- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.616
- 133
Kan tutuyordur ondan ağlıyor bence.ama elim kesilsede aglayan biri suprizleri sever disardan sevdigim yemekleri eve paket yaptirir yemek yapma der ama disarda yemek 40 gunde fln zor ya
mac da izlemio odun denerimSizinle vakit geçirmekten hoşlanmıyor eşiniz ne yazık ki. Evliliğinizi yoluna koymak için onun ilgi alanına dahil olun. Onun sevdiği şeylerle vakit geçirin. Gerekirse maç izleyin. Düzelmeler olabilir. Bu durumun sizi ne kadar üzdüğünü uygun bir dille ifade edin.
Sonrasında size takındığı şu an ki tavrın hiç insancıl olmadığını ve bencilce olduğunu daha söyleyin, bilsin.
en guzeli bizde simdi sofraya oturdukta iki yabanci yemek yedikBu erkekler hep mi aynıBizde kavga ettik pazar zehir oldu ama ben artık konusmayacam onla )
bazen tip caresiz bende bu komuda caresizOhooo sen buna kafayla daha çok sıkılırsın canım, herhalde evde oturarak insanlar ile tanıșamazsın, ne demek sen çıkamazsın, sende tamam diyorsun, o zaman kendi suçun, kendi o kadar ezdirmeeeeeee
bende oyle diodm6 senedir evlisiniz
yeni mi bunaldiniz
ben 1 hafta dayanamam
hayatta en önemli sey özgürlüktür
Canım nerde oturuyorsunz. ? Üzülme bu arada bırak gitmek istiyosa gitsin hiç karısma. Aksamları yanındada oturma takılsın tekesim pazar gunleri kahvaltisini yapiyoo dogru disari evde bir haftadir tv calismio catidaki antenmi bozulmus ne 6 senedir evliyim cocukta yok bu sehirde kimsem yok onun ailesi burda duvar bana ben duvara bakmaya devam esiyoruz anlasilan evde durr yada birlikte vakit gecirelim dedigindede bi pazae gunum var sen karisamazsin diyip olay yapio artik cok bunaldim ne yapacagimi bilmiyorm...
aynen oyle yapcm aksamlaei yaninda oturmayimcada kiziyo ama istanbul cnmCanım nerde oturuyorsunz. ? Üzülme bu arada bırak gitmek istiyosa gitsin hiç karısma. Aksamları yanındada oturma takılsın tek
Kaç senedir bir memlekette yasiyorsunuz ve esinizden baska arkadas edinemediniz mi. Tamam esinizle birlikte bisey yapma isteginize hak veriyorum fakat su bahame arkasina saklanmalari cozemiyorum. 6 senedir bu memleketteyim ailemden uzagim. Ailenizden baska vakit gecirecek kimseniz yok mu. Arkadassiz olusunuz esiniz sizi kisitlamasindan mi yoksa sizin seciminiz mi. Biraz kendi kendinize yetebilin lutfen!esim pazar gunleri kahvaltisini yapiyoo dogru disari evde bir haftadir tv calismio catidaki antenmi bozulmus ne 6 senedir evliyim cocukta yok bu sehirde kimsem yok onun ailesi burda duvar bana ben duvara bakmaya devam esiyoruz anlasilan evde durr yada birlikte vakit gecirelim dedigindede bi pazae gunum var sen karisamazsin diyip olay yapio artik cok bunaldim ne yapacagimi bilmiyorm...
evde sakalasiyo seviyo surekli muck muck gidikliyo cicek aliyo hediyeler suprizler aliyo ama disari 2 ayda bi cikariyo disarda vakit gecirmio evde ayri disarda ayri inan bende anlayamiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?