Yine Olmadı

o kadar minicikler ki acaba anneleri için şefaat edebilecekler mi.anneleri onlar için ne kadar göz yaşı döktü biliyorlarmıdır.onlar ALLAH'ın bize verdiği emanetlerdi.erkenden aldı ama vardır bir hayır diyorum kendimi teselli ediyorum.yada teselli ettiğimi sanıyorum.bir şekilde işte isyan etmeden dualarla ayakta duruyorum

yaşadığın çok zor biliyorum ama ne olur kendini bırakma yeni gelecek olan meleğin için iyi ol ben 3 bebeğimi kaybettim hepsinde hayat bitti herşey bitti bir daha bu acı hiç geçmeyecek sandım ama öyle olmadı sonun allahım bana bir melek gönderdi oğlumu verdi
sende şimdi meleğini kucağına alacağın günü düşün onun için güçlü ol

Peki testler yapıldı mı canım sana düşüklerinin sebebi belli oldumu
Bebeklerin hiç genetik tanıya gitmedi mi:26:

arkadaşım peki kayıplarınla ilgili testler falan yapılmadı rahim filmin çekilmedimi doktorun bunun sebebini araştırmadımı

aynen katılıyorum sana(( doktor ne diyor bu duruma bana ilk gebeliklerde olur dedi(

Peki testler yapıldı mı canım sana düşüklerinin sebebi belli oldumu
Bebeklerin hiç genetik tanıya gitmedi mi:26:

arkadaşım peki kayıplarınla ilgili testler falan yapılmadı rahim filmin çekilmedimi doktorun bunun sebebini araştırmadımı

1. kaybettiğimde bunun ilk gebelikte normal olduğu söylendi.sadece patolojik testler yapıldı ters bişe olmadı söylendi çokta üstüne düşülmedi.1 yıl aradan sonra 2 bebeğime hamile kaldığımda bir şeyler en başından ters gitmişti zaten.Libya'daydım buranın en iyi doktoru denilen bir doktora gidiyordum.bebeği kaybetme olasılığımın yüksek olduğunu söyledi.iyi bakıldım hareket etmedim her hafta kontrollerim vardı ama sonuç hüsran oldu.alınan bebeğe testler yapıldı bir sorun görülmedi.Türkiye'ye gittiğim zaman hem üni hastanesinde hemde özel hastanede testler yaptırdım.yapılan testlerde önemli bişe olmadı söylendi.bazı testler için 3. gebeliğinde aynı sonuçla olması gerektiği söylendi.eşiminde kontrol olması gerektiği.eşim sperm testi yaptırdı çok kötü olmamakla birlikte sperm kalitesinin düşük olduğu söylendi.e vitamini verildi 3 ay sonra testin tekrarı istendi.ama yaptırmadık.o ara ben Türkiye'de eşim Libya'daydı ne yazık ki boşladık bu durumu içimde hep bir şüphe vardı ama olan oldu.2 ay oldu eşime kavuşalı hamile kalmakla ilgili sorunum yok tekrar hamile kaldım ve sonuç yine hüsran.şimdi eşimle kesin karar aldık tüm testlerimizi yaptırcaz.çocuğumuzun olmaması dünyanın sonu değil ama bu acılar insanı yıpratıyor.RABB'İM HERKESE SAĞLIKLA HAYIRLA EVLATLAR NASİP ETSİN.

halimizee şükredelim inşllahhh allhım hayrlısıylaa saglıklıı bebekler verir hepimizzee isteyen herkeseee beklemekten ve sabretmekten baska caremiz yok

Belki sende pıhtılaşma sorunu vardır yada rahminde bir problem
Yda genetik bir sorununuz eşinde yada sende gen bozukluğu vardır
O kadar çok ayrıntı varki uff
Bizde yaptırdık malesef
bende gen bozukluğu olduğu çıktı

benimde rahmim çift rahimmiş ve perde varmış.. düşük tehlikesi ve erken doğum yapma risklerm var ne olck bilmiyorum allahımaa sıgınıyorummmm

halimizee şükredelim inşllahhh allhım hayrlısıylaa saglıklıı bebekler verir hepimizzee isteyen herkeseee beklemekten ve sabretmekten baska caremiz yok

bunları yaşamamız gerekiyor demek ki.çok şükür halimize RABB'im böyle uygun gördü.daha beter acılardan korusun cümlemizi.KİMİN EVLADI VARSA ONLARA SAĞLIKLI HAYIRLI ÖMÜR VERSİN.dualarımda hiç bencil olmadım ben dualarım hepimiz herkes için.

