- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
tatli dille onunda bana tatli dilli olmasini ben istemeden benim sevdigim seyleri almasini cicek almasini fln sagliyorum ama pazar gu u yok olmuyo
ayni dertten muzdaribiz benimki ev ariyo hala tasincazdaValla ben eşimi toplasan 15 dkka gördüm bugün . Bugünde çalıştı şimdide maça gitti .
ayni dertten muzdaribiz benimki ev ariyo hala tasincazda
benim esimde ayakkabi toptan eve gelio hala vatsaptan satim yapioHadi hayrlsi cnm ins gzl bi ev bulursunuz :) bzde oto alim satim dukkani actik yeni dukkna gdiyo sabahtan aksama kadar . Ekmkde isler de yapiyo . Eve gelncde telden araba ariyor . Baya yogun . Hc gorusemiyoruz
anliuorm tum anlattiklarini bazi kaynanalar varki iki yuzlu oluyo ve erkek bunu goremiyo allahtan bu konuda asim hic ezdirmedi beni ailesi bisey desede kizar onlara allah yardimcin olsun hem es hem ailesi kotu bi durum ama olunce orayi dinlenme tesisleri gibide dusunmeKizlar birde benim icin yorumlarinizi yapin ben artik dusunemiyorum.kendi kendime konusuyorum,eski sevincim nesem kalmadi.hatalarimin farkindayim simdi anlaticam ama sizden istegim elestirmek kotulemek yerine dost gibi davranmak.kimseyle konusamiyorum herkese anlatamiyorum.ailemi uzmek sitemiyorum dostlariminsa benden daha buyuk derdi var.ee herkesede anlatilmiyor malum.ogretmenim ama atanamadim.evliyim ama cocugum yok asii sinirli ve gerginim.esimle kavga ediyorum.biliyorumki piskolojik baski yapiyor ama o bunu kabul etmiyor.üni.de hoca.arkadaslarinin esleride calisiyor.ben bunu sikinti yapmiyorumsorun degil bu.ama esim sanki ben sikinti yapip eziliyormusum gibi anlatiyor.ailesi parayi cok seviyor.iki gun once kavga ettik resmen kin kustu.sabah oldu hicbisey olmamis gibi.tipki sarhoslar gibi.bide yapip yapip uzup ben ne yaptim diyor.annesinnin kurnaz oldugunu onun yaninda ayri benim yanimda yri oldugunu soyledim.kardesi ic8n para ister.onu acindiri sanki ac kalmis gibi duygu somuruyor dedim bende.sinirle neyi nasil yaziyorum bilmiyorum.sonra ayrilalim dedik.dedimya sarildi bitti.kadin kocasindan gormediklerini cocuklarindan karsilamaya calisiyor.konusmasi,davranislari cok uc acik sacik bana gore.eli gogsunde geziyor.menapoza girckmis onu diyr.oglunu banyod gorunce ciglik atip mutlu oluyor.esimde onumu kiskaniyrsun annem o diyor ama dayanamiyorum inadina benim resmimin yerine onun resmini koydu cuzdanina .barisinca benim resmimide yanina koydu.katlanamiyorum.belkide paylasamiyorum kiskancim ama dusunduklarimi tavirlarimla mimiklerimle belli ediyorum buda kavga nedenimiz.isim,esim cocugum yok gibi.hyatta yalnizim sanki.ailemden uzakta onlari uzmemek icin sorun anlatmiyorumda.intihari bile dusunmustum.cok abartarak.insan hep evdeyken kuruyor abartiyor belkide.adamin bogazina sarilasim var simdi
siz kendinize uygun bir iş bulup çalışmayı düşünmez misiniz ? hem sosyallik açısından hem kendi birikiminiz olur az ya da çok ?esimin psikolojikmen ablasi gittiginden beri yani 2 senedir boyle yanlizlik en guzeli olabilir ama elinizde. i mesleginiz veye elinizde bi birikiminiz varsa benim buna gucum yok
dusundumde bende bel fitigi cikti bide tedavi goruyorm.2 aydir calismiyormsiz kendinize uygun bir iş bulup çalışmayı düşünmez misiniz ? hem sosyallik açısından hem kendi birikiminiz olur az ya da çok ?
benim esimde ayakkabi toptan eve gelio hala vatsaptan satim yapio
aminHmm Allah bol kazanç versin hepsine :)
İki ayda bir dışarı çıkarıyorsa ki senede 6 pazar eder, pazara komşuya bile tek başına çıkamıyorsan, konu komşunun gelmesine de laf ediyorsa bırak çevre edinmeyi insan konuşmayı unutur. Dişliyim diyorsun ama dişlilik bağırmak çağırmakla, surat asmakla olmaz. Kararlılıkla olur.
Market alışverişlerini de mi kendisi yapıyor bu adam?
Eşine söylenerek çiçek aldırmayı başarması, dışarıdan paket yaptırıp getirmesini, aile yanına gitmeyi arkadaşımız ne kadar acı ki dişli olmak sanıyor. Böyle bir adamla bu psikolojide yaşarken öyle sanması normal bence.Bu kadar ezik olupta dişliyim diyenide ilkkez görüyorum .mesajınıza koptum valla :) 2 ay evden çıkmamak ne demek ya, normal bir insan aklını kaybeder.Kadın hala dürümden,lahmacundan bahsediyor :))) şaka gibi memleketimden insan manzaraları
Eşine söylenerek çiçek aldırmayı başarması, dışarıdan paket yaptırıp getirmesini, aile yanına gitmeyi arkadaşımız ne kadar acı ki dişli olmak sanıyor. Böyle bir adamla bu psikolojide yaşarken öyle sanması normal bence.
Benim anlamadığım arkadaşımızın gittiği psikolog nasıl olmuş da bu kadar sorun arasına bebek olsun, eve daha çok bağlanır fikrini ortaya atmış? Normal şartlarda sorunları halletmeden bir de hamilelik psikolojisini kaldıramayabilirsin demesi gerekirdi.
Soyluyorumda hakkimi helal etmediklerim var diye.her iki cihandada yapan bulsun.mutlu degilim cunkuanliuorm tum anlattiklarini bazi kaynanalar varki iki yuzlu oluyo ve erkek bunu goremiyo allahtan bu konuda asim hic ezdirmedi beni ailesi bisey desede kizar onlara allah yardimcin olsun hem es hem ailesi kotu bi durum ama olunce orayi dinlenme tesisleri gibide dusunme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?