dinlemeye çalışma dinlen kendine sürekli dikkat et.tşekürler cnm.. dinlenmeye calışıyorm :
Amin canım amin.Malesef benimkinin çaresi yok
Belki tüp bebekte sağlıklı embriyo bulunursa oda başarı oranı yüzde 10 15
Ama olsun umudumu yitrmedim
Gelecek ay korunmayı bırakacağız inşallah
Yine hayal kırıklığı yaşamam umarım
Türkiyeye gelince çok kapsamlı muayene ol canım
İnşallah ters bir şey çıkmaz
dinlemeye çalışma dinlen kendine sürekli dikkat et.
inşALLAH bir daha ki sefer her şey yolunda gider.
ahh ahh adam bebeğimiz olsun diye gözümün içine bakıyor.ben onun kadar istekli bile değilim.yaşadığım acılardan sonra olmasada olur diye düşünüyordum.tabi olunca inanılmaz bir sevinç tüm dünya değişiyor gözümde ama yoruldum artık.Böyle düşünme canım tamam benimde aklıma gelmiyor değildi önceden
Ama şöyle düşündüm bu imtihan sadece benim değilki onunda imtihanı
Diyelimki benden ayrıldı evlendiği kişiden çocuğu olacağı ne malumki
Böyle düşünme tatlım ve eşinin yanında bu düşüncelerini sakın telaffuz etme
adım kaniye ayrılmak kolay mı sanki.ben istermiyim hayatımın aşkını ömrümün törpüsünden vaz geçmek ama işte durum böyle olunca aklımada geliyor böyle düşünceler.triploi isim neydiaglatınnn benii ayrılma eşinden haklsn ama bırkma cok duygusallaştm iice
RABB'im sabırlar versin hepimize ne kadar minikte olsalar onlar bizim can parçalarımızBen de 1 kere düşük yaptım doğmamış bebeğini kaybetmenin acısını çok iyi bilirim Rabbim sabırlar versin.
Ben de 1 kere düşük yaptım doğmamış bebeğini kaybetmenin acısını çok iyi bilirim Rabbim sabırlar versin.
ahh ahh adam bebeğimiz olsun diye gözümün içine bakıyor.ben onun kadar istekli bile değilim.yaşadığım acılardan sonra olmasada olur diye düşünüyordum.tabi olunca inanılmaz bir sevinç tüm dünya değişiyor gözümde ama yoruldum artık.
adım kaniye ayrılmak kolay mı sanki.ben istermiyim hayatımın aşkını ömrümün törpüsünden vaz geçmek ama işte durum böyle olunca aklımada geliyor böyle düşünceler.
RABB'im sabırlar versin hepimize ne kadar minikte olsalar onlar bizim can parçalarımız
dünki düşükten sonra bir kaç gün sonra gitcem kontrole.dün doktorlar üsten ultrasonla baktılar sadece.10 gün sonra gel kontrol etcez denildi.ama ben 10 gün beklemiycem.bir kaç gün sonra rahmim temizlendimi diye kontrole gitcem.ister inanın ister inanmayın ilaç falan verilmedi.eve git yat denildi.garip bir durum.hala düşük yapmak bu kadar kolay mı diye düşünüyorum.ne bir ağrı ne sızı aktı gitti bebeğim diyip duruyorum.bebeğim beni çok seviyormuş demek ki acıtmadı annesinin canını.
ben yatıyorummm kızlar. allah hepimizee güç sabır saglıklı bebekler versin. yavrularımızı kucgmıza almayı nasşp eder inşallahhii gecelerrrrrr kendinize iyi bakın göürşmek üzree
sana da iyi geceler bende çıkıcam birazdanben yatıyorummm kızlar. allah hepimizee güç sabır saglıklı bebekler versin. yavrularımızı kucgmıza almayı nasşp eder inşallahhii gecelerrrrrr kendinize iyi bakın göürşmek üzree
Canım en azından bi temizleme jeliyle bi antibiyotik veriyorlar
Onu da mı vermediler Allah Allah çok ilginç yahu
Kürtajda olmamışsın.beni bu kürtajlar mahvediyor ya
Canımı çok yakıyor.şuan kanaman ne durumda
sana da iyi geceler bende çıkıcam birazdan
daha öncekiler kürtajdı sonrasında ilaç verilmişti.bunda verilmedi herşeyin yolunda olduğu bir düşük yaşadım.kanamam azaldı.renk değişti hatta.kırmızı değilim.dün geceden beri hatta kırmızım yok.garip gerçekten.kürtajın zorluğunu biliyorum 2 kere yaşadım genel anestezi ile alındı bebeklerim.bir kaç gün bekleyip gidicem doktora tabi bu sefer yine farklı bir doktor olacak.Türk doktorların kıymetini bilin hanımlar.ATATÜRK'ün dediği gibi beni TÜRK hekimlerine emanet ediniz.
sizlerle yazışmak iyi geldi hanımlar.RABB'im hepimizin yardımcısı olsun.bir daha böyle acılarla bizi sınamasın inşALLAH.hayırlı geceler.
bizi biz anlarız.belki 4.de kucağıma almak nasip olur.YARADAN nasıl uygun görürse artık.sabırla bekliycem.Aynen sende olduğu gibi bana da düşükten 10 gün sonra gel demişti doktor ve hiçbir ilaç jel bişey vermemişti. dediği vakitte gittiğimde bi müdaheleye gerek kalmamış temiz dedi. Onlar için o kadar basit ki düşük olmuş, ölmüş umurlarında değil. hamileyken leke geliyordu ilaç falan vermeyecek misiniz dediğimde yapacak bişey yok düşerse düşer bu kadar takma kafana demişti adi herif. Şuan tekrar bebek düşünmek imkansız geliyor sana arkadaşım biliyorum tekrar aynı acıyı yaşama korkusu falan ama inan zamanla acın hafifliyor korkuyu yenemesen de Allah a sığınıyorsun ve tekrar istiyorsun bebek. İnşallah hayırlısıyla bebeklerimize kavuşacağız ama öncesinde mutlaka güvenilir bir doktora gidip tüm testleri yaptırmalısın ben o aşamadayım şuan sabırla bekliyorum. Dualarım seninle kardeşim.
çok üzüldüm allah kimseye yaşatmasın ve herkeze sağıkla kucağımıza almayı nasip etsin çok acı birşey
canım çok geçmiş olsun bende 3 kere düşük yaptım ama sen araştırmadın mı niye öyle oluyo diye
şimdiye kadar yapılanlarda önemli bir şey bulunmadı ama şimdi eşimde bende genetik tarama yaptırcaz.eğer nasipse 4. seferde kucağımıza alırız.Rabb'im büyük neyse hayırlısı onu nasip etsin cümlemize inşALLAH.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?