yine mi :(

Evlenince degismeyecek de duzelmeyecek de.. Hatta daha da ilerleyecek.. Nişanlılık gibi havada uculmasi gereken bi dönemde hep stresli hep sıkıntılısın; bilmem farkinda misin?
Ne yaparsin bilmem ama rica ederim iyi dusun ve 'dugun stresi/nisan stresi' veya 'evlenince duzelir' kliselerine inandirma kendini.. Evlenince sihirli değnek degmiyor..
Sürekli böyle konuşar açıyorum değilmi,çünkü sürekli böyle tartışmalar yaşıyoruz:(

Kesinlikle...
Tipik yanar döner tip ve bu tiplerin sağlam bir evliliği olmuyor herkesin ağzına baktığı için..
Evde "shibalba" dedirtmiyo,hemen tepki veriyo diyo ailesi.onların lafına baktığını düşünüyodum en başlarda.şuanda ondanda emin değilim
Dürtüleri önemli fazlasıyla

Evde "shibalba" dedirtmiyo,hemen tepki veriyo diyo ailesi.onların lafına baktığını düşünüyodum en başlarda.şuanda ondanda emin değilim
Karakteri saglam kisi, kimsenin lafina bakmaz.. Baskalarini suclamak yersiz o yuzden.. Bakmasin arkadas, etki altinda kalmasin.. Yok mu akli fikri.. 'dolduruşa geldi' diyerek kendimizi kandiriyoruz sadece

Evlenince düzelir. Evlenince ailesi ben olucagım diye bakma olaya.
Yok öyle bi dünya.
Ailesiyle bekarken görüşmeyen adam. Evlenince ne haller oluyorsa ailecil olup cıkıyor.
Olan kıza kadına oluyor.

hadi düğün gününe vs ortak karar verilebilir ama kullanacak olan sizken kayınbabanın şu marka olsun demesi ve eşinin kabul etmesi ne alaka? hayır y olsa ne x olsa ne karar sizin olması yani.

Mevlam görelim neyler... Üzülmekten yoruldum,ayrı yapsaydık keşke
Ne guzel iste, gercek yuzlerini gormen icin bi suru firsat çıkıyor karsina.. Ayrisi beraberi yok bunun.. Sorun cikaran her turlu cikarir.. Yapilan ayiplara masum kiliflar ortup yakmayin hayatlarinizi..
Onemli olan o esyanin nasil alindigi degil; sergilenen tavir..

biraz fazla aileci sanırım onlar ne derse oraya gidiyor gibime geldi

bu adam sana kaç tane konu açtırmış demek ki sende emin değilsin. Elle tutulur tek bir özelliği yok aileni aşağılamış annem ne derse o modunda gerçekten mutlu olabileceğine inanıyor musun ?

Herşey ortada cnm ya sen görmek istemiyorsun, gerçeklerden kaçıyorsun lakin kaçma bardağın dolu tarafından bakma her daim..

Yine ben yine sorun Nişanlımla beyaz eşyayı x marka alalım demiştik,babası y marka alayım deyince y marka alalım dedi
O dönem nişanı pazar yapalım dedik,annesi ctesi deyince ctesi yapalım dedi
Bende sinirlendim haliyle
Biz x diye konuştuk,neden vazgeçtin diye sordum. Beyaz eşyayı durdurdum babam almayacak dedi.sorun etmedim
Daha sonrasında biçok sorun yaşadık,eşyaları fln ikimiz alacaktık,nişanlımında borcu vardı.ben alırım o zaman beyaz eşyayı deidm,biraz rahatlasın,ilişkimizde daha iyi gitsin,rahatlayalım diye,
arkadaşım kenarı çizik ama motorunda fln sorun olmayan beyaz eşya almış çok daha uygun fiyata,bizde öyle alalım dedim ki ben alıcam ortak alalım dememize rağmen
ama hiçbişey değişmedi,sürekli sorun yaşadık.
ben burada gördüğüm aklıma yatan ufak tefek eşyayı alırım,sende al dedim
Neden,ortak almayacak mıydık eşyayı dedi.
Bende o zaman beyaz eşyayıda ortak alalım dedim bikaç gün önce.
Bugün bana diyoki
Sen babamın alacağı y markayı beğenmedin, x marka istiyodun
Ne oldu,defolu mala düştün!!!
Ki ben onun borcuda var zaten zorlanmayalım diye öyle alalım demiştim.
BU DURUM DİREK EVLENMEDEN BİR ADAMIN DAHA KENDİNİ BELLİ ETTİĞİ MUTLAKA YOLDAN HIZLA U DÖNÜŞÜ YAPMANIZ GEREKN BİR DURUM KEŞKEEEEE BİRLERİ BANA NİŞANLI İKEN BÖYLE SÖYLESEYDİ BEN BURALARA YAZSAYDIMDA DÖNSEYDİM EVLENDİĞİNDE DÖNEMİYORSUN ZOR OLUYOR BIRAKMASIN AMA NİŞAN SEVGİLİLİK GİBİ AİLLERİN BİLDİĞİ SADECE O YÜZDEN TAVİZ VERME ÇEK GİT AİLESİNE DE RESTİ ÇEK KENDİSİNEDE SENİN EVLİLİĞİN SENİN NİŞANIN ONLAR KİM OLUYOR KEŞKE ZAMANINDA BEN YAPABİLSEYDİM BU SEBEPLE TEKRAR DİYORUM BU TARZ KONULARDA İÇİM ACIYOR KAÇIN ORADAN KAÇINNNN KURTULUN DİYE BAĞIRMAK İSTİYORUM İLERİSİ SORUNLU OLACAĞI ÇOK NET Bİ EVLİLİK...

merhaba canim
bir an önce nisanlinla oturup sakin sakin konusmalisin.
duygularini üzüldügünü anlat
yazik bu dönemler böyle gecmemeli geriye gelmiyo zaman.
anlat hissediklerini önce kendinizce ne alip almayacaginiza karar verin.
sonra bu karari birlikte 2 aileyede anlatin bildirin. böyle ikiniz birarada olunca söylemek isteyen söyler istediklerini size zarar veremez.
ve sen olabildigince agirdan sat. atlama böyle ben alirim ben yaparim diye.
bak müstakbel esin ne kadarini becerebilecek. ne kadar düsünceli izle sen hosuna gitmeyen bisey eksik bisey olunca.
aaa hayatim sunu bunu unuttuk de birak cözümü o üretsin.

Back
X