yine pazar yine kavga

ya sen yuh diycen de komsu gelince alistirma dio dizi gidio kendince flas tv gibi sacma sapan yerlerde o muzik programlarini izliyo kumanda kavgasi ediyoz bu seferde

COk huysuz bir esin var.
Dunya onun emrine amade sanki.
Ona gore sen o yokken dizini seyret olur,
halbuki butun diziler o evdeyken tvde olur.
Flash tv de kanalmi ya.
Allah sabir versin.

bu esimin degismjs hali hic biseyede boyun egmem hatta o cogu seyime susar benim cirkefligimden giydigi aldigi pantolonu bile bana sorar ama kisksnclik konusunda basa cikmaiyorm ablasi evli bi cocukluykan iki cocuklu adamla kacmislr ondan snra boyle sanki biraksa bende gidecekmisim gibi davraniyo

COk huysuz bir esin var.
Dunya onun emrine amade sanki.
Ona gore sen o yokken dizini seyret olur,
halbuki butun diziler o evdeyken tvde olur.
Flash tv de kanalmi ya.
Allah sabir versin.
o kurt ben turk gidio kurt kanali acio sacma sapan programlar izliyo amin amin cok amin

Esine bu yüzü sen vermissin adam istedigi zaman cikiyo sen cikmak istediginde evi temizle diyo

Ne bu ya kendi kararlarini kendin vermelisin.

Bunada esini alistir bence
alistiramadigim icin dert yaniyorm ya benim esim ilk evlendigimiz 2 ay kaynanamda kaliyoduk eve gelmedigi oluyo. simdi 9 bucuk dedimmi evde onu boyle duzeltsne kadr neler yaptim.ickisi fln yok allahtan bu kadar gezmeye

yok malasef bide o sorunumuz var bana izin vermio yok oyle bi dunya dio evini temizle sen dio

Fazla ezik duruyorsunuz heralde biraz dişli olun. Belki de siz güçlü olunca duzelicek. Bu arada dişli olun derken tartışın demiyorum. Onun ayarını yapın. Dışarı cikicam diyorsanız kararlıilginizi gösterin.

bosanma salonunda bulurum kendimi sirdan bi erkege gore o cok disli benim gibi bi kadini zaten anca bu durdurabilir ben o kadar kendinden emin inatciyimki gece 10 bucukta istanbuldan ankaraya ailrmin yanina kactim 20 gun once yapcm dedim yapamazsin dedi isten geldiginde ben evde yoktum tlfndan fln hep engelledim ama 3 hafta snra geri dondurdu beni ki ailemin yaninda kalmak hic istemiyorm ama 1 hsfta iiydi geri basladi ben erkegim sen kadinsin havlarina

Sallama gitsin sende onla gitmeyi teklif etme ama dısarı cıkmana izin vermiyor olmasına bir çözüm bul.
Onunla cıkamıyorsun onsuz cıkamıyorsun ee sen eve mahkum edilmişsin arkadasım asıl böyle bir dünya yok

Boyun eğmem diyorsunuz ama şuan özgür bir hayat mı yaşıyorsunuz? Ben mi yanlış anladım acaba yaşadıklarınızı? Dışarı çıkmak için, komşuya gitmek için bile izne ihtiyacınız olduğunu söylüyorsunuz, eşiniz sizi evde bırakıp dışarı çıkabiliyor ve otur evini temizle deme cüretini gösterebiliyor, bunlara karşılık ne giyeceğini size sormuş, iş mi yani? Haa yaşadığınızdan memnunsanız bir şey diyemem elbette, ama memnun değilsiniz ki burada konu açtınız, değil mi? Sizin her an onu bırakıp gideceğinizi düşünüyorsa, bir de güven problemi var o zaman. Aile terapistine gitmeyi düşünseniz, çok işinize yarar. 6 sene daha böyle yaşayıp gitmek yerine, daha radikal kararlar, çözümler alırsınız umarım.

tabiki ama izin al dediginde izin almak yerine sert cikiyorm bide su varki benim evliligimi elin adami ne bilir diyo nato kafa nato mermer

iste o cozumu ariyorm ya ne yapcagimi bende bilemiyorm

Çıkın gezin, ben çıkıp gezerim ve inat etmişsem benle gelmesi için 9-10 gibi çıkarım akşam o da peşime takılır en olmadı antene siz bakın.

