- 23 Nisan 2018
- 1.992
- 5.258
- 108
- Konu Sahibi beautifulsweet
-
Birisi kiz,birisi erkek.Yurtdisinda yasiyorlar.Evet o yaşta çocuklar ile kendi ebeveynleri bile baş edemiyor
Kalk derse suç, otur derse suç olur ki
O yaştaki çocukları eğitemez de
Bana da oyle geldigi icin sorguluyorum. Ne zamandir..Önceki konuyu da okudum ve cevabım hayır.
Bence başınızı yakmayın.
18-19 yaşında iki çocuğu var, sizden 10 yaş büyük ve her şeyi erken yaşayıp tüketmiş bir insan.
Sizinle ikinci bahar yaşamak istiyor.
Üzer.
Bosandiktan yaklasik 1 sene sonra kendim gibi kisa evlilik yapip ayrilmis biri ile gorusmustum.. Adamdaki aceleyi, evlenme hevesini gorsen aklin hayalin şaşar kalirdi.. Diyorum ki, kendimi gectim hadi, sen beni hic tanımıyorsun, belki cok sacma sapan huylarim var, ustelik sen de zorluklar yasamissin, nedir bu acelen? Cevabı "insanlari iyi tanirim, seni çözdüm"Canım, adam bana pek sağlam gelmedi. Yani neden bu acele, neyin üzeri alelacele kapatılmaya çalışılıyor? Ben olsaydım bu şekilde içime sinmeyeceğini, ilk evliliğim olmadığından yanlış kararlar vermek istemediğimi (hatta sen de ikinci evliliğini yapmış biri olarak hızlı karar vermek istemezsin sanırım şeklinde ona da inceden bir dokundurma yapardım), iyice içime sinmeden ikinci bir evlilik kararı vermeyeceğimi söylerdim. Direkt ayrılmak istiyorum yerine. Adamın bir olayı yoksa kararına saygı duymalı, yok duymazsa zaten bir haltlar karıştırıyordur gizliden, kendisi senden ayrılmak ister. Sen de boşa vakit harcamamış olursun böyle biriyle.
Kendisi daha once is iliskimizin oldugu bir insandi.Guzel diyaloglar kuran,kibar,ince ruhlu bir insandir.Ama sevgili,es olabilmek farkli tabiki.Alinma ama guzel giden tam olarak hangi kısım? Adam baski yapiyor, farkinda degil misin? Cok seviyor da ondan hemen evlenmek istiyor diye dusunme rica ederim.. Koskoca adam ya, agzi da yanmis, sen de keza.. Neyin paldir kuldur evlenmesidir bu? Kafani karistirmis, seni darlamis ki ayrilmayi dusunmus, gelip bu saatte konu acmak istemissin.. Guzel gidiyor olsa su an baska seyler konuşuluyor olurdu..
Ya kotu niyetli olmayim diyorum da acicam agzimi simdi.. Bulmuş 30 yasinda, gencecik kadını, cocugun da yok, aklinca caktirmadan psikolojik baski yaparak evlilige razi edecek.. Kadin dusunmek istese o bile suc, cunku paşa hazretlerini nasil bekletebilir!Kasimda tanisilacak cocuklarla ailesinden bazi kisilerle tanistim.
O ailede tek erkek.Ve hersey onun kontrolunde olmak zorunda.
Modern aga kivaminda yani
Arada çok yaş farkı da varBirisi kiz,birisi erkek.Yurtdisinda yasiyorlar.
Hizli hizli yaziyorum atlamalar yapiyor olabilirim suan.
Ayni insanin arkadas ve eş olarak cok farkli olabilecegini biliyorsun zaten, kendin soylemissin..Kendisi daha once is iliskimizin oldugu bir insandi.Guzel diyaloglar kuran,kibar,ince ruhlu bir insandir.Ama sevgili,es olabilmek farkli tabiki.
Yan yana guzel zaman gecirebiliyoruz.Guzel de etkilesim var ama zaman olarak yetersiz.Bunun devam edip etmeyecegi ile ilgili endiselerim.Zamanla taniyabiliyoruz biraz da karsimizdaki insani.
Haklisiniz,cok dusunceli ve huzursuzum
Canim aslinda bunu bazen saka yollu bazen ciddi sekilde belirttim.Ama hep mi mantikli bir aciklama yapilir hep ikna edecek biseyler buldu.Canım, adam bana pek sağlam gelmedi. Yani neden bu acele, neyin üzeri alelacele kapatılmaya çalışılıyor? Ben olsaydım bu şekilde içime sinmeyeceğini, ilk evliliğim olmadığından yanlış kararlar vermek istemediğimi (hatta sen de ikinci evliliğini yapmış biri olarak hızlı karar vermek istemezsin sanırım şeklinde ona da inceden bir dokundurma yapardım), iyice içime sinmeden ikinci bir evlilik kararı vermeyeceğimi söylerdim. Direkt ayrılmak istiyorum yerine. Adamın bir olayı yoksa kararına saygı duymalı, yok duymazsa zaten bir haltlar karıştırıyordur gizliden, kendisi senden ayrılmak ister. Sen de boşa vakit harcamamış olursun böyle biriyle.
