Yine mi olmadı gebelik?

Benim pozitif çıktı canım gebeyim

Sağolun. İnşallah sağlıkla ilerler adetime bir gün kala çıktı bu değer. Gebesiniz ama değer biraz düşük dedi doktor. Tekrar kan vercem bakalım hayırlısı.
Geç döllenme olabilir ama 55 de düşük değil ki 2 gün sonra tekrar test verim 2 katı çıkması lazım

Ayyy çok sevindim canım inşallah rabbim kucagına almayı nasıp etsin sağlıkla Bende adet olmadıgım bugün bekliyorum
Bide ara ara kasıklarımda ağrı oluyodu dün geceye kadar bugün aniden kesildi gözümde arpacık cıktı göğüslerim çok acıyo ama kasık ağrım neden gitti onu anlamadım

Sitres yapma kendine güzel düşün güzel olsun
Yarın tekrar gideceğim vitamin b12 kan değerlerime vs de bakacaklar tabi birde yükselirse sıkıntı yokmuş. Aynen güzel düşünmek istiyorum. Ama doktor değrrin yüksek ama gebelik olmayabilir dış gebelik olabilr düşebilir vs deyince direkt olumsuz yansıdı eşimle bir sevindik kaldı öyle. Dünde inanılmaz idrarım geldi 5 dakikada bir 10 dakikada bir tuvalet ihtiyacı hissettm

Doktorlar zaten moral bozmakta çok ustalar ona bakarsan ben hamıle kalamıyodum kistlerimden dolayı yumurtladıgım günleri bılmedıgım ıcın denk gelmıyodu bide kafama cok takıyodum neyse doktora gittim kadın bana sigara kullanıyomusun dedi evet dedım bana senın cocugun asla olmaz dedı çok agladım aylar sonra hamıle kaldım yüzüne fırlatcaktım test sonucumu al hanı kalamazdım diye yani çok boş konusuyolar bazen

Aynen çok moral bozuyorlar. Direk olumsuz düşünüyorlar dış gebelik düşük vs. Belki sağlıklı ama o öyle deyince ben kafama takıyorum onun yüzünden. Hemen olumsuzu söylüyorlar yüzüne şak diye.

Gözünüz aydın çok sevindim

Doktorların olumsuz ihtimalleri söylemesiyle ilgili de benim deneyimimi anlatayım size. Ben de geçen yıl bu zamanlar hamile olduğumu reglden 3-4 gün önce feci bir kasık sancısıyla acile gittiğimde beta 260’la öğrendim. Hemen ertesi gün gittim kadın doğuma, gebelik kisti vardı kese yoktu henüz. Doktorum haftaya gel, keseyi görmemiz gerek dedi. Beni de uyarmadı. Benim etrafımda da hamilelik geçiren yakın arkadaşım, akrabam vs yoktu. Ben o sevinçle tabii ailemle paylaştım durumu. Birkaç arkadaşıma da söyledim. Bir sonraki hafta keseyi gördük. Ondan da sonraki hafta bebeği gördük. Kalp atışını ise hiç duyamadık. Belki olmuştur ama biz yakalayamadık, durdu kalbi. Bilmiyoruz. Benim aklımın ucundan bile geçmemişti düşük gibi bir ihtimal. O kadar büyük yıkıldım ki. Kendimi buna hazırlama şansım olmadı hiç. Cehalet mi dersiniz, tecrübesizlik mi… Şu an tekrar hamileyim, yarın doktor randevum var kese görünmesi gerekiyor, eşimden başka hiçkimse bilmiyor hamileliği. Kendim bile fazla sevinmemeye gayret ediyorum. Geçen yıl yaşadıklarımı tekrar yaşarsam diye sağlam durmaya çalışıyorum. Doktorunuz sizin keyfinizi kaçırmak için yapmıyor bunu. Her şeye hazırlıklı olmanız için yapıyor. Keşke benimki de daha net ifade etseydi kayıp yaşanabileceğini. Ben gebeliğimin sağlıksız olduğunu öğrendikten sonra 10 gün bekledim her ihtimale karşı ama kese bozulmaya başlayınca kürtaj oldum mecburen. Size o acıyı, şaşkınlığı kelimelerle anlatmam imkansız. Tabii bu herkesin başına gelecek diye bir şey yok ama ilk hamileliklerin üçte biri bu şekilde sonlanıyormuş. Bu bilginin de ışığında allahın takdiri diyip sakin kalarak devam etmek lazım sürece. Siz yine sevincinizi yaşayın tabii ki ama bunlar da hayatın gerçekleri. Her şey gönlünüzce olur sağlıkla alırsınız kucağınıza inşallah

pcos musunuz hayırlı olsun ınsallah rabbım saglıkla kucagnıza almayı nasıp etsin

Ya şaun bi ümitlendim adetim dün olması lazımdı hala olmadı normalde günü gününe olur yaklaşık 1 haftadır ılık bir kasık agrısı var dün test yaptım negatif çıktı tüm ümidimi yitirdim inşallah bende hamileyimdir ya o kadar çok istiyorum ki ama negatif çıkan test birazda kasık agrısı tüm moralimi bozuypr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…