İzin istiyorsan baştan kaybetmişsin

Sızı bukaadar yalnız bırakmaya hakkın yok..

Çıkın gezin, ben çıkıp gezerim ve inat etmişsem benle gelmesi için 9-10 gibi çıkarım akşam o da peşime takılır en olmadı antene siz bakın.

İzin istiyorsan baştan kaybetmişsin
anten ona ... neyse tv sorun tabide asil sorun kendisi

anten ona ... neyse tv sorun tabide asil sorun kendisi

Takma sen de tek başına takıl, kocaya bağımlılık nedir anlamıyorum. Tamam beraber bir şeyler yapmalısınız ama sen onun gelmesini bekleyerek günlerini geçiriyorsun. Erkekler böyle kadınları sevmez aslında. emir vermek ister ama özgüvensiz kadınlardan nefret ederler.

bana cok bilmis ukala dio kocanim.ben senin terbiyesiz diyo daha dusunki nasil karsi koyuyorum kimsem yok li cnm kimi bekleyim baska

tabiki ama izin al dediginde izin almak yerine sert cikiyorm bide su varki benim evliligimi elin adami ne bilir diyo nato kafa nato mermer
Sabit fikirli insanla uğraşmak zor cidden. Allah kolaylık versin.
O zaman boşanmayı en son çare olarak düşündüğünü var sayarak önerim şu; sana dışarı çıkma dediğinde, "öyle bir dünya yok, ben de insanım, dört duvar arasında kafayı yemeye niyetim yok" diyecek bildiğini okuyacaksın. Kendine bir arkadaş gurubu edinmen gerekiyor, varsa işin daha kolay tabi. Yoksa bir kursa git, çevreni genişlet. Bazen onlarla buluş. Eşin laf ederse de, "sosyalleşmek erkeklere mahsus bir durum değil" deyip lafı ağzına tıka. Eğer seninle vakit geçirmek istiyorsa, arkadaşların yerine onunla seve seve zaman geçireceğini söyle ama ayrı takılmak istiyorsa, zaman geçirmek için ille de ona ihtiyacın olmadığını hissettir. Elbette zamanla buna alışacak, alışmazsa da son kararı yine sen vereceksin. Tabi bu oldukça sabır isteyen bir süreç. Ben o kadar sabırlı bir insan değilim, şimdiye terk edip gitmiştim.

bana cok bilmis ukala dio kocanim.ben senin terbiyesiz diyo daha dusunki nasil karsi koyuyorum kimsem yok li cnm kimi bekleyim baska

duvara bakma işte çık gez, İstanbul daymışsın gezmediğin tarihi yerlerini gez. Vapura bin, Martılara simit at, beyazıt kütüphanesine git. Sultanahmette turistlerle fotoğraf çektir, Güvercinlere yem at. Denize bak, kitap oku.

Kocanı biz burdan değiştiremeyiz, boşan desek boşanmazsın eee? Yapabileceğin şeyler belli. ÇEvre zamanla edinilir. Ben insanlara karşı yabani olduğum için hep kendim takılırım. Alıştım belki de ondan garipsedim durumunu. Ama izin al falan diyorsa zamanla öğretceksin köle olmadığını. Benim kocam böyle davransa çok fena süründürürüm o başka.

belkide cok buyuk konustugumdan basima geldi bu durum ama haklisin kabga cikacak diye 2 soyleniyosam artik 1 soyleniyodm simdi daha sert olcm surat asinca ben zaten eli ayagi birbirine giriyo bende artik hic gulmem

yok cok genis bi cevrem vardi telefon rehberimn sonu gelmezdi simdi dunyada bi ben kalmis gibi hissediyorm arkadaslrimi ok ozluyorm artik ayri sehirlerdeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…