- 3 Ağustos 2012
- 5.274
- 15.299
- 448
ertesi gün başka bi olay.bölümde oturuyodum başka bi arkadaşım geldi sınavda bi kız bayılmış x de hastaneye götürmüş haberin var mı dedi ben şaşırdım tabi..
bunuda gidip sordum güya başka bi hoca götürmüş hastaneye kızın arkadaşlaryla beraber..nisanlımın dersinin sınavı olduğu için hocada buna git bi sor demiş hastaneye gidip kıza naslsın fln demiş ama yalan!
ben iyice delirdim bunu söyleyince inanmadım çünkü pek bi yardımseverdir ya o götürmüştür yoksa niye sonradan gidip durumunu sorsun ki.neden bi bayan hoca götürmüyo da bu götürüyo ya o kadar kızgınım ki
oratada bi yanlış olmasa bana bunarı anlatmazmıydı.
bi yandan bu, bi yandan diğer konu..konuşmuyorum şu an ama düşne düşüne deliricem
Önceki konundan alıntıladım bunu.
Artık ne kadar saçmaladığının farkına varsan keşke.
İran mı burası? Ne demek bayılan kızı bayan hoca götürsün? Bayan hoca değil o zaten, KADIN hoca.
Saçmalamayı bırak artık. Sana verilebilecek nazik tepkiler hiçbir işe yaramıyor. Şu an üstünde "tatava yapma kıskanma geç" taktiği uyguluyorum. Psikolojik deneylere zorluyorsun beni.
Kadınlardan bu kadar korkma. Sevgilin dört dörtlük değil, olsaydı senin gibi birine katlanmazdı. Bu yüzden kimse üstüne atlamaz merak etme.
Senin gibi kadınlardan çevremde 3-5 tane olsa ve sevgilileriyle iletişimim oluyor diye sorun çıkarsa, bana iftira atsa saçını başını yolardım onun inan ki. Bir gün böyle "ucuz" kadınlarmış gibi bahsettiğin insanlar toplanır seni döverlerse yazık olur. Kendine gel, yeter.