- 18 Eylül 2020
- 92
- 21
- 38
- 32
- Konu Sahibi Fascinated
-
Gebeyim kızlar.tabi ozaman baska radyasyon alman iyi degıl bencede vermelisin
Benim pozitif çıktı canım gebeyimBen biraz daha bekliycem belki adet olurum boşuna vermiş olcam adetim geçsin en azından kasıklarım ara ara batıyo belim kopcak gibi ağrıyo göpüslerim agrıyo uçları acıyo ama bu adette olabılır hamılelıkte o yuzden beklıycem
GebeyimSürekli aynı olacak diye birşey yok 2 3 güne Olmazsanız testi tekrarlayın belkide geç döllenme olabilir
Beta hcg 55 çıktıErken yapmamış normal gebelik yapmış. Normal gebelik testi adet gecikmesi olmadan pozitif vermez bence canım.
Cok sevindimGebeyim
Beta hcg 55 çıktı
Tebrik ederimmmmGebeyim
Beta hcg 55 çıktı
Sağolun. İnşallah sağlıkla ilerler adetime bir gün kala çıktı bu değer. Gebesiniz ama değer biraz düşük dedi doktor. Tekrar kan vercem bakalım hayırlısı.Tebrik ederimmmmçok ama çok sevildim rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin
Ayyy çok sevindim canım inşallah rabbim kucagına almayı nasıp etsin sağlıklaBenim pozitif çıktı canım gebeyim
Geç döllenme olabilir ama 55 de düşük değil ki 2 gün sonra tekrar test verim 2 katı çıkması lazımSağolun. İnşallah sağlıkla ilerler adetime bir gün kala çıktı bu değer. Gebesiniz ama değer biraz düşük dedi doktor. Tekrar kan vercem bakalım hayırlısı.
Bide ara ara kasıklarımda ağrı oluyodu dün geceye kadar bugün aniden kesildi gözümde arpacık cıktı göğüslerim çok acıyo ama kasık ağrım neden gitti onu anlamadımAyyy çok sevindim canım inşallah rabbim kucagına almayı nasıp etsin sağlıklaBende adet olmadıgım bugün bekliyorum
Hayırlısı olsun canım. İnşallah seninde vardır ben daha sevinemedimAyyy çok sevindim canım inşallah rabbim kucagına almayı nasıp etsin sağlıklaBende adet olmadıgım bugün bekliyorum
Sitres yapma kendine güzel düşün güzel olsunHayırlısı olsun canım. İnşallah seninde vardır ben daha sevinemedim
Yarın tekrar gideceğim vitamin b12 kan değerlerime vs de bakacaklar tabi birde yükselirse sıkıntı yokmuş. Aynen güzel düşünmek istiyorum. Ama doktor değrrin yüksek ama gebelik olmayabilir dış gebelik olabilr düşebilir vs deyince direkt olumsuz yansıdı eşimle bir sevindik kaldı öyle. Dünde inanılmaz idrarım geldi 5 dakikada bir 10 dakikada bir tuvalet ihtiyacı hissettmSitres yapma kendine güzel düşün güzel olsun
Doktorlar zaten moral bozmakta çok ustalar ona bakarsan ben hamıle kalamıyodum kistlerimden dolayı yumurtladıgım günleri bılmedıgım ıcın denk gelmıyodu bide kafama cok takıyodum neyse doktora gittim kadın bana sigara kullanıyomusun dedi evet dedım bana senın cocugun asla olmaz dedı çok agladım aylar sonra hamıle kaldım yüzüne fırlatcaktım test sonucumu al hanı kalamazdım diye yani çok boş konusuyolar bazenYarın tekrar gideceğim vitamin b12 kan değerlerime vs de bakacaklar tabi birde yükselirse sıkıntı yokmuş. Aynen güzel düşünmek istiyorum. Ama doktor değrrin yüksek ama gebelik olmayabilir dış gebelik olabilr düşebilir vs deyince direkt olumsuz yansıdı eşimle bir sevindik kaldı öyle. Dünde inanılmaz idrarım geldi 5 dakikada bir 10 dakikada bir tuvalet ihtiyacı hissettm
Aynen çok moral bozuyorlar. Direk olumsuz düşünüyorlar dış gebelik düşük vs. Belki sağlıklı ama o öyle deyince ben kafama takıyorum onun yüzünden. Hemen olumsuzu söylüyorlar yüzüne şak diye.Doktorlar zaten moral bozmakta çok ustalar ona bakarsan ben hamıle kalamıyodum kistlerimden dolayı yumurtladıgım günleri bılmedıgım ıcın denk gelmıyodu bide kafama cok takıyodum neyse doktora gittim kadın bana sigara kullanıyomusun dedi evet dedım bana senın cocugun asla olmaz dedı çok agladım aylar sonra hamıle kaldım yüzüne fırlatcaktım test sonucumu al hanı kalamazdım diye yani çok boş konusuyolar bazen
Gözünüz aydın çok sevindimAynen çok moral bozuyorlar. Direk olumsuz düşünüyorlar dış gebelik düşük vs. Belki sağlıklı ama o öyle deyince ben kafama takıyorum onun yüzünden. Hemen olumsuzu söylüyorlar yüzüne şak diye.
pcos musunuz hayırlı olsun ınsallah rabbım saglıkla kucagnıza almayı nasıp etsinKızlar son 4 aydır gebe kalmaya çabalıyorum. Bu ay ilk defa yumurtlama günü kahverengi kanama yaşadım. O günü değerlendirdik. Üzerinden 2 gün geçmesiyle adet sancısı gbi sancım başladı. Bu sancılar adete 7 gün kalaya kadar devam etti. Her gün ara ara yokluyordu. Adete 7 gün kala aniden ağrım kesildi. Bu ay umutlanmıştım gebelik için. Adete 7 gün kala da erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ben bebek olabilir belki diye şüphelenmiştim çünkü daha 2 ay önce muayene oldum kadın doğumcuya hiçbir şey yok enfeksiyon bile yok demişti.
Kızlar gebelik testi yaptım bugn
Yok pcos değildim. Ama kimyasal gebelik çok geçirmiştim.pcos musunuz hayırlı olsun ınsallah rabbım saglıkla kucagnıza almayı nasıp etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?