• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine pazar yine ben

benim eşim böyle bişey yapsa bedelini öder. gerçi yapamaz da. bedelini ödeteceğimi bilir. bedel ödeteceksin macbur

Çok haklısın eşin çok anlayışsız dünya kendi etrafında dönüyor sanıyor.sende onu umursama ev işlerini aksat al çocugunu gez toz bişey dediği zamanda sen hayatını yasıyacaksın ben hizmetçilikmi yapıcam de.ya kendini toparla yada artık bende seni umursamıcam de

Bence de alın çocuğunuzu güzel bi makyaj şık bi elbise çıkın gezin.
Evde oturup onu beklemeyin.
Hatta saat kaçta gelecek bilmiyorum ama dönüşü geç saat değilse ondan sonra gelin eve.
Oturup köle gibi onu beklemediğinizi sizinde bir birey olduğunuzu onla ya da onsuz hayata devam ettiğinizi anlasın.

Bu akşam sen eve alma tatlım bu adamı arkadan kilitle evden kaçan adamla isim olmaz de 2 saat beklet kapıda terbiyesiz ya pazar günü bari yapmasinlar ayıp ya

Bence de alın çocuğunuzu güzel bi makyaj şık bi elbise çıkın gezin.
Evde oturup onu beklemeyin.
Hatta saat kaçta gelecek bilmiyorum ama dönüşü geç saat değilse ondan sonra gelin eve.
Oturup köle gibi onu beklemediğinizi sizinde bir birey olduğunuzu onla ya da onsuz hayata devam ettiğinizi anlasın.
Asosyal değilimdir ama haftasonum evde geçiyor ister istemez. Hiç düşünmüyor bu adam bu kadın haftasonu dinlensin haftaiçi çok çalışıyor yoruluyor diye. Nası bi kafa yapısı bu anlamıyorum

Çok üzüldüm resmen nankörlük ve suç bastırma psikolojisi bu pazar sabahı gidilmemesi gereken bi yer olduğunun farkında ve bu şekilde üste çıkmaya çalışmış.. bunu benim abim de çok yapıyo evden güzellikle çıkamıyorsa evden çıkınca arayıp gelmiyorum ben eve evden soğuttun diye yengeme çemkiriyo çocuk gibiler.. allahtan yengem hakkından geliyo :KK53:

Çok üzüldüm resmen nankörlük ve suç bastırma psikolojisi bu pazar sabahı gidilmemesi gereken bi yer olduğunun farkında ve bu şekilde üste çıkmaya çalışmış.. bunu benim abim de çok yapıyo evden güzellikle çıkamıyorsa evden çıkınca arayıp gelmiyorum ben eve evden soğuttun diye yengeme çemkiriyo çocuk gibiler.. allahtan yengem hakkından geliyo :KK53:
evden soğuttun dediğinde ben hep çok üzüldüm ya vah vah falan diyordum. Gerçekten sanki dünya meselesi sürekli aynı söylem

Çok yıprandım ve de farkında değil. Bi de idrar yolu iltihabım var bi haftadır ağrım olduğunu biliyor. Hiç sallamıyor. Temizlik ütü yemek her şey tamam evde. Bi de ona boğazına dursun dedim diye kötü biri yaptı beni vicdanıma oynuyor :KK43:

Böylesine yapılacak en güzel şey onu yok saymak. Ütüsünü, çamaşırını, yemeğini yapmamak. Tamamen o yok gibi yaşamak yani. Adamdaki keyfe bak ya, ekmek elden su gölden. Oh mis.

Böylesine yapılacak en güzel şey onu yok saymak. Ütüsünü, çamaşırını, yemeğini yapmamak. Tamamen o yok gibi yaşamak yani. Adamdaki keyfe bak ya, ekmek elden su gölden. Oh mis.
belki de bundan sonra onun çamaşırlarını makineye atmamak ve ütülememek ona yetecek kadar yemek yapmamamı gibi şeyler yapabilirim

Çok yıprandım ve de farkında değil. Bi de idrar yolu iltihabım var bi haftadır ağrım olduğunu biliyor. Hiç sallamıyor. Temizlik ütü yemek her şey tamam evde. Bi de ona boğazına dursun dedim diye kötü biri yaptı beni vicdanıma oynuyor :KK43:
Nankör bence eşiniz. Hem kahvaltı yapmayacağım diyor hemde kahvaltınızı arkadaşına götürüyor. Eli var ayağı var. Kendi yapıp götürsün böyle şımarıklık yapacaksa.

