yok malasef bide o sorunumuz var bana izin vermio yok oyle bi dunya dio evini temizle sen dioBi süre eşine cıkalım deme kal giyin süslen ben cıkıyorum de. Nereye derse hava alıcam de. Emin ol bi kaç hafta sonra beraber cıkalım demeye başlıcak ben o şekilde hallettim eşimin pazar günlerini
yok iste delircm aklim mantigim almiyo bana 2 saat bile izin vermiyo oyle buyuk.bi kavga cikartiyoki yok yani bi muddet snra ben bile sormuyorm hem dedim ya burda.kimsem yok tek basima disari ciksamda ne yapcmKendi dışarıda takılıyor size tv yi çok görüyor siz tamir ettirin bence. Dışarı çıkmak sadece eşinize özgü bişey deil ayrica bende çıkıyorum hava alicam yürüyüş yapıcam deyin
yok malasef bide o sorunumuz var bana izin vermio yok oyle bi dunya dio evini temizle sen dio
calissa sorun degil yok sahile iniyo kuzenleriyle kaveye gidio arkadaslariyla bulusuyo aksam gelio yemek yiyo tv izlerse izlio yatoyo ki artik tvde yok daha gec gelio daha dun ogleden sonra geldi ama disardaydiVardiyede çalışıyor adam kiyamiyorum ama sıkılıyorum
Öff anam öff evlilik beni yipratticalissa aorun fegilyok sahile iniyo kuzenleriyle kaveye gidio arkadaslariyla bulusuyo aksam gelio yemek yiyo tv izlerse izlio yatoyo ki artik tvde yok daha gec gelio daha dun ogleden sonra geldi ama disardaydi
aslinda cok boyle sakin degilim cok cingenimdir ama o benden beter cikti gucum yetmioNe demek sen evi temizle
Erkelerin şu despot tavrına anlam veremiyorum evi nezaman temizliyeceğime sen değil ben karar veririm deseydiniz ilk dediğinde bidaha deme cüretini gösteremezdi. Balık baştan kokar nasıl alışırsa öyle gidiyor
kapinin onundeki pazara gondermiyo avmyemi gondercek doorum ya cok caresiz kaldim annemle babamda 3 sene once bosandi ben evlendikten snra yani o eve gitmekte istemiyorm cokk kotuyumSizde onsuz çıkın dışarıya avm ye falan gidin 1 2 hafta sonra emin okun sizinle gelmek isticektir. Mesela bz bugün yeni Uyandık günü evde gecircez akşamda yemek yemeye dışarı cikcaz bensiz biyere gdemez yanı bende onsuz
oyle diorum sanki hizmetcimiyim dirom 3 bucuk sene ciktik onla ne kadar ozgur oldugumu giymeyi gezmeyi hatta nerdeyse eve girmedigimi biliodu ama simdi o gardiyan ben mahkumBekarlik sultanlik dedikleri bu olsa gerek. Insanin babasi veya erkek kardesi elin oglundan daha anlayisli ya.
Adamdaki kaprise bak ya, sanki sen onun hizmetcisisin.
Ozmn çıngar çıkaracaksın o evde ne demek sensiz dışarı çıkmak !kapinin onundeki pazara gondermiyo avmyemi gondercek doorum ya cok caresiz kaldim annemle babamda 3 sene once bosandi ben evlendikten snra yani o eve gitmekte istemiyorm cokk kotuyum
yok malasef bide o sorunumuz var bana izin vermio yok oyle bi dunya dio evini temizle sen dio
ya ben yas gozumde akti akacak yine cingan cikardim kahvalti hazirlamiyorm defol git dedim ya senlemi ugrascam benle vakit gecirmek istemeyen adamla ne isim.olur dedim dondu kicini icrde yatiyoOzmn çıngar çıkaracaksın o evde ne demek sensiz dışarı çıkmak !
Yıkarim valla o evi başına! 1 2 kere olsa okeyde sen napcan evde
Ayyyyy sabah sabah sinirlendim bak
Bazen tek başına olmak daha keyifli oluyor çık vitrinlere bak yada eşofmanini giy kulağına tak kulaklığı yürü amaç eşine mesaji net vermek.yok iste delircm aklim mantigim almiyo bana 2 saat bile izin vermiyo oyle buyuk.bi kavga cikartiyoki yok yani bi muddet snra ben bile sormuyorm hem dedim ya burda.kimsem yok tek basima disari ciksamda ne yapcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?