- 23 Nisan 2018
- 1.992
- 5.258
- 108
- Konu Sahibi beautifulsweet
-
30 yasindayim bir evlilik yaptim.Cocuklarindan biriyle alakali bir problem olustu ama cozduk en son.Ama icimde kaldi netlestiremedigim icin icim rahat degil.Bosanmis biri oldugum halde, bosanmis erkeklerden korkarım.. Ustelik 2 cocugu var ve sana tepkililer..
Iletisim yok, adami tanimak yok, bi acelecilik hali var.. Nesi guzel bu iliskinin Allah aşkına?
Kac yasindasin? Hic evlendin mi?
18 ve 19 yaşlarında 2 evladı var
Mutlaka.Es olarak nasilin pesindeyim ama kendisi gecen zamani kayip olarak goruyor.Bilirsin elbet ama yine de söyleyeyim , bir insan arkadaş olarak ve eş olarak apayrı oluyor
o kadınlar arasındaki tercihlerinden biri olmamalısınız benceSirf evlenmek icin degil aslinda beraberligimiz ciddi basladi ama kendisinin duygularindan eminim.
Yoksa evlenmek icin evlilik dusunse etrafinda fazlasiyla kadin var.
Yeterli olmadigini iyi bilmen gerekir, zira kötü bi tecrube zaten yasamissin..30 yasindayim bir evlilik yaptim.Cocuklarindan biriyle alakali bir problem olustu ama cozduk en son.Ama icimde kaldi netlestiremedigim icin icim rahat degil.
Buraya geldigi sureclerde zaman gecirdik karsilikli guzel bir elektrik olustu ama evlilik icin yeterli mi? Bunun ikilemindeyim.
Saçmalama 2.5 ayda ne evliliği sakın diyorum ...Daha yeni.2 bucuk ay oldu henüz.
Cok fazla tanima sansimiz olmadi.
Uzaktan uzaga daha cok.
Mesafe olmasi ve de benim tepkilerim sebebiyle :) evlenmezsek ayriliriz biz sen benden vazgecersin diyor ama bilmiyorum buraya geldiginde guzel hersey.Yorumlarım dağınık oldu biraz..
Ikinci evlilik yapilacaksa daha daha daha seçici ve temkinli olmali insan.. Bu adamin acelesi nedir?
Bunu onu denemek için , tehdit için yapmayın .. sonuçta kaç yaşında insanlarsınız ..Mutlaka.Es olarak nasilin pesindeyim ama kendisi gecen zamani kayip olarak goruyor.
Merak ediyorum ayrilik kararini aldigimi bildiginde sureyle alakali geri adim atacak mi?
Evet o yaşta çocuklar ile kendi ebeveynleri bile baş edemiyorBen cocuklar küçük sandım,
18-19 yaşında evliligi istemeyen iki delikanlı,bu evlilik konu sahibine zehir olur.
Cocuklari yurt disinda yasiyor.Sadece ogluyla aralarinda gecen bir mevzudan haberim oldu ve oma gore cozuldu sorun yok.Bana yansiyacak bir durum olmayacaginin garantisini verdi.Yeterli olmadigini iyi bilmen gerekir, zira kötü bi tecrube zaten yasamissin..
Cok gencsin.. Isin gucun yerinde anladigim kadari ile.. Ikiniz de bosanmis olabilirsiniz ama adamin cocugu ile aranda 10 yaş filan fark var, denk göremedim ikinizi.. Ustelik sana tepkililer..
2 ay sonrasi icin evlilik plani.Saçmalama 2.5 ayda ne evliliği sakın diyorum ...
Alinma ama guzel giden tam olarak hangi kısım? Adam baski yapiyor, farkinda degil misin? Cok seviyor da ondan hemen evlenmek istiyor diye dusunme rica ederim.. Koskoca adam ya, agzi da yanmis, sen de keza.. Neyin paldir kuldur evlenmesidir bu? Kafani karistirmis, seni darlamis ki ayrilmayi dusunmus, gelip bu saatte konu acmak istemissin.. Guzel gidiyor olsa su an baska seyler konuşuluyor olurdu..Cocuklari yurt disinda yasiyor.Sadece ogluyla aralarinda gecen bir mevzudan haberim oldu ve oma gore cozuldu sorun yok.Bana yansiyacak bir durum olmayacaginin garantisini verdi.
Oglu da sozlu.Bizden once evlenmek istiyormus derdi buymus yani :)
Ilk evliligim sebebiyle canim yandi..Guzel ilerleyen bir iliskiyi bitirmek zorunda kalmak uzuyor aslinda.
Soyledim.Bu defa daha ciddi bir ses tonunda ve tepkili oldugum icin tartisma yasadik.Tehdit demeyelim de :)Bunu onu denemek için , tehdit için yapmayın .. sonuçta kaç yaşında insanlarsınız ..
İçinize sinmiyorsa açık açık söyleyin ben seni biraz daha tanımak istiyorum , zaman geçirmek istiyorum diyin , ayrılık kararından önce baktınız hala çok ısrarlı artık ya kalbinize ya da mantığınıza kulak vereceksiniz :)
Ee tabikide değil yeterli üstelik tam anlamıyla doğru düzgün görüsememisken helekii aklinizda soru işaretleri varken asla girmeyin bu yola..2 ay sonrasi icin evlilik plani.
2 bucuk aydir da beraberiz.
Yeterli goruyor o bu sureyi.
Ama bana gore degil
Bunda tartışılacak bir şey Yok .. siz kaçmıyorsunuz , istediğiniz biraz daha zaman ..Soyledim.Bu defa daha ciddi bir ses tonunda ve tepkili oldugum icin tartisma yasadik.Tehdit demeyelim de :)
Zaman vermesi icin kendisini de dusundurmekti niyetim:)
Eylulde tanisilacak cocuklarla ailesinden bazi kisilerle tanistim.2.5 ay olmuş ve doğru düzgün görüşülmemiş. İletişim deseniz yok. Ergen değilsiniz ki rahatça görüşelim diye söz, nişan yapasınız. Ayrıca adam onu da geçmiş direkt evlilik peşinde. Siz bu çocuklarla tanıştınız mı? Doğru düzgün fikir paylaştınız mı? Siz daha bu adamı bile tanımıyorsunuz. Ayrıca saygısız, sevgisiz biri. Size açıkça evlen yoksa beni oyalama diyor. Size ayıracak, flört edecek, sevgili olacak vakti yok adamın. İstese hepsini bulur emin olun. Tek amacı evli olmak. Siz ya da başkası o bile fark etmez. Açık açık hazır olmadığınızı, kendisini tanımadığınızı onun da izin vermediğini söyleyip suçu atın. Uzatmaya gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?