giderr bir pazar çocunla benimle geçir dedimm senn sabır taşımısın ben dünden beri kendimi yiomm ki nie benden kaçıyo sevmiyomuu bilmem neee diee

Siz evlenmeden önce tutumu nasıldı peki?

''E o eş için evi bekleyen bekçi, işlerini halleden hizmetçi
gibi olacaksam tabi boşanırım.'' derdim ben sizin yerinizde
olsam.

Peki birlikte vakit geçiriyor musunuz?? Mesela hafta sonları
sizinle mi?

evlenmeden önce de çıkardı ama bu kadar değildi ilk evlendiğimiz sene haftada 1 veya 2 çıkardı vakitli gelirdi arkadaşlarının durumuna göre hiç çıkmadığı zamanlarda olurdu. ama dediğim gibi bu yaz ki arkadaşlarıyla 4-5 gün hiç eve gelmeden veya sadece yaemek yiyip çıktığı oluyor. Eşimin tatili çok az nerdeyse hergün işe gidiyor gitmediği zamnlarda beni de çıkardığı olur. evde olduğu zamanlarda iyi vakit geçiririz. birlikte film dizi izleriz. aslında tek sorunumuz o arkadaşları gibi

Selam kızlar

Siteye uzun zamandır üyeyim ama ilk defa konu açıyorum. Eşimle dün kavga ettik haksız mıyım sizin fikirlerinizi almak istedim.Ben iki senelik evliym bu zaman içinde çok sorunlarımız oldu ama bunlardan beni en çok üzeni eşimin akşam dışarı çıkmalarıydı. Haftanın her günü çıkmaz ama bir çıkmaya başladığnda da 3-5 gün hiç eve gelmeden iş çıkışı arkadaşlarıyla görüşür. Gecede eve 2-3 gibi gelir. Bende o gelene kadar uyuyamam onu beklerim.
Yine iki gündür eve gelmiyordu. Dünde 3. akşamı da uykusuz onu bekleyerek geçirmek istemedim ve eşimi aradım annemlerde kalıcağımı söyledim. O da tamam dedi ve telefonu kapattık.
Ben bu konuşmayı yaptığımda dışardaydım ve eve gelip eşyalarımı alarak anneme gitmeyi düşünüyordum. Eve geldiğimde çok uykusuz,yorgun olduğum için annemlere gitmekten vazgeçtim.
Tekrar eşimi arayıp gitmekten vazgeçtiğimi eve gelip birlikte yemek yememizi söyledim. Eşimde birlikte yemek yiyemiyeceğimzi akşam yine eve gelmiyeceğini söyleyerek telefonu kapattı. 1saat sonra eve bişeyler almak için geldi ama çok sinirliydi ne olduğuna anlam veremdim. Tam çıkarken annemlere de haber vermeyi unuttuğum için bağırmaya başladı. Benim ne yaptığım belli değilmiş bi öyle bi böyle diyormuşum. Meğer ben anneme gideceğim dediğim için arkadaşlarını eve çağırmış ve onlara karşı mahçup olmuş. Ben annemlere gitsem bile o arkadaşlarını eve çağırdığını söylemesi gerekmez miydi? Şimdi küsüz konuşmuyor benimle ve uzun zamanda konuşacağını zannetmiyorum. Küstüğümüzde haftalarca sürer. Beni suçlar kendini haklı görür konuşmaz benimle ben yokmuşum gibi o arkadaşlarıyla daha çok görüşmeye başlar. Yine aynı şeyleri yaşıycaz galiba nasıl davranmam lazım bi akıl verir misiniz?

eşini bi temiz dövmek lazım

yine mi ben hatalıyım ne demek arkadaşım, asla kendinde hata arama bu adamla
ben naptım acaba diye düşünme, adam haftanın yarısı gece yarısından sonra eve gelecek, hemde senin yüzünden arkadaşlarımı çağıramadım diye tafra yapacak
üstelik senin evinde, bıraktıkları pislikleri sen temizleyecekken, arkadaşlarım gelecek uygun olurmu senin için bile demeyecek
valla seni tanımıyorum ama ben bile sinirlendim resmen burda, eşin çok pişkin

Son düzenleme:
eşim 35 yaşında geç evlendi ve evliliğe alışmadığını söylüyor. Ama olan bana oluyor kafayı yemek üzereyim. Dünden beri durup durup ağlıyorum. Evet ben çok sabırlı davrandım o alışamadı diye. Ama çok yoruldum. on yıllık evli gibi hissediyorum

