Yine pazar yine ben

Önümüzdeki pazar da siz arkadaşınız ile program yapin ve direk cikin sabah uyanip hazirlanip kisasa kisas baska türlü anlamazlar.

neden yapamıyorum bilmşyorım ki aşırı bi vicdan var bende. Kıyamıyorum sanırım

Beni sinir etme ne kadın adam sana kıyıyor sen daha neyin vicdanından bahsediyorsun ya sana ben bu kdr üzüldüm seni düşünemiyorum.

Geçenlerde eşimin arkadaşı dışarda yemek yerken benimkini aradı bizde difradayiz yok hacı ben evdeyim dedi gelemem dedi gittikleri yer benim eve 5 dk mesafede döndü bana sonra bak milletin kocası haftanın 2 akşamı dışarı da dedi gitmek istersen git aşkım dedim eve alican mi peki dedi orasini eve gelince götürürsün dedim senin tribün çekilmez hayatım ben iyiyim dedi eve 1 kere almadım gitti ofiste yattı anladı şimdi yap ya ne bu hemde benim koca da mülayim biridir yani ufak birseye kizmistim oda

tamam belki bende değiştim ama son dönemde bende çabaladım o da çabaladı. İnsan üzülüyor sandviçleri pat diye alıp çıkması garip dğeil mi? Yani insan bi güzel şeyler söyler ne bilim

Çünkü bu senin görevin haline gelmiş.. Bir nevi annesi olmuşsun onun.

Ben şahsen bu tip birinin evde hiç bir işini görmek istemezdim. Çocuğu emanet edip gidemezsin ben de kafamı dinliyeyim desen bakamaz olan çocuğa olur. Bu durumda beyzade evde kendi işlerini görsün becerebiliyorsa sen de çocuğunla yaşa gez. Ona minnet etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…