benimde rahmim çift rahimmiş ve perde varmış.. düşük tehlikesi ve erken doğum yapma risklerm var ne olck bilmiyorum allahımaa sıgınıyorummmm

Canım hepsinin bi tedavisi ilacı var
perden kalınsa ona göre bi tedavisi var
Yada erken doğumda dikiş atıyorlar
Ama bu çift rahim olayını bilmiyorum
Araştır canım iyice bi tek doktorla yetinme
Git doktorlardan bilgi al mutlaka

bizde yaptırcaz bakalım ne diycekler.çaresiz bişe olmasında.rahmimin çok güzel olduğu yumurtalığımın çok sağlıklı olduğu söylenmişti daha önce.
Amin canım amin.
SAbır ve dua bizim anahtarımız
evet dualar bize sabır kaynağı çok şükür

RABB2im korusun.sağlıkla kucağına almak nasip olur inşALLAH.

canımmm bebeimi daha yeni kaybttm kürtj oldm kananamam daha devam ediyor. ilaçlarm bitsin kkanamam btin gitcem iyi bi doktoraa. kürtajdan sonra neakdr süre kornmalızyz bi bilgm yok bu konuda doktrmda bişy demedi

canımmm bebeimi daha yeni kaybttm kürtj oldm kananamam daha devam ediyor. ilaçlarm bitsin kkanamam btin gitcem iyi bi doktoraa. kürtajdan sonra neakdr süre kornmalızyz bi bilgm yok bu konuda doktrmda bişy demedi

Canım bu süreçte kendine çok çok dikkat et aman üşütme sakın
Dinlen ayaklarını sıcak tut ilaçlarınıda düzenli kullanki rahmin enfeksiyon felan kapmasın
Muhtemelen doktorun 3 ay korunun der 3 haftada ilişki yok der

dün gece eşimle birbirimize sarılmış ağlarken.ona eğer sorun benden kaynaklıysa ondan ayrılcamı söyledim.o baba olmayı çok istiyor belki benim annelik hayallerimden bile çok.her zaman bizim bebeğimiz ne zaman olacak der.ona dedim bırakıcam seni.eğer benden kaynaklıysa ve çocuğumuz olmayacaksa ben bunu kabullene bilirim ama senin bu hayalini yıkamam.başkasından yaparsın dedim.kızdı bana hem sımsıkı sarıldı hemde saçmalama sadece senden olursa istiyorum bebeğimi dedi.ama yalan değil bunu daha öncede düşündüm bendense eğer ya olmayacaksa onu neden mahrum edeyim ki.

Amin canım amin.Malesef benimkinin çaresi yok
Belki tüp bebekte sağlıklı embriyo bulunursa oda başarı oranı yüzde 10 15
Ama olsun umudumu yitrmedim
Gelecek ay korunmayı bırakacağız inşallah
Yine hayal kırıklığı yaşamam umarım
Türkiyeye gelince çok kapsamlı muayene ol canım
İnşallah ters bir şey çıkmaz

merve'nin dediklerine katılıyorum.kanaman bitmeden ilişkiye girme ki zaten lekelenmem yaklaşık 1 ay sürüyor sonra adet görüyorsun düzenini tekrar kuruyorsun.en az 3 ay da korunmalısın rahmin için bu çok önemli.

Böyle düşünme canım tamam benimde aklıma gelmiyor değildi önceden
Ama şöyle düşündüm bu imtihan sadece benim değilki onunda imtihanı
Diyelimki benden ayrıldı evlendiği kişiden çocuğu olacağı ne malumki
Böyle düşünme tatlım ve eşinin yanında bu düşüncelerini sakın telaffuz etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…