yine pazar yine kavga

yok malasef bide o sorunumuz var bana izin vermio yok oyle bi dunya dio evini temizle sen dio
Oldu deseydiniz. Böyle evlilik mi olur. Siz yapayanlız kalmışsınız evliliğinizde, tv bile yaptırılmıyor 6 aydır,birde dışarı çıkan eş ambargo koyuyor,evde otur iş yap diye.
Çok sinirlendim ya. Ne yaparsınız bilemiyorum ama bu eve kapanma durumuna bir dur deyin. Çok mu zor sizi alıp bir pazar dışarı çıkarmak,ne kadar ayıp ya. Eşinizin bir pazarı var ama sizin oda yok,hep evde mi oturacakmışsınız?

yok cok genis bi cevrem vardi telefon rehberimn sonu gelmezdi simdi dunyada bi ben kalmis gibi hissediyorm arkadaslrimi ok ozluyorm artik ayri sehirlerdeyiz
bak canim bi hayat boyle gitmez hem hic bir anne evladini sokakta birakmaz hazir cocugunda yok bence ayril anneciginin yanina git bu hapis hayati nereye kadar

Sende de beni de götür dışarıya de,zulüm yaptırma kendine. seninde gezmeye dolaşmaya biryerlerde birşey yiyiyp içmeye hakkın var. Hep ben demiş eşin. Sen onu düşünüyorsun birgünde o seni düşünsün. Bu düşünceyi oturtturmaya çalış canım eşinde

kendinize bu saygısızlığın yapılmasına neden izin veriyosunuz televizyon bile kötü

Sen onun cebinden kredi kartını al git bitane TV al sonrada kartı ver deki hadi bütün pazarlar senin olsun aşkısı.Yalnız böyle LED al 3-5 boyutlu filan o tarz.Girsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…