Yine mi olmadı gebelik?

2. Kan testim 147 ilki 55.8 di.

2. Kan testim 147 ilki 55.8 di
Sağolun. İnşallah sağlıkla ilerler adetime bir gün kala çıktı bu değer. Gebesiniz ama değer biraz düşük dedi doktor. Tekrar kan vercem bakalım hayırlısı.
2. Kan sonucum 147

Sağolun yorumunuz için. Sizin adınıza üzüldüm ama tabiki bu süreçte moralde önemli. Kötü bir şey olack düşük yapcam diye düiünürsem sürekli buda bebeğe olumlu yansımaz. Birilerine duyruma konusunda haklısınız benim ailemden tek ablam blyor eşimin ailesine kendi aileme vs söylemedik. Daha keseyi görmedik çünkü haftaya pazartesi kese için gdelim dyoruz ama henüz 4 hafta 5 günlük olck blmyorm görünür mü?

Düşük yapacağım diye düşünmekten bahsetmiyorum. O bir emanet gibi bana. Orada güvende olduğu için şu an oraya konulmuş, her an gidebilir ama sevdiğimiz herkes ve her şey de öyle değil mi? Yaşarsa hayatımıza güzellik gelir, yaşamazsa da yaratıcı, allah, kozmos artık her neye inanıyorsanız, onu yanına almak istemiştir. O zaman da orada güvende olur. Ne çok üzerine düşüp hayal kurarım, ne de gidecekmiş gibi üzülürüm. İkisinin arasında, koşulsuz bir yerde, güzel hislerim var kendisine karşı Giden bebeğim rahmetli dedemle tanışmıştır belki, bir gün ben de onlara kavuşmayı çok isterim. Ama kendimi öldürecek kadar değil anlatabildim mi Arada bir yerde. Neyse, çok uzattım iç dünyam ortalığı iyice kasıp kavurmadan söyleyeyim. Keseyi 4 haftada gördük geçen salı Siz de görürsünüz kısmetse

Konu sahibi hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler.. benim bat 24 ve dün sabaha kadar yaptığım erken gebelik testim negatif . Bugün yapmadım moralim bozuldu olsa çıkardı diye düşündüm ama sizin yaşadıklarınız bana umut oldu. Benim çok belirtim yok sadece üç dört gün önce çok yoğun sarı bir akıntı boşaldı bi anda bi daha da olmadı. Gözümde arpacık çıktı demişsiniz ne tesadüf benimde öyle tegşinize kaç gün kala idrar testinde pozitif çıktı? Tahmini yumurtlamadan kaç gün sonraya denk geliyor?

Benm gözümde arpacık çıkmadı. Benim sorduğum sorunun altına farklı kişler yorum yaptı. Onlardan biri muhtemelen. Size şunu söyleyim şu an 4+4 hamileyim Çarşamba kese görmek için ilk ultrasonuma grcem inşallah. Ben şöyle yaptım adetimn 12. Günü kahverengi bir akıntı geldi regl bşlamış gbi aynı o günü değerlendrdik görür görmez eşmle. O gn hamle kaldığımı düşünüyorum. Belirtiler adete 11 12 gün kala başlayan regl sancıları kuvvetliydi epey birde sinr bunalım oldu bende. Adete 12 gğn kala regl sncım başldı 4 gn sürdü sonra geçti. Dedm tmm bebek yok sanırım. Sonra adete 4 5 gün kala geri başladı. Adete 3 gğn kala 2 3 damla kahverengi farklı bir kanama gördüm. Rengi çok farklı görür görmez insn anlıyor. Koyuydu rengi. Br gğn geldi ve kesldi çok çok azdı mktarı. Adete 3 gn kala erken gebelik test yaptım negatifti adete 7 gün kala da yapmştm negatfti. Adetş br gün geçe norml gebelik testim poztfti cnm

Adet öncesi fazla belirti aramayın dyorlrdı çok haklılrmş. Bende sadece regl sancısı oldu. Birde çok sinirlydim ve ağlyn her şeye.

Adet öncesi fazla belirti aramayın dyorlrdı çok haklılrmş. Bende sadece regl sancısı oldu. Birde çok sinirlydim ve ağlyn her şeye.
Hmm teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Benim de ilk defa bugün yani reglime 2 gün kala kahverengi bir akıntı geldi ve çok şaşırdım çünkü ilk defa başıma geliyor. Gittim test aldım bende negatif , günümün geçmesini bekleyeceğim.. of ne zormuş belirsizlik

Kızlar 5+0 bugün keseye karından bakıldı. Ufak olduğu için görüldü ama küçüktü epey. Karın ağrılarım olduğu için progestan hap verdi. Nasıl kullanacağımı sormamıştım ama. Bunu ağızdan mı alcam fitil şeklnde mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…