yine pazar yine kavga

Evini temizle.. himmm o ev onun degil demek ki sadece senin. Daha evini sahiplenemis ama karisina kole muammelesi yapiyor. Ne kadar bencil eşiniz var.
cokkk dun ayiptir soylemesi kebap almis bana pasta cips almis bana dioki baska bisey istoomusun gulum dio ya bi oyle bi boyle

oyle diorum sanki hizmetcimiyim dirom 3 bucuk sene ciktik onla ne kadar ozgur oldugumu giymeyi gezmeyi hatta nerdeyse eve girmedigimi biliodu ama simdi o gardiyan ben mahkum

Bende bu konuda direkten dondum nerdeyse ayni kadere mahkum olcaktim galiba.
Allah sabir versin arkadasim. Gercekten guclerinin yettiklerini bildiklerinde tependen inmiyolar.
Sanki dunya onlarin etrafinda donuyor. Nasil bir yaklasim ise yarar gercekten hic bilmiyorum.
Inatcilik ters teper, ama tatli dilde yilani deliginden cikarirmi bilemiorum..

yok malasef bide o sorunumuz var bana izin vermio yok oyle bi dunya dio evini temizle sen dio

Orası da senin sorunun arkadaşım. İzin vermiyo diye 6 senedir oturup ev temizliyorsan kendinde ara kabahati. 6 senede bir odunu yontma girişiminde bulunmamışsın. Boşver artık.

esimin haberi olmadan asdagi kst komsuma kapi komsuma giddmiyom olay cikartiyo
saka gibi!cok bikiyorsan otur temizle dersin.ayrica cikarken o senden izin aliyormuk ki sen ondan izin aliyorsun.istedigi kavgayi cikarsin "ates olsa curmu kadar yer yakar"
cocukta yokmus,tekmeyi basarsin olur biter
annr baba evide ayri sorun oraya donmek hiccccc istemiyorm

Orası da senin sorunun arkadaşım. İzin vermiyo diye 6 senedir oturup ev temizliyorsan kendinde ara kabahati. 6 senede bir odunu yontma girişiminde bulunmamışsın. Boşver artık.
bu yontmus halim desem eskiden is cikisida disari cikiodu aldigi parayida vermiyodu internet cafe sevdasi vardi bunlari atlattim ama pazar gununu atlatamadim

Baktin duzelmiyor koycan kicina tekmeyi
Sende ise girsene çocuğun yokmuş ?
Hem bugün Allah göstermesin ayrilirsaniz guvencen olur.
O surat yapıyorsa sen bin kat yat
Yemekte yapma akşama çıksın dışarda yesin hiiccc muhatap olma seviyorsa seni kaybetmek istemiyorsa birşeyler yapar

tatli dille onunda bana tatli dilli olmasini ben istemeden benim sevdigim seyleri almasini cicek almasini fln sagliyorum ama pazar gu u yok olmuyo

bu yontmus halim desem eskiden is cikisida disari cikiodu aldigi parayida vermiyodu internet cafe sevdasi vardi bunlari atlattim ama pazar gununu atlatamadim

Hangi şehirdesin. Küçük bir yerde misiniz ki bu kadar sıkıyor? Böyle adamları ben bi tek bu sitede duyuyorum ve aklım almıyor gerçekten.

3 hafta annemin evine gittim aglaya zirlaya dondurdu beni sirf bu yuzden calisiodum 2 ay oncesine kadarda tedavi goruyorm simdi calisamiyorm

tatli dille onunda bana tatli dilli olmasini ben istemeden benim sevdigim seyleri almasini cicek almasini fln sagliyorum ama pazar gu u yok olmuyo

Kendine cevre yapmaktan baska caren yok.
O zaman cok daha dolu ve eglenceli gecer gunlerin.
Madem onun pazar gunleri evde durmaya niyeti yok,
Cagir ayse, fatma hayriryeyi, yogurun cigkofteyi.
Oh gel keyfim gel.
Internete bilgisayardan giriyosan dizi marathonuda tavsiye ederim.

ya sen yuh diycen de komsu gelince alistirma dio dizi gidio kendince flas tv gibi sacma sapan yerlerde o muzik programlarini izliyo kumanda kavgasi ediyoz bu seferde

O gardiyan ben mahkum diyorsunuz da, siz o rolü kabul etmedikten sonra zorla eve mi kilitleyecek sizi anlamadım. O zaman da polisi var, savcılığı var. Eşiniz normal değil tamam da, siz de normal değilsiniz ki onun baskılarına boyun eğmekten başka çareniz yokmuş gibi davranıyorsunuz. Ne yazık ki şu hayatta en doğal haklarımızı almak için bazen savaşmamız gerekiyor. Siz savaşmaya niyetli misiniz mesela onu anlamadım, yoksa sadece şikayet edip, aynen devam mı edeceksiniz? Ayrıca böyle bir muameleye nasıl izin veriyorsunuz? Erkektir, sözünden çıkmamalıyım, evin başkomutanı o mu anlayışına sahipsiniz mesela? Değişeceğine, sizi daha fazla önemseyeceğine dair bir inancınız varsa, bu konuda ona zaman verin tamam da, ancak yok, böyle geldi böyle gider diyorsanız, hayat mı yaşadığınız? Koyun tekmeyi gitsin. İnsanlık gururunuzu böyle çiğnetmeyin. Hazır çocuğunuzda yokmuş, aman sakın bir de hamile kalmayın.

O zaman işin zor.hem seninle çıkıp gezmiyor onu geçtim kendi kendine bişey yapmanada müsade etmiyor sen mahkum musun? Komşunda kahve içermiyorsun dışarı çıkamıyorsun ailen yakınında değil ne istiyor dört duvar arasında kafayi Yemeni mi?
Otur sakin bi şekilde bunaldigini anlat.yada bulunduğun şehirde halk Eğitim kurslari varsa onlara gitmeyi teklif et bunlarin ruh sağlığın için gerekli olduğunu söyle

Esine bu yüzü sen vermissin adam istedigi zaman cikiyo sen cikmak istediginde evi temizle diyo

Ne bu ya kendi kararlarini kendin vermelisin.

Bunada esini alistir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…