Yine OLMADI!

Bana da oyle geldigi icin sorguluyorum. Ne zamandir..
Tesekkur ediyorum fikirlerinizi paylastiginiz icin

Bosandiktan yaklasik 1 sene sonra kendim gibi kisa evlilik yapip ayrilmis biri ile gorusmustum.. Adamdaki aceleyi, evlenme hevesini gorsen aklin hayalin şaşar kalirdi.. Diyorum ki, kendimi gectim hadi, sen beni hic tanımıyorsun, belki cok sacma sapan huylarim var, ustelik sen de zorluklar yasamissin, nedir bu acelen? Cevabı "insanlari iyi tanirim, seni çözdüm" Aninda buz oldum adama karşı.. Kırıcı biri olsam "ulan eski esini niye taniyamadin o zaman, beni kandırdı diyorsun" diyecektim, neyse ki tuttum dilimi..
Boyle paldır küldür bi seyler yapmaya çalışan adamlar bana hic bi zaman "cok seven, ciddi dusunen" olarak gelmemistir.. Bilakis, oturmamış bi kişilik ve bazi sıkıntılar oldugunu düşünürüm..

Kendisi daha once is iliskimizin oldugu bir insandi.Guzel diyaloglar kuran,kibar,ince ruhlu bir insandir.Ama sevgili,es olabilmek farkli tabiki.
Yan yana guzel zaman gecirebiliyoruz.Guzel de etkilesim var ama zaman olarak yetersiz.Bunun devam edip etmeyecegi ile ilgili endiselerim.Zamanla taniyabiliyoruz biraz da karsimizdaki insani.
Haklisiniz,cok dusunceli ve huzursuzum

Kasimda tanisilacak cocuklarla ailesinden bazi kisilerle tanistim.
O ailede tek erkek.Ve hersey onun kontrolunde olmak zorunda.
Modern aga kivaminda yani
Ya kotu niyetli olmayim diyorum da acicam agzimi simdi.. Bulmuş 30 yasinda, gencecik kadını, cocugun da yok, aklinca caktirmadan psikolojik baski yaparak evlilige razi edecek.. Kadin dusunmek istese o bile suc, cunku paşa hazretlerini nasil bekletebilir!
Saygısız..

Birisi kiz,birisi erkek.Yurtdisinda yasiyorlar.
Hizli hizli yaziyorum atlamalar yapiyor olabilirim suan.
Arada çok yaş farkı da var
Sizin yaşam enerjiniz daha fazladır

Ayrıca manevi isteklerinizi karşılaya bilecek mi?

Çok iyi düşünmeniz gerekiyor
Çok fazla zaman geçirip tanımak lazım

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Ayni insanin arkadas ve eş olarak cok farkli olabilecegini biliyorsun zaten, kendin soylemissin..
Diyelim ki cok seviyor ve hemen evlenip bi arada olmak istiyor.. Aksilik cikinca veya senin kafan karisip sure istedin diye artistlik yapmasi, huzursuzluk mu cikarmasi lazim? Süre istemenden, dusunmek istemeden daha olağan ne olabilir? Saygısızlık bu, haddini bilmemek ve karsidakinin dusuncelerini onemsememek..

Canim aslinda bunu bazen saka yollu bazen ciddi sekilde belirttim.Ama hep mi mantikli bir aciklama yapilir hep ikna edecek biseyler buldu.
Bazen olayin ortasinda bazi seyleri goremessiniz ya.
Siz benim icin suan ucuncu,dorduncu gozlersiniz:)
Arkadaslarim aslinda onu taniyan bilen kendisine hak veriyor
Sevilen,sayilan birisi.
Kesinlikle acele etmemeliyim.
Verecegi tepkiden anlamam mumkun olacak bir cok seyi haklisin.
Tesekkur ederim tatlim.. ❤

Biliyor musunuz ayni soruyu sordum ve ayni cevabi verdi :)) Ben dilimi tutmuyorum cogu zaman :)
Hizli olmasini istemesi bazi seyleri beni de huzursuz etti.Istersen bekleriz ama sen bu gidisle ayrilirsin benden diye korkuyorum diyor
Cok dogru noktalara temas ediyorsunuz cook tesekkur ediyorum

