Yine o kadın!!!

Hayır benim anlamadığım kıza niye mesaj atıyorsunuz? Sizin derdiniz eşinizle değil mi? Kız size "aa evet biz mesajlaştık mı" diyecek.

Zaten aynı kız
Ben eşinizin evli olduğunu bilmeden konuşuyodum, bi daha işim olmaz demiş ama sözünün ardında durmamış
Şimdi mi doğru konuşacak

Eşin suç bastırıyo
Asıl onun gizleyecek bişeyi yoksa şifre koymazdı

Soyadı da mı aynı ?
Anlamadım
Olsa olsa kendi aralarında imam nikahıdır ama onların yaptığını aklamaz, boşa yapmışlar

İnşallah başka biridir diyeceğim ama
Bu sefer de o adamda sizin gibi kandırılmış olacak
Ne desem bilemedim

Eşini takip etmen lazım, delil topla bulursan da

yanlış yere olta atıyorsunuz. Siz eşinizi takip edeceksiniz kadını değil. O telefondaki sifreyi bi sekilde kaldıracak.

Kadınlar Kulübü'nde Türkiyeli kadınların bazılarının aslında ne kadar da bastırılmış, çaresiz bırakılmış, birilerine bağlanmaya koşullanmış, tek başına ayakta kalmaktan korkan, dar bilinçli insanlar olduğunu daha net bir şekilde gördüm.
Ve buradan yola çıkarak size sormak istiyorum;
Siz kocanızı aldatırken yakalasanız ne olacak? Boşayabilecek misiniz? Boşayabilirseniz de ayaklarınızın üstüne durabilecek misiniz? Bütün o araştırmaları yapmadan önce bu soruları dürüstçe cevaplayın. Eğer cevabınız hayır ise boşuna araştırıp kendinizi daha da üzmeyin.

başka biriyle evli ama evlendiği kişinin adı eşimle aynı
hatta bu adı dövme bile yaptırmış
neyse belki sadece tesadüftür, yoksa böyle takıntılı bi sevgi olabilir mi ki?

yanlış yere olta atıyorsunuz. Siz eşinizi takip edeceksiniz kadını değil. O telefondaki sifreyi bi sekilde kaldıracak.

ikisini de takibe aldım ama eşim hiç bir iz bırakmadı, ben de iş yerinde çalıştığım bi programcıdan yardım istedim işte

Azım açık okuyorum canım..
Allah sabır versin demekten başka bişey diyemedim içinde bulunduğun psikolojiyi anlamaya çalışıyorum ama içimden haketmişsin sen bunu diyorum..
Değil hamile olmak,o nefesim olsa,almam nefes falan..Boşarım gider!
Ya ayrı bir facebook,aşk mesajları,şifreler!Gerek bile kalmaz. Hissettiğim an derisini yüzerim öldürmemde öyle geberir gider vallahi.
Seni kırmak üzmek için yazmadım inan bir an önce kendine gel kendinden geçmişsin çocuklarına saygı duy ve boşan öyle insana insan denmez hayvan herif!

üzüldüm açıkçası.şüpheyle yaşamak zor.yalnız kadın yeni evliyse böyle bir şeyi yapma olasılığı daha az sanki.tabii her şey de olabilir.fakat şifre koyma işi biraz tuhaf.sizi üzmek istemem ama o kadın olmasa bile başka biri olma ihtimali de var gibi

zaten boşanırsam onun hayatı tepetaklak olur benim değil
işlerim yolunda, ve geçen defasında affederken her türlü tapu üzerindeki yarı hakkından, arabasından vazgeçmesini istemiştim
kabul etmişti

pişmanlığına çok inanmıştım ki o dönem işe gömülüp çok ihmal de etmiştim onu
o sebeple affettim ama 3 sene bitmeyen bişeyler varsa artık bunu kaldıramam

zaten boşanırsam onun hayatı tepetaklak olur benim değil
işlerim yolunda, ve geçen defasında affederken her türlü tapu üzerindeki yarı hakkından, arabasından vazgeçmesini istemiştim
kabul etmişti
Ay helal olsun alnınızdan öpesim geldi! Çok iyi yapmışsınız. Tabi bunun dışında ayrılık durumuna manevi anlamda uygun olup olmadığınızı düşünmelisiniz en başta. Yani bu araştırmalar sizi kısır bir döngüye de itebilir duygusal anlamda. İyi düşünün.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnanmış gibi yaparak çok iyi yapmışsın..Tetikte ol her an,senin inandığını düşündüğü için dikkatsiz davranır zaten..Aramaya gelince kızı şuanlık arama iş patlak vermeye başlayınca ararsın bence..Anlamıyorum bu erkekleri hiç ya,ne bulurlar başka kadınlarda :26:

kim manevi anlamda uygun olabilir ki, ama güçlü olup gitmem gerekecek
sadece bir ispat
ve tazminatlarla onu borçlu duruma sokup iyice bitirmek için sadece ispat lazım bana

ben de öyle karar verdim.
baktım, hiç bişey bulamıyorum, şu bilgisayar programı işi de fiyasko oldu, o zaman kıza bulaşacağım

kim manevi anlamda uygun olabilir ki, ama güçlü olup gitmem gerekecek
sadece bir ispat
ve tazminatlarla onu borçlu duruma sokup iyice bitirmek için sadece ispat lazım bana
Bazen insan öyle bir soğur, öyle bir tiksinir ki işte o zaman ayrılığa çoktan hazır olmuş demektir. Siz de büyük ihtimalle aldatıldığınızı gözle görünce bunu yaşayacaksınız. Araştırın bakalım, umarım haksız çıkarız.

ben de öyle karar verdim.
baktım, hiç bişey bulamıyorum, şu bilgisayar programı işi de fiyasko oldu, o zaman kıza bulaşacağım

Bence de şuan keyfine bak sen,kaybeden o olur kafanı takma keyfine bak yıpratma kendini sen hiç bişey blmiyomus gibi davran saf sansın seni..Yakında anlar kimin saf olduğunu..Hiç düşünmüyolar mutlu yuvamız var yakalanırsak bozulur diye..

mevzu ayrılmaktan ziyade 3 senedir hala onu seviyor olması düşüncesi bitirir beni.

daha önce de saf ayağına yakaladım.
bakalım bu defa başarabilecek miyim
geçen defa da yakaladım ama aklımda şuan bir sürü soru işareti
kim doğru söylüyodu acaba o zaman
kızın dediği bana bekarım dedi, zaten geçen hafta başkasıyla da ilişkisi olduğunu duyunca ayrıldım ondan demesiydi
kocamın dediği de evli olduğumu biliyordu, sen bana ilgisizken çok üsteledi, ilgisine kapıldım oldu
o zaman eşime inandım ama inan şimdi uff bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…