sağol canım bakalım kısmet değilmiş şuanda çok farklı durumdayım hiç bişey olmamış gibi boşluktayım bende anlamadım doktorum iki gün önceden fazla ümitlenmeyin diye uyarmıştı zaten belkide ondan bilemiyorum. hemen ikincisini nerde yaptıracağımızı düşünmeye başladık sonrada : Dur daha üç ay var hemen acele karar verme bi sindir bunu bi tamamiyle düşür normale geçsin ondan sonra, diyorum karışık duygularım şuanda ama ağlamıyorum ilginç...
Canım, hazırlıklı olduğun için ağlamıyosundur belki, bu da bişey. Ben bu duyguyu çok iyi biliyorum. İnsanoğlu nelere katlanıyor, Allah o gücü veriyor merak etme. Bir müddet sonra hiç canın yanmicak, için umut dolu olucak. İkincisine hem bedenen hem de ruhen güzelce hazırlanırsın ve başlarsın, bak gör inşallah hayırlısıyla olucak. Zaten ilki dr.lar tarafndan kör atış oluyor. En azından neler olduğuna dair bir bilgi edinmiş oluyorlar, ikincisinde ona göre önlem alıyorlar. O yüzden içini ferah tut, ben inanıyorum ki hepimizin zamanı gelince kucakları dolacak. Yeterki inancımızı ve umudumuzu yitirmeyelim..a.s.