Biliyor musunuz ayni soruyu sordum ve ayni cevabi verdi :)) Ben dilimi tutmuyorum cogu zaman :)Bosandiktan yaklasik 1 sene sonra kendim gibi kisa evlilik yapip ayrilmis biri ile gorusmustum.. Adamdaki aceleyi, evlenme hevesini gorsen aklin hayalin şaşar kalirdi.. Diyorum ki, kendimi gectim hadi, sen beni hic tanımıyorsun, belki cok sacma sapan huylarim var, ustelik sen de zorluklar yasamissin, nedir bu acelen? Cevabı "insanlari iyi tanirim, seni çözdüm"Aninda buz oldum adama karşı.. Kırıcı biri olsam "ulan eski esini niye taniyamadin o zaman, beni kandırdı diyorsun" diyecektim, neyse ki tuttum dilimi..
Boyle paldır küldür bi seyler yapmaya çalışan adamlar bana hic bi zaman "cok seven, ciddi dusunen" olarak gelmemistir.. Bilakis, oturmamış bi kişilik ve bazi sıkıntılar oldugunu düşünürüm..
40 yasindaTam olarak kac yasinda bu şahıs?
Acik kapi birakiyor.Ben olumsuz konusmaya basladikca bu defa beklememizin gereksiz oldugunu belirtip baskilara yapiyor tatli tatli!Ayni insanin arkadas ve eş olarak cok farkli olabilecegini biliyorsun zaten, kendin soylemissin..
Diyelim ki cok seviyor ve hemen evlenip bi arada olmak istiyor.. Aksilik cikinca veya senin kafan karisip sure istedin diye artistlik yapmasi, huzursuzluk mu cikarmasi lazim? Süre istemenden, dusunmek istemeden daha olağan ne olabilir? Saygısızlık bu, haddini bilmemek ve karsidakinin dusuncelerini onemsememek..
Tamamen tanimadan evlilik su asamada kendisi tarafindan ikna edilebilmem mumkun degil.Arada çok yaş farkı da var
Sizin yaşam enerjiniz daha fazladır
Ayrıca manevi isteklerinizi karşılaya bilecek mi?
Çok iyi düşünmeniz gerekiyor
Çok fazla zaman geçirip tanımak lazım
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Ne demek, bi yardimimiz olursa ne mutlu.. Kafani karıştıran her seyi paylas lütfen, istişare edelim..Biliyor musunuz ayni soruyu sordum ve ayni cevabi verdi :)) Ben dilimi tutmuyorum cogu zaman :)
Hizli olmasini istemesi bazi seyleri beni de huzursuz etti.Istersen bekleriz ama sen bu gidisle ayrilirsin benden diye korkuyorum diyor
Cok dogru noktalara temas ediyorsunuz cook tesekkur ediyorum
Hakkindan geliyorum aslinda :)Ya kotu niyetli olmayim diyorum da acicam agzimi simdi.. Bulmuş 30 yasinda, gencecik kadını, cocugun da yok, aklinca caktirmadan psikolojik baski yaparak evlilige razi edecek.. Kadin dusunmek istese o bile suc, cunku paşa hazretlerini nasil bekletebilir!
Saygısız..
Yarin evlendiginde surekli rest cekerek yola getiremezsin ama bu adami..Hakkindan geliyorum aslinda :)
Geri manevralar yapiyor ama sonuc olarak istedigi sey bu.
Hayir illa benim istedigim sey olacak dedigi zaman ne olacagini biliyor :)
Yarinki hamlelerini cok merak ediyorum
Tesekkur ederim.Siz dogru ve mantıklı yaklaşıyorsunuz.haklısınızda..ancak karsı taraf niye bu kadar aceleye getiriyor ilginç..biraz daha zamana bırakın bakalım nasıl tepkiler alacaksınız.evlilik için tabiki çok erken..bekleyin..
Iyi ki varsiniz..❤Ne demek, bi yardimimiz olursa ne mutlu.. Kafani karıştıran her seyi paylas lütfen, istişare edelim..
Eski esim de "iliskimizin tadı kacmasin, hemen evlenelim, bi sorun cikacak diye korkuyorum" diye diye cok kisa surede evlenmeye ikna etti ve olaylar dugun ertesi basladi.. Tamam, seviyordu biliyorum ama ailesinin gercek yuzunu gormemi de istemiyordu yuksek ihtimalle.. Ortaligi birbirine katacaklarini biliyordu.. Sonucta ne oldu? Yapilanlar yine yapildi, olanlar oldu ve bosandik.. Cunku uyum yoktu, denklik yoktu ama ben aceleden goremedim..
Bi cok insan var uzaktan iliski sürdürüp hic sorun yaşamayan.. Sorunlar cikiyorsa bunlar gercekten sorun oldugu icindir.. Geçim yoktur ortada..
Adamin öne sürdüğü gerekceler seni yanıltmasın.. Sana saygısı varsa (ki bu en onemlisi) kararlarina ve taleplerine de saygi duyar.. Zorluyorsa gule gule..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?