- 24 Mayıs 2008
- 3.723
- 5.939
- 683
- Konu Sahibi Fascinated
-
Imkanlar el vermiyorsa bir şey diyemem tabi ama mutlaka yaptırmanız gerekiyor. Yapabileceğiniz şehirde tanıdığınız varsa onun yanında kalabilirsiniz belki☺Bana doktorum immunolojik bir durum olabilir dedi. Kesin teşhis için test yaptırmamı önerdi. Ama küçük bir ilde olduğum için test yaptıracağım yer yok. Henüz gidip yaptıramadım o testi. Bağışıklık sistemim ile alakalı olabilirmiş. Genetik test değil ama böyle bir şeyden bahsetti.
Canım şu an adetime üç gün var değişk bir kaherengi 2 3 damla kanamam olmuş uyurken yerleşme olabilir mi?Regli bekleyim o zaman. Regl sonrası kan verip sonucu yazarım buraya da. Yani 5 6 gün sonra :))
Canım şu an adetime üç gün var değişk bir kaherengi 2 3 damla kanamam olmuş uyurken yerleşme olabilir miRegli bekleyim o zaman. Regl sonrası kan verip sonucu yazarım buraya da. Yani 5 6 gün sonra :))
Adetime 3 gün kaldı değişik açık kahve akıntı gelmiş 2.damla başka gelmedi. Akıntı geldkten snra idrar çok gelmeye başladı. Yerleşme dediklerini yaşamış olabilir miymImkanlar el vermiyorsa bir şey diyemem tabi ama mutlaka yaptırmanız gerekiyor. Yapabileceğiniz şehirde tanıdığınız varsa onun yanında kalabilirsiniz belki☺
Ya tuttu mu blmyorum adetime 3 gün var açık kahve değişik renk akıntı geldi. Ve akıntı sonrası çok idrara çkıormBu ay da tutmazsa eşinizi de gösterin tek taraflı kontrol olmaz :) daha reglinize var hemen ümitsizliğe kapılmayın ben 1 seneyi aşkındır deniyorum olmuyor hiçbir sıkıntımız yokken bir de
Henüz test yeni yaptım negatif çıktı. Adetime 3 gün var.Kızlar son 4 aydır gebe kalmaya çabalıyorum. Bu ay ilk defa yumurtlama günü kahverengi kanama yaşadım. O günü değerlendirdik. Üzerinden 2 gün geçmesiyle adet sancısı gbi sancım başladı. Bu sancılar adete 7 gün kalaya kadar devam etti. Her gün ara ara yokluyordu. Adete 7 gün kala aniden ağrım kesildi. Bu ay umutlanmıştım gebelik için. Adete 7 gün kala da erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ben bebek olabilir belki diye şüphelenmiştim çünkü daha 2 ay önce muayene oldum kadın doğumcuya hiçbir şey yok enfeksiyon bile yok demişti.
Gebe kalmayı o kadar çok arzu ediyoruz ki, sürekli kendimizi dinliyoruz. İnsan ölüm hakkında da sürekli düşünürse aklı bulanmaya başlar. “Takdir” diyip arkamıza yaslanmamız gerekiyor. Neye inanıyorsanız ona sığının. Sizin için hayırlı olan neyse onun sizi bulmasını dilerim.Ben özellikle belirti aramıyorum açıkçası. Ama gebe kalındığında ileriki zamanlarda görülen tüm belirtileri adet öncesi yaşıyorum. Mide bulantım oluyor. Baş dönmem oluyor. Halsizlik oluyor. Uykuya eğilim. Garip garip yerlerim ağrıyor. Diş hassasiyeti. Yani hep ileri dönem gebelik belirtisi yaşıyorum adet öncesi gidiyorum 13 20 arası değer çıkıyor sonra adet oluyorum kimyasal oluyor. Çoğu kadın hiç anlamazmış. Bende döllenme sonrası bu belirtiler başlıyor. Hatta sudan bulamıyorum bardak kokuyor falan. Çöpten balık kokusu alıyorum.
