- 26 Aralık 2017
- 1.564
- 2.901
- 53
- Konu Sahibi CalmBeforeTheStorm
-
Çok yıprandım ve de farkında değil. Bi de idrar yolu iltihabım var bi haftadır ağrım olduğunu biliyor. Hiç sallamıyor. Temizlik ütü yemek her şey tamam evde. Bi de ona boğazına dursun dedim diye kötü biri yaptı beni vicdanıma oynuyorEvden kaçmak için bahane arıyor paşam. Belli ki bi özgürlük sevdasıdır tutturmuş gidiyor.
Yemek hazırlamayın, kendi işlerinizi yapın. Çıkın gezin. Dışarıdaydım iş yapamadım diyin. Bu nasıl hayat böyle her şeyi tek yapıyorsunuz.
Ondan bir şey beklememeliyim evet bekledikçe sonuçsuz kalıyor çabalarım. Ve iyice dibe çekiliyorum.Ondan birşey beklemeyin
Gidebildiği yere kadar
Sizin beklentisiz tavırlarınız eğer sizi ve ailesini seviyor değer veriyor ise karşılık bulacaktır rahatsız olacaktır
Yok karşılığı yoksa uğraşmanız neden?
eşinizin huyu ,suyu bu alismaniz lazin sanirim degiscek biri degil gibu .
Allah yardimcin olsun
Beklenti insanı özellikle evlilik hayatında en çok mutsuz eden durumdurOndan bir şey beklememeliyim evet bekledikçe sonuçsuz kalıyor çabalarım. Ve iyice dibe çekiliyorum.
cabasi olmus olabilir ama genellikle kisa bir sureligine oluyor .Son dönemde çabalıyordu. Değişme çabasındaydı. Özür dilemeler vs. Ama artık kendini tutamıyor biliyorum o eski adam oluyor yine. Sinirlendiğinde üstüme yürüyen eşyaları fırlatan....
Her şeye rağmen devam et diyemiyorum kendime. Çünkü çok yoruluyorum evin işlerine koştururken ve bu yorgunluk bende bi öfke yarattı ona karşı. Yardım et desem de bi saat çocuğu oyalamayı yardım sanıyor mesela.Beklenti insanı özellikle evlilik hayatında en çok mutsuz eden durumdur
Elinde bu var ya tamam yada herşeye rağmen devam
3.5 yılcabasi olmus olabilir ama genellikle kisa bir sureligine oluyor .
nekadrlik evlisin ?
bastan beri boyle miydi ?3.5 yıl
İlk zamanlar daha iyiydi. Sonra sonra değişti. Aslında hep böyleymiş ben görmemişim sanırım. Çok garip. Çok aşık olarak evlendim benbastan beri boyle miydi ?
degistitmeye calissan ds drdigim gibi kisa sureli olir ve sen daha cok yipranirsin
erkekler yas olarak olgunladtikca davranislari da guzellesiyor .
sevgiliyken tabi ki cok farklilar onlar farkli oldugu kadar bizde onlar icin cok farkliydik .evlenince cicim aylarindan sonra gercek kisilikler ortaya cikiyor :)İlk zamanlar daha iyiydi. Sonra sonra değişti. Aslında hep böyleymiş ben görmemişim sanırım. Çok garip. Çok aşık olarak evlendim ben
tamam belki bende değiştim ama son dönemde bende çabaladım o da çabaladı. İnsan üzülüyor sandviçleri pat diye alıp çıkması garip dğeil mi? Yani insan bi güzel şeyler söyler ne bilimsevgiliyken tabi ki cok farklilar onlar farkli oldugu kadar bizde onlar icin cok farkliydik .evlenince cicim aylarindan sonra gercek kisilikler ortaya cikiyor :)
senin gibi iste bazilarni ruhunda yok boyle guzel seyler demek :) tabi garip geliyor insaAllah gelince sorarsin ne etmis ne yapmis nereye gitmislr^^tamam belki bende değiştim ama son dönemde bende çabaladım o da çabaladı. İnsan üzülüyor sandviçleri pat diye alıp çıkması garip dğeil mi? Yani insan bi güzel şeyler söyler ne bilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?