Acik kapi birakiyor.Ben olumsuz konusmaya basladikca bu defa beklememizin gereksiz oldugunu belirtip baskilara yapiyor tatli tatli!
Bu aksamki biraz siddetli oldu.Hakaretvari kaba saba kelimelere kullanmadi ama uzerimde baski hissettim.
Ayrilma kararimi paylastigimda geri adim atacak diye tahmin ediyorum.Ayrilma kararini sadece onun icin almadim aslinda.
Genel acidan baktigimda oturmayan seyler var.

Tamamen tanimadan evlilik su asamada kendisi tarafindan ikna edilebilmem mumkun degil.
Amin insallah..
Tesekkur ediyorum

Süre konusuna ben cok takilmiyorum. 1 sene flört ediyorlar ama ayda 1-2 kez goruserek o sureyi dolduruyorlar bazilari.

Sen 3 ay flort edersin ama ayda 15 kez görüşürsün mesela...

Lakin sizin hem süre az hem gorusmeler kisitli. Ne ara evlilik yoluna girdiniz, iyi giden şey ne anlamadim? 2. Evlilikte boyle acele karar vermeyin bence. 2,5 ay ve bu surede de az gorustugunuz bir insanla "iyi gittigine" karar verip evlenmek cok riskli.

Siz dogru ve mantıklı yaklaşıyorsunuz.haklısınızda..ancak karsı taraf niye bu kadar aceleye getiriyor ilginç..biraz daha zamana bırakın bakalım nasıl tepkiler alacaksınız.evlilik için tabiki çok erken..bekleyin..

Ne demek, bi yardimimiz olursa ne mutlu.. Kafani karıştıran her seyi paylas lütfen, istişare edelim..
Eski esim de "iliskimizin tadı kacmasin, hemen evlenelim, bi sorun cikacak diye korkuyorum" diye diye cok kisa surede evlenmeye ikna etti ve olaylar dugun ertesi basladi.. Tamam, seviyordu biliyorum ama ailesinin gercek yuzunu gormemi de istemiyordu yuksek ihtimalle.. Ortaligi birbirine katacaklarini biliyordu.. Sonucta ne oldu? Yapilanlar yine yapildi, olanlar oldu ve bosandik.. Cunku uyum yoktu, denklik yoktu ama ben aceleden goremedim..
Bi cok insan var uzaktan iliski sürdürüp hic sorun yaşamayan.. Sorunlar cikiyorsa bunlar gercekten sorun oldugu icindir.. Geçim yoktur ortada..
Adamin öne sürdüğü gerekceler seni yanıltmasın.. Sana saygısı varsa (ki bu en onemlisi) kararlarina ve taleplerine de saygi duyar.. Zorluyorsa gule gule..

Hakkindan geliyorum aslinda :)
Geri manevralar yapiyor ama sonuc olarak istedigi sey bu.
Hayir illa benim istedigim sey olacak dedigi zaman ne olacagini biliyor :)
Yarinki hamlelerini cok merak ediyorum

Tesekkur ederim.
Beklemeliyim..
Iletisimsizlikten tepkiler verdigim icin birlikteligi bitirmemden korkuyor.
Ve cok sevdigi,ozledigi icin.
Cok inaniyor herseyin guzel olacagina..

Iyi ki varsiniz..❤
Buna benzer bir durum yasamissiniz uzuldum.
Acele etmenin ne kadar yanlis bir adim oldugunu tecrube etmissiniz.
Aceleci sabirsiz bir tipim ben de aslinda.Ama benim de aci bir tecrubem oldu ya yogurtu ufleyerek yiyorum,yemek zorundayim.
Yarin nasil bir tepki verecek cok merak ediyorum.
Kalbinize,gonlunuze,akliniza,mantiginiza gore birisi cikar ve cok mutlu olursunuz insalllah..❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…