yine pazar yine kavga

Ohooo sen buna kafayla daha çok sıkılırsın canım, herhalde evde oturarak insanlar ile tanıșamazsın, ne demek sen çıkamazsın, sende tamam diyorsun, o zaman kendi suçun, kendi o kadar ezdirmeeeeeee

Sizinle vakit geçirmekten hoşlanmıyor eşiniz ne yazık ki. Evliliğinizi yoluna koymak için onun ilgi alanına dahil olun. Onun sevdiği şeylerle vakit geçirin. Gerekirse maç izleyin. Düzelmeler olabilir. Bu durumun sizi ne kadar üzdüğünü uygun bir dille ifade edin.

Sonrasında size takındığı şu an ki tavrın hiç insancıl olmadığını ve bencilce olduğunu daha söyleyin, bilsin.

ama elim kesilsede aglayan biri suprizleri sever disardan sevdigim yemekleri eve paket yaptirir yemek yapma der ama disarda yemek 40 gunde fln zor ya
Kan tutuyordur ondan ağlıyor bence.
Tv'yi de yaptirmayip basıp gidiyormuş sen ne yapıyorsun bütün gün.
Kendi disarda yiyecek bana dışardan dürüm sardirip getircek ha...tövbe sakin yanlis anlama sanki evdeki evcil hayvanina getirir gibi. Ben böyle algılarım

mac da izlemio odun denerim

Bu erkekler hep mi aynı Bizde kavga ettik pazar zehir oldu ama ben artık konusmayacam onla )

Canım nerde oturuyorsunz. ? Üzülme bu arada bırak gitmek istiyosa gitsin hiç karısma. Aksamları yanındada oturma takılsın tek

Kaç senedir bir memlekette yasiyorsunuz ve esinizden baska arkadas edinemediniz mi. Tamam esinizle birlikte bisey yapma isteginize hak veriyorum fakat su bahame arkasina saklanmalari cozemiyorum. 6 senedir bu memleketteyim ailemden uzagim. Ailenizden baska vakit gecirecek kimseniz yok mu. Arkadassiz olusunuz esiniz sizi kisitlamasindan mi yoksa sizin seciminiz mi. Biraz kendi kendinize yetebilin lutfen!

Herif kendine güzel bir dünya kurmuş, iyi yüz vermişsin.
Daha çok kavga edersin bu kafayla maalesef.
Ben olsam bir pazar ondan önce kalkar not bırakır şuraya gidiyorum diye çıkarım evden.
Kalkınca beni değil notu bulsun da aklı başına gelsin.
En fazla boşar özgürlüğüne kavuşursun.
Bu ne be iki dürüme bir gülüme eve hapsetmiş seni.

Ben esinizin dediği su cümleyi anlayamadım açıkçası "sen bana karisamazsin" bu ne demek oluyor . aynı hayatı paylaşıyorsunuz siz dışarı çıkmak isteyince izin yok o kafasına gore takiliyor. Ohhh ne güzel şeymiş öyle bizde memleketimize uzaktayiz ve gerçekten kimsemiz yok. Eşim nöbetli işte çalışıyor çoğu zaman eve de gelmiyor . geldiğinde de bunu telafi etmek için elinden geleni yapıyor . kimse kusura bakmasını ama her iki tarafta fedakar olmak zorunda . eger o size karşı fedakarlık yapmıyorsa ki TV bile bozuk demissiniz siz tamirci çağırın , tek başına çıkın gezmeye . o da anlasin bazı şeyleri bence

sahil de varmış

ilk sayfadan sonraısnı okumadım

git sahilde gez

kavga çıkcaksa da çıksın

inceldiği yerden kopsun

sen esir misin

hafta içi çalışmıyorsan iş bul, kurs bul

birinin çocuğuna bak, hayrına bir iş yap

ya da ne bileyim kütüphane vs varsa git orda otur

evde olma da nerde olursan ol

6 sene dir adam kraliyet kurmu$ evde
sende tabi hurrem sultan deilsin bildigin cariyesin kusur abkmada bi ustune kuma gtirmedigi kalmis onud ayapar
ne demek eve kapat ben çiaqkrim sen çikamazsin
ailen le hiç konsutunmu ne diyolar ?
çocuk olsa çabala derdim ama çocuk yoksa retsi çek inceldigi yerden kpsun, boyle giderse bi omur boyle geçecek
o kadar gucun varmi?

Madem öyle o kalkmadan önce kalk, güzelce banyo yap, hazırlan, güzel kıyafetler giy, saçlarını düzleştir, makyajını yap parfümünü sık ve ben çıkıyorum biraz takılacağım de, bak gör tepkisini..

Of bu pzar kavgalari bzde kavga ettk esimle cnm hemde benzer sebepten..ne diym bilemedim.

evde sakalasiyo seviyo surekli muck muck gidikliyo cicek aliyo hediyeler suprizler aliyo ama disari 2 ayda bi cikariyo disarda vakit gecirmio evde ayri disarda ayri inan bende anlayamiyorm

İki ayda bir dışarı çıkarıyorsa ki senede 6 pazar eder, pazara komşuya bile tek başına çıkamıyorsan, konu komşunun gelmesine de laf ediyorsa bırak çevre edinmeyi insan konuşmayı unutur. Dişliyim diyorsun ama dişlilik bağırmak çağırmakla, surat asmakla olmaz. Kararlılıkla olur.

Market alışverişlerini de mi kendisi yapıyor bu adam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…