Kiyamam ya hep böyle sorumsuz düsüncesiz adamlar yüzünden olan kadinlara oluyor bunlar anca kaybedince anliyor valla baska anlamiyorlarrr!!!!

ohoooo kılıfını da hazırlamış bravo doğrusu! sakın bu durumu normalleştirmesine izin vermeyin. eğer yaşam tarzı böyleyse niye evlenmiş beyefendi? yemeği ütüsü keyfi yapılsın ama kendisi bekar gibi devam. oldu! ona şu cevabı veremediniz mi: tabiki boşanırım. eve gelmeyen koca koca mıdır?

hem kel hem fodul derler ya, eşiniz de aynen öyleymiş. son olarak naçizane fikrim bu adamdan çocuk sahibi olmayın.

sağolun zaten en büyük korkum çocuk sahibi olmak. evliliğe alışamadı çocuk olsa hiç yüzüme bakmaz.

madem takıldığı kişilerde evli, ortamlara eşlerde dahil olsun,
madem arkadaşlarıyla sizde oturacak,siz hanımlarda beraber oturun olmaz mı?

bekar değil ki tek takılıyor, evliyse birlikte gidin oturmalara

eşini bi temiz dövmek lazım

yine mi ben hatalıyım ne demek arkadaşım, asla kendinde hata arama bu adamla
ben naptım acaba diye düşünme, adam haftanın yarısı gece yarısından sonra eve gelecek, hemde senin yüzünden arkadaşlarımı çağıramadım diye tafra yapacak
üstelik senin evinde, bıraktıkları pislikleri sen temizleyecekken, arkadaşlarım gelecek uygun olurmu senin için bile demeyecek
valla seni tanımıyorum ama ben bile sinirlendim resmen burda, eşin çok pişkin

sağolun biraz rahatladım dün oyle haklı gibi bağırınca kendimi suçlu hissetmeye başlamıştım. Konu yanlış anlaşıldımı bilmiyorumda bazen 2-3 hafta hiç çıkmadığı olur ama bazen bir çıkmaya başladı mı?üst üste hergün çıkar benim rahatsızlığım da bu bari 1gün ara versin eşimi 3-4 gün görmediğim oluyor

madem takıldığı kişilerde evli, ortamlara eşlerde dahil olsun,
madem arkadaşlarıyla sizde oturacak,siz hanımlarda beraber oturun olmaz mı?

bekar değil ki tek takılıyor, evliyse birlikte gidin oturmalara

birlikte de gittiğimiz oluyor aılecek bizede geldikleri oldu. ama onlar daha çok kahveye maç izlemeye gidiyolar

inanamıyorum anlam veremiyorum..insan eşini merak etmezmi ya..yazıklar olsun öyle koca olmaz olsun..arkadaşım sakın yüz verme.surat as çünkü normal bişey değil yaptıkları
Allah hakkında hayırlısı neyse onu versin inşallah...bekçimisin sen nesin..o konuşmadan sakın konuşma.seni kaybetmekten korkması lazım..bunu ona hiseettir

başta söyleseymiş o zaman...
hem ne işi varmış arkadaşlarının evde kahve mi orası...
erkeklerin bu küslükleri uzatmalarıda ayrı bi alem zaten..
insan boğmak istiyo..
benim eşimde böyle uzattıkça uzatır don lastiği hesabı...
allah yardım etsin konuş anlat sen derdini o da ister konuşsun ister sussun kafa dinlersin...

başta söyleseymiş o zaman...
hem ne işi varmış arkadaşlarının evde kahve mi orası...
erkeklerin bu küslükleri uzatmalarıda ayrı bi alem zaten..
insan boğmak istiyo..
benim eşimde böyle uzattıkça uzatır don lastiği hesabı...
allah yardım etsin konuş anlat sen derdini o da ister konuşsun ister sussun kafa dinlersin...

ben konuşmayıp içime atmak istemiyorum. Çünkü biliyorum ben konuşmazsam böyle sürecek ben içimde biriktirip durucam. akşam olmasın hiç istemiyorum ya eve gelmicek gelsede beş karış suratla oturacak ergen gibi:5:

işin ilginç yanı telde sana..ama hayatım ben arkadaşlarımı çağırdım eve sen gidicen diye..şimdi mahçup oldum falan..dememesi..

ondan ilginci sana..sen annede gideceksen ben de arkadaşlarımı çağırayım ..dememesi..

ondan da ilginci madem arkadaşlarını çağıracak eşlerin de gelmesinin düşünülmemesi..zaten eşler de birbirini tanıyor ailece gelselerdi haber verip..

