• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine olan oldu

ertesi gün başka bi olay.bölümde oturuyodum başka bi arkadaşım geldi sınavda bi kız bayılmış x de hastaneye götürmüş haberin var mı dedi ben şaşırdım tabi..
bunuda gidip sordum güya başka bi hoca götürmüş hastaneye kızın arkadaşlaryla beraber..nisanlımın dersinin sınavı olduğu için hocada buna git bi sor demiş hastaneye gidip kıza naslsın fln demiş ama yalan!
ben iyice delirdim bunu söyleyince inanmadım çünkü pek bi yardımseverdir ya o götürmüştür yoksa niye sonradan gidip durumunu sorsun ki.neden bi bayan hoca götürmüyo da bu götürüyo ya o kadar kızgınım ki

oratada bi yanlış olmasa bana bunarı anlatmazmıydı.

bi yandan bu, bi yandan diğer konu..konuşmuyorum şu an ama düşne düşüne deliricem

Önceki konundan alıntıladım bunu.
Artık ne kadar saçmaladığının farkına varsan keşke.
İran mı burası? Ne demek bayılan kızı bayan hoca götürsün? Bayan hoca değil o zaten, KADIN hoca.
Saçmalamayı bırak artık. Sana verilebilecek nazik tepkiler hiçbir işe yaramıyor. Şu an üstünde "tatava yapma kıskanma geç" taktiği uyguluyorum. Psikolojik deneylere zorluyorsun beni.
Kadınlardan bu kadar korkma. Sevgilin dört dörtlük değil, olsaydı senin gibi birine katlanmazdı. Bu yüzden kimse üstüne atlamaz merak etme.

Senin gibi kadınlardan çevremde 3-5 tane olsa ve sevgilileriyle iletişimim oluyor diye sorun çıkarsa, bana iftira atsa saçını başını yolardım onun inan ki. Bir gün böyle "ucuz" kadınlarmış gibi bahsettiğin insanlar toplanır seni döverlerse yazık olur. Kendine gel, yeter.

İran mı burası? Ne demek bayılan kızı bayan hoca götürsün? Bayan hoca değil o zaten, KADIN hoca.
Saçmalamayı bırak artık. Sana verilebilecek nazik tepkiler hiçbir işe yaramıyor. Şu an üstünde "tatava yapma kıskanma geç" taktiği uyguluyorum. Psikolojik deneylere zorluyorsun beni.
Kadınlardan bu kadar korkma. Sevgilin dört dörtlük değil, olsaydı senin gibi birine katlanmazdı. Bu yüzden kimse üstüne atlamaz merak etme.

Senin gibi kadınlardan çevremde 3-5 tane olsa ve sevgilileriyle iletişimim oluyor diye sorun çıkarsa, bana iftira atsa saçını başını yolardım onun inan ki. Bir gün böyle "ucuz" kadınlarmış gibi bahsettiğin insanlar toplanır seni döverlerse yazık olur. Kendine gel, yeter.

ayy canım bayıldım bu yorumuna valla alemsin :9::9:

Bir de sevgilinin maillerine cevap verip adamı rezil ediyordun di mi sen. Yeminlen bunaldım artık. DÜZEL ARTIK LORENA DÜZEL

ayy canım bayıldım bu yorumuna valla alemsin :9::9:
Ben de bayılcam artık lorenanın kıskançlıklarından. Okurken afakanlar basıyor. Adam yakında anlayışlı birini falan bulursa lorena kalp krizi geçirecek. İnşallah o sırada yanında onu hastaneye götürebilecek bir BAYAN olur.

:46::46::46::46::46::46: Helal :46::46::46:

Benim de master tez hocam evliydi, o kadinin beni kiskandigini, tavir yaptigini dusunemiyorum bile. Kendimi o "ucuz" yerine konmus kizlarin yerine koydum, acaba ben ne tepki veriridim? Herhalde hocami uzmemek ve rezalet cikmamasi icin ses etmezdim. Boyle kendini bilmez insanlara cevap verince, etraftaki diger akli basinda insanlar uzuluyor.

Ben bu adami anlayamadim. ogrencilerinin onunde rezalet cikaran bir tiple ne yapiyor? Yani beni rezil eden birisini ne olursa olsun yanimda tutamam, hele ki ogrencilerin gozu onunde.

