Yine mi olmadı gebelik?

Imkanlar el vermiyorsa bir şey diyemem tabi ama mutlaka yaptırmanız gerekiyor. Yapabileceğiniz şehirde tanıdığınız varsa onun yanında kalabilirsiniz belki☺

Regli bekleyim o zaman. Regl sonrası kan verip sonucu yazarım buraya da. Yani 5 6 gün sonra :))
Canım şu an adetime üç gün var değişk bir kaherengi 2 3 damla kanamam olmuş uyurken yerleşme olabilir mi
Imkanlar el vermiyorsa bir şey diyemem tabi ama mutlaka yaptırmanız gerekiyor. Yapabileceğiniz şehirde tanıdığınız varsa onun yanında kalabilirsiniz belki☺
Adetime 3 gün kaldı değişik açık kahve akıntı gelmiş 2.damla başka gelmedi. Akıntı geldkten snra idrar çok gelmeye başladı. Yerleşme dediklerini yaşamış olabilir miym

Bu ay da tutmazsa eşinizi de gösterin tek taraflı kontrol olmaz :) daha reglinize var hemen ümitsizliğe kapılmayın ben 1 seneyi aşkındır deniyorum olmuyor hiçbir sıkıntımız yokken bir de
Ya tuttu mu blmyorum adetime 3 gün var açık kahve değişik renk akıntı geldi. Ve akıntı sonrası çok idrara çkıorm

Henüz test yeni yaptım negatif çıktı. Adetime 3 gün var.

Gebe kalmayı o kadar çok arzu ediyoruz ki, sürekli kendimizi dinliyoruz. İnsan ölüm hakkında da sürekli düşünürse aklı bulanmaya başlar. “Takdir” diyip arkamıza yaslanmamız gerekiyor. Neye inanıyorsanız ona sığının. Sizin için hayırlı olan neyse onun sizi bulmasını dilerim.

Ben geçen yıl düşük yaptıktan 1 ay sonra tekrar denemeye başladım ve belki 6 ay kadar aynı şekilde kendimi dinledim. Her yumurtlama döneminden sonra regle kadarki süreç işkence gibi geliyordu. Oldu mu olmadı mı derken… Çok iyi anlıyorum vaziyetinizi inanın. Ama regle 1 hafta varken gebeliğiniz varsa bile öğrenmek inanın sizi daha çok strese sokacak. Bu kez kese göründü mü, kalp attı mı diye sırayla kendinizi yiyeceksiniz.

Sevdiğiniz her ne var ise dikkatinizi ona verin. İmkanınız var ise eşinizle baş başa sakin bir tatil yapın. Ben en son bezdim, tüm ilaçları bırakıp çıktım gittim 15 günlük bir tatil yaptım. Dönüşte de iki tane çiçek aldım mutfak tezgahıma koydum, onlara ve kedime ve eşime yönelttim tüm ilgi ve sevgimi. Görev belledim bunu. Sularını yemeklerini ilgilerini verdim. İnanın bebeğim olsun veya olmasın, iki ay öncekinden çok ama çok daha huzurluyum.

Uzun yazdım kusura bakmayın çok kendimi gördüm yazdıklarınızda. İçimizdeki şefkati dışarı çıkaralım, kime veya neye olduğu önemli değil

Bende yerleşme kanaması olmadi maalesef bilmiyorum o yüzden. Umarım dilediğiniz gibi ilerler süreç
İnşallah. Bende gündüz geldim yorgundum uyuyakalmışım uyandığımda gördm şimdiye kadar bende hiç gelmeyen değişik kahve akıntydı. Gebelik testi yaptım negatg çktı. Hayırlısı olsn

Erken gebelik testi yapın bence yerleşme kanaması olabilir
Birde bende çok az oldu geçti. Kahverengi en fazla 2 3 damladır. Ben rengi değişik tuhaf diye şaşırdım görür görmez . Yoksa adet öncesi lekelenmem de olur normalde. Bu renkte ve bu miktarda olmazdı ama
O zaman geçen aydan kalan kandır kuzum vücut atabiliyor çünkü olsaydı erken gebelikte çıkardı

Birde bende çok az oldu geçti. Kahverengi en fazla 2 3 damladır. Ben rengi değişik tuhaf diye şaşırdım görür görmez . Yoksa adet öncesi lekelenmem de olur normalde. Bu renkte ve bu miktarda olmazdı ama
Sürekli aynı olacak diye birşey yok 2 3 güne Olmazsanız testi tekrarlayın belkide geç döllenme olabilir

Sürekli aynı olacak diye birşey yok 2 3 güne Olmazsanız testi tekrarlayın belkide geç döllenme olabilir
Kızlar bende kendimde geç döllenmeden şüpheleniyorum normal kaset test yaptım 3 gün kala yerini görüyorum pozitifin kuruyuncada aynı yerde oluyo ama tam evet var diyemem çünkü olsa eger gene biraz belli olur ama ben oğlumda aynı belirtileri yaşadım suanda aynısını yasıyorum pkoyum ve yumurtlamam ne zaman bılmıyorum belkı yakın zamanda hamıle kaldım o yuzden cıkmıyo da olabılır yarın adet günüm ama daha bekliycem cunku hemen cıkmayabılır

Ben yarın hastaneye gidicem direk kan baktırcam. Testle fln uğraşamam. Yarın adetime bir gün kalmış oluyor. Varsa çıkar diye umuyorum

Ben yarın hastaneye gidicem direk kan baktırcam. Testle fln uğraşamam. Yarın adetime bir gün kalmış oluyor. Varsa çıkar diye umuyorum
Ben biraz daha bekliycem belki adet olurum boşuna vermiş olcam adetim geçsin en azından kasıklarım ara ara batıyo belim kopcak gibi ağrıyo göpüslerim agrıyo uçları acıyo ama bu adette olabılır hamılelıkte o yuzden beklıycem

Ben xrayli alanda çalışıyorum . Gebelik durumum varsa hemen bŞka yere geçmeliyim. O yüzden benim için çok önmli erken dönemde öğrenmek. Allah korusun zarar görsün istemem öyle bir şey varsa

Merhaba hanımlar benim göğüslerim adet öncesi şişer dolgunlasir ve ağır olurdu bu ay öyle değil goguslerimde ağrı var çekilme ağrısı yani elimi surdugumde ağrı yok sancı gibi ara ara ağrı giriyor bırakıyor ve göğüslerim büyümüş gözle görülür bir şekilde böyle bir belirti yaşayan var mı

Ben xrayli alanda çalışıyorum . Gebelik durumum varsa hemen bŞka yere geçmeliyim. O yüzden benim için çok önmli erken dönemde öğrenmek. Allah korusun zarar görsün istemem öyle bir şey varsa
tabi ozaman baska radyasyon alman iyi degıl bencede vermelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…