İnşallah. Bende gündüz geldim yorgundum uyuyakalmışım uyandığımda gördm şimdiye kadar bende hiç gelmeyen değişik kahve akıntydı. Gebelik testi yaptım negatg çktı. Hayırlısı olsnBende yerleşme kanaması olmadi maalesef bilmiyorum o yüzden. Umarım dilediğiniz gibi ilerler süreç
Erken gebelik testi yapın bence yerleşme kanaması olabilirYa tuttu mu blmyorum adetime 3 gün var açık kahve değişik renk akıntı geldi. Ve akıntı sonrası çok idrara çkıorm
İnşallah ama dün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. Erken gebelik testinde belli olur mu ki?Erken gebelik testi yapın bence yerleşme kanaması olabilir
O zaman geçen aydan kalan kandır kuzum vücut atabiliyor çünkü olsaydı erken gebelikte çıkardıİnşallah ama dün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. Erken gebelik testinde belli olur mu ki?
Birde bende çok az oldu geçti. Kahverengi en fazla 2 3 damladır. Ben rengi değişik tuhaf diye şaşırdım görür görmez . Yoksa adet öncesi lekelenmem de olur normalde. Bu renkte ve bu miktarda olmazdı amaErken gebelik testi yapın bence yerleşme kanaması olabilir
O zaman geçen aydan kalan kandır kuzum vücut atabiliyor çünkü olsaydı erken gebelikte çıkardı
Sürekli aynı olacak diye birşey yok 2 3 güne Olmazsanız testi tekrarlayın belkide geç döllenme olabilirBirde bende çok az oldu geçti. Kahverengi en fazla 2 3 damladır. Ben rengi değişik tuhaf diye şaşırdım görür görmez . Yoksa adet öncesi lekelenmem de olur normalde. Bu renkte ve bu miktarda olmazdı ama
Kızlar bende kendimde geç döllenmeden şüpheleniyorum normal kaset test yaptım 3 gün kala yerini görüyorum pozitifin kuruyuncada aynı yerde oluyo ama tam evet var diyemem çünkü olsa eger gene biraz belli olur ama ben oğlumda aynı belirtileri yaşadım suanda aynısını yasıyorum pkoyum ve yumurtlamam ne zaman bılmıyorum belkı yakın zamanda hamıle kaldım o yuzden cıkmıyo da olabılır yarın adet günüm ama daha bekliycem cunku hemen cıkmayabılırSürekli aynı olacak diye birşey yok 2 3 güne Olmazsanız testi tekrarlayın belkide geç döllenme olabilir
Ben yarın hastaneye gidicem direk kan baktırcam. Testle fln uğraşamam. Yarın adetime bir gün kalmış oluyor. Varsa çıkar diye umuyorumKızlar bende kendimde geç döllenmeden şüpheleniyorum normal kaset test yaptım 3 gün kala yerini görüyorum pozitifin kuruyuncada aynı yerde oluyo ama tam evet var diyemem çünkü olsa eger gene biraz belli olur ama ben oğlumda aynı belirtileri yaşadım suanda aynısını yasıyorum pkoyum ve yumurtlamam ne zaman bılmıyorum belkı yakın zamanda hamıle kaldım o yuzden cıkmıyo da olabılır yarın adet günüm ama daha bekliycem cunku hemen cıkmayabılır
Ben biraz daha bekliycem belki adet olurum boşuna vermiş olcam adetim geçsin en azından kasıklarım ara ara batıyo belim kopcak gibi ağrıyo göpüslerim agrıyo uçları acıyo ama bu adette olabılır hamılelıkte o yuzden beklıycemBen yarın hastaneye gidicem direk kan baktırcam. Testle fln uğraşamam. Yarın adetime bir gün kalmış oluyor. Varsa çıkar diye umuyorum
Ben xrayli alanda çalışıyorum . Gebelik durumum varsa hemen bŞka yere geçmeliyim. O yüzden benim için çok önmli erken dönemde öğrenmek. Allah korusun zarar görsün istemem öyle bir şey varsaBen biraz daha bekliycem belki adet olurum boşuna vermiş olcam adetim geçsin en azından kasıklarım ara ara batıyo belim kopcak gibi ağrıyo göpüslerim agrıyo uçları acıyo ama bu adette olabılır hamılelıkte o yuzden beklıycem
tabi ozaman baska radyasyon alman iyi degıl bencede vermelisinBen xrayli alanda çalışıyorum . Gebelik durumum varsa hemen bŞka yere geçmeliyim. O yüzden benim için çok önmli erken dönemde öğrenmek. Allah korusun zarar görsün istemem öyle bir şey varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?