Yine mi kimyasal..lütfen bakarmısınız?

sağol canım bakalım kısmet değilmiş şuanda çok farklı durumdayım hiç bişey olmamış gibi boşluktayım bende anlamadım doktorum iki gün önceden fazla ümitlenmeyin diye uyarmıştı zaten belkide ondan bilemiyorum. hemen ikincisini nerde yaptıracağımızı düşünmeye başladık sonrada : Dur daha üç ay var hemen acele karar verme bi sindir bunu bi tamamiyle düşür normale geçsin ondan sonra, diyorum karışık duygularım şuanda ama ağlamıyorum ilginç...

Canım, hazırlıklı olduğun için ağlamıyosundur belki, bu da bişey. Ben bu duyguyu çok iyi biliyorum. İnsanoğlu nelere katlanıyor, Allah o gücü veriyor merak etme. Bir müddet sonra hiç canın yanmicak, için umut dolu olucak. İkincisine hem bedenen hem de ruhen güzelce hazırlanırsın ve başlarsın, bak gör inşallah hayırlısıyla olucak. Zaten ilki dr.lar tarafndan kör atış oluyor. En azından neler olduğuna dair bir bilgi edinmiş oluyorlar, ikincisinde ona göre önlem alıyorlar. O yüzden içini ferah tut, ben inanıyorum ki hepimizin zamanı gelince kucakları dolacak. Yeterki inancımızı ve umudumuzu yitirmeyelim..a.s.

sağolun bluesuu ve lavanta bakalım umutluyum şimdi ama üç ay içinde umarım karamsarlığa kapılmam ben bunun için işimi bırakmıştım şimdi çok zor gelecek. allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyelim

Arkadaşlar dün yine rutin haftalık kontrolüme gittim, bebeğimin kalbi hala atıyor. Yalnız risk hala varmış ve haftaya beni yine çağırdılar. Her hafta böyle gerilmekten sinir sistemi diye bişey kalmadı bende. Bir haftayı ruh gibi geçiriyorum resmen randevu tarihinden randevu tarihine yaşıyorum. Bir oohhhh çekemedim hala...Buna da şükür, inşallah haftayı da başarı ile atlatırım. Dualarını esirgemeyen, bana destek olan herkese çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşalllah...

Arkadaşlar dün yine rutin haftalık kontrolüme gittim, bebeğimin kalbi hala atıyor. Yalnız risk hala varmış ve haftaya beni yine çağırdılar. Her hafta böyle gerilmekten sinir sistemi diye bişey kalmadı bende. Bir haftayı ruh gibi geçiriyorum resmen randevu tarihinden randevu tarihine yaşıyorum. Bir oohhhh çekemedim hala...Buna da şükür, inşallah haftayı da başarı ile atlatırım. Dualarını esirgemeyen, bana destek olan herkese çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşalllah...

canım rabbim sana sabır versin. senin sağlığın her şeyden önemli. sağlıklı ise tabii ki devam edecektir. rabbim sana sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin.

arkadaşlar dün yine rutin haftalık kontrolüme gittim, bebeğimin kalbi hala atıyor. Yalnız risk hala varmış ve haftaya beni yine çağırdılar. Her hafta böyle gerilmekten sinir sistemi diye bişey kalmadı bende. Bir haftayı ruh gibi geçiriyorum resmen randevu tarihinden randevu tarihine yaşıyorum. Bir oohhhh çekemedim hala...buna da şükür, inşallah haftayı da başarı ile atlatırım. Dualarını esirgemeyen, bana destek olan herkese çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşalllah...
lavanta merhaba epeydir takip ediyorum seni...ve adına çok sevindim..kalp atışı var ise neden hala riskli gebelik anlayamadım...umarım kucağına almak da nasip olur canım
sevgiler

lavantacım maşallah güzel gidiyorsun inşallah 35-36 hafta daha böyle gidip sonunda bebeğini hayırlısı ile sağlıkla kucağına alacaksın...Sana çok inanıyorum..Sen de inan canım...Dualarım seninle arkadaşım...

lavantacım maşallah güzel gidiyorsun inşallah 35-36 hafta daha böyle gidip sonunda bebeğini hayırlısı ile sağlıkla kucağına alacaksın...Sana çok inanıyorum..Sen de inan canım...Dualarım seninle arkadaşım...

Çok teşekkür ederim canım...haftayı da atlatayım sanırım biraz daha rahatlicam. Böyle sanki hep bişi olucakmış gibi geliyor, yoksa dr. çağırmazdı falan diyorum ama bir yandan da senin bebeğin neleri atlattı, bunu da atlatacak diyorum. Duygularım karmakarışık anlican. Allah'ım inşalllah hepimizin gönlünde yatan şeyi hakkımızda hayırlı kılar...

lavanta merhaba epeydir takip ediyorum seni...ve adına çok sevindim..kalp atışı var ise neden hala riskli gebelik anlayamadım...umarım kucağına almak da nasip olur canım
sevgiler

amin inşallah canım. .. risk var çünkü baştan biraz sabıkası var dedi dr:) Yani herhalde her an her şey yapabilir diye düşünüyolar..

nerelerden nereye geldin..............
sen o bebeği o bebekte seni çoktaaaaaaannnnnnnn haketti.............
dilerim sonu çok çok güzel olur...........

seni çok iyi anlıyorum canım allah sabır versin ve sonunda bebeişlerinide kucağına içini ferah tut bunuda atlatacaksınız

ben istanbuldayım istanbulda devlet hastanelerinde tüp bebek uygulaması yapılıyormu yapılıyorsa ücretlerin ne kadarını sigorta karşılıyor yada özellerde fiyatlar ne kadar ve sigorta lıya nekadara mal oluyor bilen varsa lütfen yardım:(

ben istanbuldayım istanbulda devlet hastanelerinde tüp bebek uygulaması yapılıyormu yapılıyorsa ücretlerin ne kadarını sigorta karşılıyor yada özellerde fiyatlar ne kadar ve sigorta lıya nekadara mal oluyor bilen varsa lütfen yardım:(

canım ben özelde yaptırdım, sigortadan faydalanmadım. Ayrı bir topik açarsan sana kesin sigorta ile işlem yaptırmış birileri yardımcı olabilir. Özellerin fiyatları da değişiyor. Ben Bahçeci de yaptırdım, 1900 EUR+ İlaçlar şeklinde ödedim, o da ikinci denemem olduğu için. İlk denememde daha fazla ödemiştim.

benimde yarın büyük günüm 12.günümmmm bakalım ne çıkıcak benimde ilki kimyasal gebelikti yükselmişti değerlerim ama sonra düşmeye başladı yine aynı şeyler olsun istemiyorum rabbim yardım et bana ve benim gibilerine

lavanta öyle mucizevi bi hikayen varki gözlerim doldu.benımde transferimin 8.gunu bugun bı ıdrar testı yapıp bosuna kendımı uzdum sonra senın yazdıklarını okuyunca rabbım verecek olduktan sonra verıo bı sekılde.bana moral oldun sagol.saglıklı bı hamılelık ve kolayca mucizeni kucagına alman dılegıyle

Back
X