Son düzenleme:
Ben de bayılcam artık lorenanın kıskançlıklarından. Okurken afakanlar basıyor. Adam yakında anlayışlı birini falan bulursa lorena kalp krizi geçirecek. İnşallah o sırada yanında onu hastaneye götürebilecek bir BAYAN olur.

burdaki kadınlar bile konu sahibinin kıskançlığından yakınıyorsa sevgilisinin vay haline :9:

:46::46::46::46::46::46: Helal :46::46::46:

Benim de master tez hocam evliydi, o kadinin beni kiskandigini, tavir yaptigini dusunemiyorum bile. Kendimi o "ucuz" yerine konmus kizlarin yerine koydum, acaba ben ne tepki veriridim? Herhalde hocami uzmemek ve rezalet cikmamasi icin ses etmezdim. Boyle kendini bilmez insanlara cevap verince, etraftaki diger akli basinda insanlar uzuluyor.

Ben bu adami anlayamadim. ogrencilerinin onunde rezalet cikaran bir tiple ne yapiyor? Yani beni rezil eden birisini ne olursa olsun yanimda tutamam, hele ki ogrencilerin gozu onunde.
Valla sen yine sakinmişsin.
Ben tez falan dinlemem, gerekirse kariyerimi yakarım böyle bir durumda kendimi savunmadan yapamam.
Açıkça söyleyim dalarım o bana iftira atan kadına. Üstüne de ailemi sevgilimi devreye sokar herkese rezil ederim.
Kolay mı ya öyle suçsuz günahsız insanları suçlamak? Sevgilisi sanki william levy anasını satıyım(google dan bak çok taş bir adam:27:)

Lorena yine şanslı, sakin insanlara denk gelmiş. Sevgilisinin abisinin eşini kıskanan insan bu. Böyle eltim olsa ELTİ WARS çıkarır ışın kılıcıyla dalarım vallahi.

mrb hanımlar
haftasonu nisamlımla bebek görmeye gittik,bebek görmeye gittiğimiz kişi de onunla aynı bölümde araştrma görevlisi bi bayan eşini de daha önceden tanıyomuş nisanlım,gittik oturduk işte başladılar muhabbet etmeye bölümde olan olaylardan filan konuşuyolar tabi benle kadının eşi yabancı kaldık öyle dinliyoruz sinir oldum yani çok az ortak şeyden konuştuk.
İşte kadın pasta yapmış bu yedi tabağını bi abak daha istedi ona da ayrı bi sinir oldum ne gerek var yani niye istiyosun bana söyle ben yapayım sana.
haksızlıktan kastım şu ben okulda çalıştığım zamanlarda bana soruyo kendisi,erkeklerle sohbet ediyomusun filan diye soruyo hatta bazen rahatsız olduğunu bile söyleyebiliyo,kendi yaptığı ne peki kadınla dedikodu yaptılar o gün resmen ona gelince serbest ama bana gelince mi yasak,kabul ediyorum beni dinliyo üzücek bşy yapmıyo ama sinir oldum işte sonuçta evine gittik biz o bayanın ne gerek vardı sanki

not:konumu saçma bulanların cevap vermemesini rıca ediyorum

Aha bunu da yeni gördüm.
Beni banlamak üzere olan sevgili adminlerim şu sözüme kulak verin; ben şu an söyleyeceklerimi bu arkadaşın iyiliği için söyleyeceğim.

Lorena sende kişilik bozukluğu, aşağılık kompleksi, uç derecede özgüvensizlik ve okb olduğunu düşünüyorum.
Psikoloğunu değiştir sen. Kliniğe falan git.
Bu kadar insan manyak mıyız sana "yanlıştasın" diyoruz? Kimse senin üstüne gelmek için bunları yazmıyor. Gerçekler bunlar.

Bi de konumu saçma bulanlar yazmasın demiş, yeminle delirtirsin sen insanı.
Pasta istedi diye sinirlendin öyle mi? KADININ BEBEĞİNİ GÖRMEYE GİTMİŞSİNİZ BİR DE.
Keşke bir gün bir ortama girsek sevgilinle, sen de beni kıskanıp bana abuk subuk şeyler söylesen, vereceğim tepkiden sonra belki ruh sağlığın düzelir lorena.

HASTASIN SEN.

Son düzenleme:
Aha bunu da yeni gördüm.
Beni banlamak üzere olan sevgili adminlerim şu sözüme kulak verin; ben şu an söyleyeceklerimi bu arkadaşın iyiliği için söyleyeceğim.

Lorena sende kişilik bozukluğu, aşağılık kompleksi, uç derecede özgüvensizlik ve okb olduğunu düşünüyorum.
Bu kadar insan manyak mıyız sana "yanlıştasın" diyoruz? Kimse senin üstüne gelmek için bunları yazmıyor. Gerçekler bunlar.

