Hayır benim anlamadığım kıza niye mesaj atıyorsunuz? Sizin derdiniz eşinizle değil mi? Kız size "aa evet biz mesajlaştık mı" diyecek.
şükür ki muhtaç değilim, bütün hayatını tepetaklak da edebilirim
ama önce ispata ihtiyacım var işte
telefonu 3 sene öncesine kadar hep şifreliydi.
ben onu affettikten sonra şifre kalktı ve bir kaç aydır yine şifreli.
nedenini sorduğumdaysa, hani güven problemlerini aşmıştık yine mi başlıyoruz buna diyor
sabahtan o kadının facebook hesabına bir arkadaşımın hesabından ekleme talebi yollamıştık
kabul etmiş şimdi.
kadın evlenmiş , o kısım beni rahatlattı yalnız ilginç bir detay var.
tesadüf de olabilir bilemem ama evlendiği kişiyle kocamın adı aynı :26:
Soyadı da mı aynı ?
Anlamadım
Olsa olsa kendi aralarında imam nikahıdır ama onların yaptığını aklamaz, boşa yapmışlar
İnşallah başka biridir diyeceğim ama
Bu sefer de o adamda sizin gibi kandırılmış olacak
Ne desem bilemedim
Eşini takip etmen lazım, delil topla bulursan da
yanlış yere olta atıyorsunuz. Siz eşinizi takip edeceksiniz kadını değil. O telefondaki sifreyi bi sekilde kaldıracak.
4,5 senelik evliyim.
3 yıl önce kocamın ayrı bir facebooku olduğunu farkettim.
facebookunda da bi kızla duvarında aşk mesajlaşmaları vardı.
boşanma davası açtım, tam o sırada da hamile olduğumu öğrendim.
kızla konuştuğumda ben onun evli olduğunu bilmiyordum, onunla işim olmaz artık dedi.
kocam da bi anlık duygusal boşluktu, reel hayatta görüşmedik, sen işlerinle ilgilenirken, onun ilgisi bana iyi gelmişti ve evli olduğumu biliyordu, hatta onun ısrarcılığına dayanamadım da kapıldım dedi.
hamileliğim de dolayısıyla affettim.
3 yıldır gerçekten çok mutluyduk, bana karşı o kadar sevgi ve ilgiyle doluydu ki.
son zamanlar yine aramız soğuklaştı.
ve benim aklıma kuruntular da düşmeye başladı. Derken bir gün bilgisayarının ekranında facebook mesajlarında o kızla mesajlaştığını uzaktan gördüm, ben içeriğini okuyana kadar sayfayı kapattı.
sorduğumda da yok öyle bişey kız kardeşim mesaj atmış, sen artık kafamda ne kuracağını şaşırdın dedi.
ama eminim ekranda o kızın adı yazıyordu. o ismi asla unutmamam ben.
zihnim bana oyun oynuyor olamaz dimi?
o kıza mesaj atmalı mıyım?
Kadınlar Kulübü'nde Türkiyeli kadınların bazılarının aslında ne kadar da bastırılmış, çaresiz bırakılmış, birilerine bağlanmaya koşullanmış, tek başına ayakta kalmaktan korkan, dar bilinçli insanlar olduğunu daha net bir şekilde gördüm.
Ve buradan yola çıkarak size sormak istiyorum; Siz kocanızı aldatırken yakalasanız ne olacak? Boşayabilecek misiniz? Boşayabilirseniz de ayaklarınızın üstüne durabilecek misiniz? Bütün o araştırmaları yapmadan önce bu soruları dürüstçe cevaplayın. Eğer cevabınız hayır ise boşuna araştırıp kendinizi daha da üzmeyin.
Azım açık okuyorum canım..
Allah sabır versin demekten başka bişey diyemedim içinde bulunduğun psikolojiyi anlamaya çalışıyorum ama içimden haketmişsin sen bunu diyorum..
Değil hamile olmak,o nefesim olsa,almam nefes falan..Boşarım gider!
Ya ayrı bir facebook,aşk mesajları,şifreler!Gerek bile kalmaz. Hissettiğim an derisini yüzerim öldürmemde öyle geberir gider vallahi.
Seni kırmak üzmek için yazmadım inan bir an önce kendine gel kendinden geçmişsin çocuklarına saygı duy ve boşan öyle insana insan denmez hayvan herif!
Ay helal olsun alnınızdan öpesim geldi! Çok iyi yapmışsınız. Tabi bunun dışında ayrılık durumuna manevi anlamda uygun olup olmadığınızı düşünmelisiniz en başta. Yani bu araştırmalar sizi kısır bir döngüye de itebilir duygusal anlamda. İyi düşünün.zaten boşanırsam onun hayatı tepetaklak olur benim değil
işlerim yolunda, ve geçen defasında affederken her türlü tapu üzerindeki yarı hakkından, arabasından vazgeçmesini istemiştim
kabul etmişti
Ay helal olsun alnınızdan öpesim geldi! Çok iyi yapmışsınız. Tabi bunun dışında ayrılık durumuna manevi anlamda uygun olup olmadığınızı düşünmelisiniz en başta. Yani bu araştırmalar sizi kısır bir döngüye de itebilir duygusal anlamda. İyi düşünün.
İnanmış gibi yaparak çok iyi yapmışsın..Tetikte ol her an,senin inandığını düşündüğü için dikkatsiz davranır zaten..Aramaya gelince kızı şuanlık arama iş patlak vermeye başlayınca ararsın bence..Anlamıyorum bu erkekleri hiç ya,ne bulurlar başka kadınlarda :26:
Bazen insan öyle bir soğur, öyle bir tiksinir ki işte o zaman ayrılığa çoktan hazır olmuş demektir. Siz de büyük ihtimalle aldatıldığınızı gözle görünce bunu yaşayacaksınız. Araştırın bakalım, umarım haksız çıkarız.kim manevi anlamda uygun olabilir ki, ama güçlü olup gitmem gerekecek
sadece bir ispat
ve tazminatlarla onu borçlu duruma sokup iyice bitirmek için sadece ispat lazım bana
ben de öyle karar verdim.
baktım, hiç bişey bulamıyorum, şu bilgisayar programı işi de fiyasko oldu, o zaman kıza bulaşacağım
Bazen insan öyle bir soğur, öyle bir tiksinir ki işte o zaman ayrılığa çoktan hazır olmuş demektir. Siz de büyük ihtimalle aldatıldığınızı gözle görünce bunu yaşayacaksınız. Araştırın bakalım, umarım haksız çıkarız.
Bence de şuan keyfine bak sen,kaybeden o olur kafanı takma keyfine bak yıpratma kendini sen hiç bişey blmiyomus gibi davran saf sansın seni..Yakında anlar kimin saf olduğunu..Hiç düşünmüyolar mutlu yuvamız var yakalanırsak bozulur diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?