yani...eşin hatalı..

arada sırada hadi çıksın arkadaşlarıyla , benim eşim de çıkar ama ortalama ayda 1 diyim...ama peşpeşe 3-5 gün bilemiyorum yanlış..

gece hayatına fazla alışması iyi değil...

sen onu uyar net dille..gidişat pek hoş değil.

eve gelmıyorda ne demek nasıl gelmıtyor gelmıyor derken aksammı gelmıyor geceyı baska bır yerdemı gecırıyor :53:

işin ilginç yanı telde sana..ama hayatım ben arkadaşlarımı çağırdım eve sen gidicen diye..şimdi mahçup oldum falan..dememesi..

ondan ilginci sana..sen annede gideceksen ben de arkadaşlarımı çağırayım ..dememesi..

ondan da ilginci madem arkadaşlarını çağıracak eşlerin de gelmesinin düşünülmemesi..zaten eşler de birbirini tanıyor ailece gelselerdi haber verip..

yani...eşin hatalı..

arada sırada hadi çıksın arkadaşlarıyla , benim eşim de çıkar ama ortalama ayda 1 diyim...ama peşpeşe 3-5 gün bilemiyorum yanlış..

gece hayatına fazla alışması iyi değil...

sen onu uyar net dille..gidişat pek hoş değil.

bana geleceklerini söylemiş olsaydı zaten bunlar olmazdı ben müneccim miyim nerden biliyim geldim eve yorgunum diye yattım bir hışımla geldi eve tuhaf işte

ben konuşmayıp içime atmak istemiyorum. Çünkü biliyorum ben konuşmazsam böyle sürecek ben içimde biriktirip durucam. akşam olmasın hiç istemiyorum ya eve gelmicek gelsede beş karış suratla oturacak ergen gibi:5:

yüz verme..

hatalı gibi peşinde dolanırsan bu konuda net olmamış olursun..nasıl olsa sonunda o benden özür diliyor..der devam eder..

o senin gönlünü almaya çalışsın tabiii baştan düzeltsin kendini..

arkadaşlarına kıyamıyorsa ayda 1 erkek erkeğe çıksınlar, geri kalan günler eşlerle görüşün..

ama ne dersen de 3-4 gün peşpeşe eve gelmeden onlara gidiyor geceler kadar:26: diyorsun... hiç normal değil , bekarken bu kadar dışarı çıkmaz erkekler ya, tuhaf ben sana diyim...

bana geleceklerini söylemiş olsaydı zaten bunlar olmazdı ben müneccim miyim nerden biliyim geldim eve yorgunum diye yattım bir hışımla geldi eve tuhaf işte

onu diyorum ya neden söylemiyor?
muhtemelen engellersin, haberin olmazsa zaten haberin olmayacak, kafasına göre takılacak..yani kasıtlı söylememiş, anladın mı?
kusurabakma da bu bir yerde senin çok önemli olmadığın anlamına geliyor..yani sen dış kapının mandalı mısın neden sana haber vermiyor?

senin eşinin gidişatı kötü arkadaşım. bunu bil de ..

Son düzenleme:
yüz verme..

hatalı gibi peşinde dolanırsan bu konuda net olmamış olursun..nasıl olsa sonunda o benden özür diliyor..der devam eder..

o senin gönlünü almaya çalışsın tabiii baştan düzeltsin kendini..

arkadaşlarına kıyamıyorsa ayda 1 erkek erkeğe çıksınlar, geri kalan günler eşlerle görüşün..

ama ne dersen de 3-4 gün peşpeşe eve gelmeden onlara gidiyor geceler kadar:26: diyorsun... hiç normal değil , bekarken bu kadar dışarı çıkmaz erkekler ya, tuhaf ben sana diyim...
aslında söylediğiniz çok mantıklı ama eşimin daha önceki kavgalarımızda hiç konuşmaya çalışmadı adam ruh gibi sessiz dolaştı evde aylarca ben bu durumda daha çok yoruluyorum

onu diyorum ya neden söylemiyor?
muhtemelen engellersin, haberin olmazsa zaten haberin olmayacak, kafasına göre takılacak..yani kasıtlı söylememiş, anladın mı?
kusurabakma da bu bir yerde senin çok önemli olmadığın anlamına geliyor..yani sen dış kapının mandalı mısın neden sana haber vermiyor?

senin eşinin gidişatı kötü arkadaşım. bunu bil de ..

biliyorum zaten çok yoruldum bu yüzden

Back
X