Pasta istedi diye sinirlendin öyle mi? KADININ BEBEĞİNİ GÖRMEYE GİTMİŞSİNİZ BİR DE.
Keşke bir gün bir ortama girsek sevgilinle, sen de beni kıskanıp bana abuk subuk şeyler söylesen, vereceğim tepkiden sonra belki ruh sağlığın düzelir lorena.

HASTASIN SEN.

:52::52: ay alemsin valla. ama haklılık payın %100.
Okurken bile insan fenalık geçiriyor. YAzık adam nasıl katlanıyor.

Aha bunu da yeni gördüm.

HASTASIN SEN.

bence kliniğe git değil kliniğe yat demeliydin. hasta ayakta tedaviye yanıt vermiyor:27:

iyi de bu bir hastalık arkadaşlar dalga geçmeyin isterseniz.

Lorena, bence nişanlın buraya üye olup konu açsın, biz ona yardım edelim. Sana ne söylesek boş çünkü.

Yazık günah çocuğa, koca asistan olmuş uğraştığı derde bak. :20:

Dalga geçmiyorum. Gerçekten saçmaladığını böyle bir an aydınlanma ile fark eder mi diye uğraşıyorum.

aynı şeyleri ben de söyledim çoğu arkadaşta söyledi. duruma çare bulamıyorsa önlem alması için fikirler ürettik ama dalga geçerek değil. çünkü o iyi değil ruh sağlığı bozuk birine yardım şekli böyle olmaz.
yarın bizim başımıza ne geçeceği de belli olmaz.

ayrıca ben sizin yazdıgınıza değil genele söyledim. genel manada dalga var çünkü.

Son düzenleme:
hakkaten eski konularına da bakınca arkadaşlara hak verdim.
arkadaşlar senin iyiliğini istiyor.
sadece kıskançlık olsaydı keşke, aşırı derecede bide.
Allah yardımcın olsun,inşallah psikolog un faydasını görürsün

En büyük bomba konusu bir dilim daha pasta isteyen sevgilisine kızmasıydı. Bu olay hiç bi'şey oyüzden.

Ben Lorena'yla özelden de konuşmuştum arkadaşlar cidden kasıtlı yapmıyor ona şuan ki tepkisi ciddi ciddi normal geliyor.
Ben artık cidden üzülmeye başladım çünkü böyle ömür geçmez:26:
İnsan kafayı yemese de ince hastalığa yakalanır valla tövbe tövbe:25:
Oyüzden dalga geçmeyin lütfen.
Biz burada bin konuda bin kere aynı şeyleri söyledik bizim cümlelerimizle düzelecek durumda değil yani.
Ciddi anlamda uzun süre tedavi görmesi gerek ki aşsın bi'şeyleri.

_________
Ayrıl lütfen ve barışma Lorena bu adam sana iyi gelmiyo bariz keza sen de ona. Bırak hem psikolog hem yalnızlık toparlanır sonra hayatının doğru aşkını bulursun.

Othello sendromu diye bir hastalik okumustum. Hastalik derecesinde kiskancligin adi buymus. Antipsikotik ve antidepresan ilac tedavisi uygulaniyormus.
Eger terapiye gidiyorsan, doktoruna bu durumu ve tepkini anlat. Ilacin varsa onunla oynar belki biraz. Cunku normal degil tepkin.

Bu kiskancliginin senin sorunun oldugunu, adamdan degil, senden kaynaklandigini biliyoruz zaten. Bunun disinda, sen bu adamin isini kaldiramiyorsun. Bu adam hocaysa, isi ogrencilerle ilgilenmek. O bu isten para yiyor. Oyle sevgilisi kiskanc diye reddetme luksu yok yani, as bunlari artik. Bazi seyleri kabullen, hazmet.

Ayrildiysaniz isabet olmus. Zaten sizin huzurlu bir geleceginiz olamaz. Adim gibi eminim. Evlenseniz de bundan asagisi olmaz. Kavgadan kurtulamazsiniz siz bu kiskanclikla.

Bu sorununu asmadan baska iliskiye baslama. Baslayacaksan da kendine asosyal, kimseyle alakasi olmayan, insanlardan kacan, sadece isine bakan birini bul. Sen ancak boyle birini kaldirabilirsin. Istedigin gibi, ne bir kizla konusur, ne birsey. Insanlarla yakin kontakta calisan adam seni asar.

seni yazından hatırladım daha öncede okumuştum
yanlış anlama ama psikolog sana bişey yapamaz
herşey kafada bitiyor

Aha bunu da yeni gördüm.

HASTASIN SEN.

Öldürdün resmen allah seni...:1:

Back
X