Yine ozel bir gun yine annem aglatiyor

Esila09

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
21.740
53.880
798
Bugun bayram
Son bekar bayramim
Dunden beri o kdr uzgunumki
sebebini olabildigince basit anlatmaya calisacagim
Haftasonu ani gelisen bir durumdan dolayi nisanlim iki gece bizde kaldi
Iki gun boyunca gayet iyiydik guzel gecti herkes mutluydu.
Donecegi gun eve canta almaya donduk
Evde temizlik vardi iki abla gelmisti
Kapidan ayrildi, acelesi vardi ve girip rahatsiz etmek istemedi niyeti tam olarak buydu
Ama tavrinda sogukluk gerginlik kabalik vardi yapi olarak donem donem karsilastigim ve anlayabildigim ciddiye almadigim bisey
Annem bu haline cok takildi
Bir kere konustuk ben kabalik oldugunu nisanlimla konustugumu uzuldugunu soyledim
Ikinciye konustuk ikinciye nisanlima patladim yine uzuldu anladi
Ertesi sabah lafin arasinda yine nisanlima laf soyledi buyutmemesini soyledim bayramda nikah kiyacagiz onun heyecanini yasamak istedigimi soyledim tanimadigi icin anlamadigini zamanla cozebilecegini soyledim
Burdada konu acmisim annem her nisanlim ve ailesi geldiginde bana bir sorun cikardi kustu beni gunlerce aglatti
Yine ayni seyi yapmamasini soyledim
Iyice cosmustu kardesimde buyutme dedikce hakaretler savurmaya devam etti
Aglamaya basladim ve odadan ciktim aglama diye soylenecekti
bir daha yanina gitmedim
Dun aksam cok sinirli bir sekilde odama geldi bisey sordu cikti her firsatta laf soyluyor nefret dolu
Bu arada nisanlim onu aramis ben soyledim diye aradi sandi sanirim acmamis saatler sonra dondu o kdr ters konustuki anlatamam rezil etti benide kendinide
Nisanlim cok uzulmus kisa bir aciklama yapmak zorunda kaldim cok takildi ama gecer sen halledersin iyidir ama zor bi insan zamanla taniyacaksiniz birbirinizi dedim oda uzuldu annem rahatlarsa bende rahatlarim dedi
bu sabah bayramlasmaya gittik kardesimle yuzumuze bile bakmadi kendi kahvalti yapmis
yarin nisanlim ve ailesi bize gelecek ona mecburum ya ondan abartiyor ego savasi bu.
Yarin kagit uzerinde evleniyorum ama icim kan agliyor

Anlamadim nisanlinizla mi araniz kotu annenizden dolayi mi uzgunsunuz.. evlilige mi kararsizsiniz?
Ben de nikahimdan 3gun once cok kotuydum,kavga etmistik nisanlimla evlenmemeyi dusunuyordum... ama evlenmistik..

Ama tavrinda sogukluk gerginlik kabalik vardi yapi olarak donem donem karsilastigim ve anlayabildigim ciddiye almadigim bisey

Anneniz bu durum yüzünden sizin için endişeleniyor olabilir mi? Tam olarak burda nişanlınızın ne yaptığını anlamadım. Duruduk yerde neden tavırlarında kabalık var ve siz neden buna katlanmak durumundasınız?

Bir de evlenmek üzereyken annelere bir haller oluyor. Sanırım onlar da üzüntüden ne yaptıklarını bilemiyorlar. Geçer umarım.

Hani dumduz insanlar olur bazen atladigi seyler olur ama aslinda kimseyi kirmak istemezler nisanlimin niyetini biliyorum dort dortluk degil bende degilim ama eksikleriyle kabul ediyorum
Sanmayinki cok buyuk bi kabalik etti sadece normal halinden sakindi ve asik suratliydi
Anneminki tam olarak dugun oncesi sendrom
Yarin onlara ters davranacak belki de olay buyuyecek bilmiyorum
Ama bana boyle yapmasini affedemiyorum
Bu bayram gununu rezil etmesini affedemiyorum

Aynen resmen evlilik üstü bi haller olmuş annelere.

Ama konu sahibi anneniz konusunda bence bu kadar alttan alıp, taviz vermekle hata yapmışsınız
Ben olsam çok net bi tavır alırdım.
Herkesin bi mizacı var yani , annenize sahte gülücükler saçmak zorunda değil nişanlınız .

evet degil bende aynen boyle dusunuyorum
Ama su an yapabilecegim hic bsy yok ipler elimden kacti gitti resmen
yarin geldiklerinde olay cikarmasindan korkuyorum
nisanlim yeterince olgun ve idareci bi insan ztn gerginken yuzunun gulmemesini anlayabiliyorum yada hata diyelim onu telafi eden farkina varabilen bi insan ama bi kere ego isin icine girdi annem sisti patlayacak yer ariyor

Bence annenizin doktora gidip antidepresan vs. kullanması iyi olur. Tavırları bir parça yumuşar diye tahmin ediyorum. Kontrol edemediği bir şey sanırım.