Önceki konunuzu da hatırlıyorum ,siz bu adamı ne konuşarak nede tartışarak adam edemezsiniz,edemiyorsunuz zira her halükarda sizi suçlu çıkartıp üste çıkacak potansiyel var. Yine sizi suçlu çıkarmış yok huzur vermiyorsun vs diyerek.
Anladığı dilden konuşun. Onunla program yapmayın. Evde oturup beklemeyin. Alın çocuğunuzu avm,arkadaş,eş,dost neresi uygunsa sizin için gezin.
Muhakkak program yapın ama.
Oda hala gezebiliyorsa başkaları ile buyursun gezsin.
Ha onsuz program yapamıyorsanız önceden söyleyin pazar şuraya gidelim,program yapma sakın diye.
Pazar günü gezmeye niyetlenirse üste çıkıp sorun çıkaran siz olun,ben sana kaç gün önce söylemiştim diye. O programa onsuzda olsa uyun. Bir dahada dahil etmeyin.

Önceki konunuzu da hatırlıyorum ,siz bu adamı ne konuşarak nede tartışarak adam edemezsiniz,edemiyorsunuz zira her halükarda sizi suçlu çıkartıp üste çıkacak potansiyel var. Yine sizi suçlu çıkarmış yok huzur vermiyorsun vs diyerek.
Anladığı dilden konuşun. Onunla program yapmayın. Evde oturup beklemeyin. Alın çocuğunuzu avm,arkadaş,eş,dost neresi uygunsa sizin için gezin.
Muhakkak program yapın ama.
Oda hala gezebiliyorsa başkaları ile buyursun gezsin.
Ha onsuz program yapamıyorsanız önceden söyleyin pazar şuraya gidelim,program yapma sakın diye.
Pazar günü gezmeye niyetlenirse üste çıkıp sorun çıkaran siz olun,ben sana kaç gün önce söylemiştim diye. O programa onsuzda olsa uyun. Bir dahada dahil etmeyin.
Onla hiçbi şey yapmak istemşyorum hayat enerjimi söküp alıyor resmen. O da me yaparsa yapsın ama saygılı olsun istiyorum. Tamam bugün gitmesi gerekiyordu bunun farkındayım mesela. Ama o hareketler ne öyle di mi? Huzur vermiyorsun evden kaçırıyorsun gibi gibi laflar.

Onla hiçbi şey yapmak istemşyorum hayat enerjimi söküp alıyor resmen. O da me yaparsa yapsın ama saygılı olsun istiyorum. Tamam bugün gitmesi gerekiyordu bunun farkındayım mesela. Ama o hareketler ne öyle di mi? Huzur vermiyorsun evden kaçırıyorsun gibi gibi laflar.
Üste çıkıyor işte. Sizi suçlu çıkarıyor.
Sizde kendinize göre yemek yapın. Gelip yemek isterse "aaa kusura bakma ben seni arkadaşlarınla buluşacaksın sanıyordum bize kadar yemek yaptım"deyin ama kavga etmeden.
Hafta sonu ne yapıyorsun diye sorun 2-3 gün kala. Oda arkadaşlarla buluşurum mu dedi"peki bende şuraya gidiyorum o zaman sana iyi eğlenceler"deyip geçin kavga etmeden.
Cidden eşiniz bundan anlayacak. Başka yolu yok gibi.
Ne zaman o yokmuş gibi davranıp huzurlu,mutlu görünür,sorunda çıkarmazsanız o zaman yola gelecek büyük ihtimal.
Siz evde oturup beklerseniz daha böyle devam edecektir. Aramayın da onu. Tırnagın varsa kaşınırsın misali,onsuzda gayet mutlu olabildiğinizi görsün.