Şu an içinse annenize yalandan iyi davranmak zorunda değilsiniz. Gelen misafire yok yere kötü davranırsa kendi ayıbı.

Annesini ağlatmıyormuş, annesi konu sahibini ağlatıyormuş, damadını da ağlatmaya uğraşıyormuş.
annenı aaglatma

Evet durum farkli ama onun su an mutsuz oldugunu dusunursek ben yinede mutlu etmek icin herseyi yaparim nisanlim destek ben alttan alirim da o ne dersek diyelim anlamiyor sadece kavga pesinde bugunu yarini kurtarmanin yolu yok asil uzuntum bu sanki ortada cok buyuk sorun varmis gibi

Her kavgadan sonra buna karar veriyor fakat gitmiyor
Bi ara gitti fakat ilaclar agir geldi pat diye birakti artik tavirlari daha sert ama yenisine gitmiyor ilaca ihtiyaci var
Eskiden yanina gittigimizde uzatmazdi simdi gunlerce nefret dolu sonra bir anda degisiyor tum dengem alt ust oluyor

Bir gercek daha varki nisanlim ve ailesinin onu eksik ve zayif gormesi
Bir tek annem var
Ipleri elinden kacirirsa uzulurum
Benide uzerler
Niye konusma hakki versin onlara?

O zaman bu şekilde yaklaşın annenize. "Anne sen haklısın, öyle yapmamalıydı, yaptı bir şey ama hatasını anladı, artık yapmaz. Onu bunu bırak da bizim ikimizin seninle takım olmamız lazım. El içine karışacağım. Ağızlarına laf vermeyelim. Bize kusur bulup yıllarca yüzüme vurmasınlar. Benim senden başka kimim var? Kimselere fırsat vermeyelim. Birlik olduğumuzu görsünler. Senin beni üzdüğünü düşünürlerse beni hayat boyu ezerler, hor görürler. Birlik olalım da senin kızını kimseler ezemesin annem benim" diyin.

Annenize düğün öncesi bir enerji gelmiş, siz ustalıkla konuşup bu enerjiyi doğru yerlere kanalize edin. Tutkuyla kavga çıkaracağına, tutkuyla ben kızımı kimselere ezdirmem, önce saygısızlık yapıp beni sinirlendirip, sonra onların eline koz vereceğim şeyler yapacağımı sanıyorlarsa avuçlarını yalarlar moduna geçsin bari.

Doktor ve antidepresan işini de ihmal etmeyin. Bir ilacın yan etkisi olduysa, doğrusunu bulana kadar başka ilaçlar denerler. Bu her ilaç grubu için geçerli. Sadece kendi mutluluğunuz için değil, anneniz için de iyi olur.

Cok guzel yazmissiniz cok tesekkur ederim
Evet olmasi gereken bu
Evet bu olayin boyle buyumesi anlamsiz
Ama o bunu tercih ediyor
Bugun ayaginin altina paspas olsam normale donmez kovar hakaret eder konusmaz aglatir donupte kendine ben niye bunlari yapiyorum demez
Hatta yeni huyu yalandan sinir krizi aglarken kendini kasiyor cama kosuyor ustunu parcaliyor bize siddet uyguluyor ama ortama gelen ucuncu kisiye cok iyi gayet normal davraniyor
Sonra ertesi gun bizede normallesiyor
Ofke kontrolu ve ego problemi var
Su an bedeli ne olursa olsun susup beklemek zorundayim
Insallah o bedel nisanlimi kaybetme olmaz

Siz evlenince anneniz yalnız mı yaşayacak yanında yaşadığı biri olacak mı kardeşleriniz falan

Anneannem var
Ben bir sure hafta ici yaninda kalacagim
Kardesim var ama baska sehirde calisiyor bu yil eylulde basladi
Evet yanliz kalma bunalimi
Ama herseyle baseden oydu simdi benden mi cikariyor tum hirsini
Ben yapamayacaksan ayrilir seninle yasarim teklifini bile sundum ilk zamanlar
Onuda kabul etmedi

Yalnız kalma korkusu olabilir bundan korktuğunu bile bilmeyebilir hırçın olmuştur bu yüzden

Annecigine kizma seni verdigi icin ici kan agliyo olabilir nisanlini kiskaniyor bile olabilir ee kolay degil kiz vermek
Benim annemde seninki gibiydi ininarmsn bizi ayrmak icin neler yaptı neler esim annemden nefret edecek kivama geldiydi yaptiklarindan dolayi..evlendikten sonra anladimki o sert gorunmeye calisan kadinin davranislarinin sebebi aslinda benim evden ayrilcak olmammis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…