Sen bence çok meşgul olma bu arkadaşla. Önce kendi hayatına bak. Kimler var çevrende. Nasıl bir insansın ve aslında nasil biri olmak istiyorsun. O hayalindeki kişiye ulaşmak için neler yapman gerekiyor. Yeni arkadaşlar, eğitim, belki çocuk için bir kurs veya kreş. Bu bencil kocadan beklentilerini en aza indir. Ama onun üzerindeki sorumlulukları alma. Mesela çocuk bakımı veya ev işleri konusunda ona yukleyebildigin her işi yüklemeye çalış ve bunları gerçekleştirmesini bekle. Bir de artık söylediği şeylerı tutmasını iste. Mesela kahvaltı istemiyorum dedi diyelim. Verme o sandivicleri. İsterse ama istemiyorum demiştin ben de ona göre hareket ettim de.

Bir de sandivicleri yere attı gitti. Arama sonrasinda. Ama küsme de çünkü küsmek senin evdeki huzurunu bozar.

Böyle bir iletişim biçimi tutturursan ona duygusal bağlılığını bence en aza indirirsin. Zamanı gelince de bosanirsin. Çünkü kimse huzursuz mutsuz bir evde bencil bir koca ile yaşamamali. Uzun vadede boşanmak en hayirlisi

selam kızlar.

Sinirden ağlıyorum. O kadar sinirliyim ve kızgınım ki.

Eşim olacak kişi sabah kalktı apar topar ben arkadaşımla bi etkinliğe gidicem, işte davet edildim gitmem gerek sana da demiştim dedi. Ama pazar sabah dememiştin dedim. Bugünmüş dedi arkadaşı da arıyor ikide bi hadi diye, başlamış geç kalacağız diyor sesini duyuyorum hani başka bi yere mi gidiyor acaba diye bi şüphem Yok.

Kahvaltı yapacak mısın dedim hayır dedi. Bende mutfağa gittim kendime sandviç hazırladım iki tane. Sonra geldi off şahane olmuş falan dedi. Bende iki tane yerim diye düşünmüştüm çok açım ama birini al istersen dedim. İkisini de alıyorum arkadaşıma vereceğim dedi. Bende bi şey demedim. Ama teşekkür etme falan Yok. Dolaptan tekrar malzeme çıkardım hazırladım fakan kendime. Sonra ben çıkıyorum ddi. Boğazında kalsın demek istiyorum insan bi sağol der dedim. Sandviçleri yere attı ve çıktı gitti. Arkasından aradım ne yapıyorsun sen çocuk Musun dedim. İnsanı evden kaçırıyorsun bravo deri kapattı. Üç tane sandviç önümde sinirden patlıyorum şu an.

Tamam dediğim belki ağırdı ama insan gibi davranmıyor ki ben alıyorum bunları deyip çıkması. O gıcık arkadaşına da götürmesi.. ne bilim o kadar uğraştım peşimde çocuk kendime kahvaltı hazırladım. Sabah uyandığından beri eş olma Vasıf’larından hiçbirini yerine getirmedi. Sonra böyle umarsızca davranması bana koydu.

Hep bi çaba halindeyim. Ev iş çocuk. Kendi kendime savaşıyorum. Bu adam hayatımın neresinde bilmiyorum. Ve de onu bırakamıyorum. Benim gibi bi insan böyle bi evliliğe Nası eyvallah diyor anlamıyorum. Ne kendimi anlıyorum ne eşimi.

Bir dağın tepesine çıkıp avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum.

Çok konu açıyorum belki bilmşyorum ama şimdiden yorum yapan herkese teşekkürler
Evden çıkıp davete gitmek üzere olan kendisi zaten . Suçu size atmış evden kovuyosun hesabı. Biliorum bu durumda ne olduğunu anlamaktan çok çözüme ihtiyaç duyuyorsunuz ama okuduğumda bile sıkıntısı bana geçti, herşey ı kadar olumsuz ki... sanki ikinizi zorla bi arada turuyorlarmışçasına davranışlar sergiliyorsunuz. Bu aralar biraz kabuğunuza çekilmeyi deneyin pek umudum yok ama başka çözüm bulamıyorum

Back
X