Yine sabah sabah sinir etti beni

Sen kendin neden plan yapmıyorsun? Arkadaşların fln yok mu senin? İlla peşinde mi gezmek zorundasın? Plan yapıp sende eğlene bilirsin. Eşinle evlenmeden önceki hayatın nedir? Göbek bağın onunla kesilmedi senin.. Eşinden Al para yap harcama gez dolaş alışveriş yap Acıma hiç hunharca para harca :)

Sizde kendiniz arkadaşlarınızla takılın. Olmuyor mu? Ben bu erkeklerin ben gezicem sen evde dur mantığını, kadınlarında tamam hayatım sen çık gez dolaş eğlen ben evde dururum mantığını anlamıyorum. Kısasa kısas 😉

Sen kendin neden plan yapmıyorsun? Arkadaşların fln yok mu senin? İlla peşinde mi gezmek zorundasın? Plan yapıp sende eğlene bilirsin. Eşinle evlenmeden önceki hayatın nedir? Göbek bağın onunla kesilmedi senin.. Eşinden Al para yap harcama gez dolaş alışveriş yap Acıma hiç hunharca para harca :)

Evlenmeden onceki hayatini yasayacaksa neden evlendi? Gezip dolasip para harcamak sevdigi adamla gecirecegi mutlu bir ani para karsilayabilir mi?

Evlenmeden onceki hayatini yasayacaksa neden evlendi? Gezip dolasip para harcamak sevdigi adamla gecirecegi mutlu bir ani para karsilayabilir mi?
Çivi çiviyi söker.. Sizin o anlatmaya calıstığınız meneviyat yok eşinde farkındasınız? Ve bunun bilincinde de olmayacak? Sihirli değnek varsa lütfen dokundurun...

Ya bence de evli insanlar eşleriyle gezmeli daha çok tamam arada sırada olabilir erkek erkeğe çıkabilirler tabi en doğal hakları ki bizim de hakkımız ama sürekli olması rahatsız edici bende bir ara bu durumdan çok muzdariptik bir ara eşimle konuştuk ve hallettik
Bizde konuştuk ama halledemedik
Aldatmadigindan emin misin?
Değilim nasıl emin olabilirim ki

Var
tabi arkadaşlarım var plan da yapıyoruz ama şehir dışına gitmek istemiyor kimse

Merhabalar
Bir süredir iyiyiz eşimle ama tabi ki öyle kırılmışım ki zaöanında unutamıyorum yaptıklarını yine de şans verdim işte...

Dün bana dedi ki haftaya istanbula gidiyorum sende gel istersen ( bi iş için tekirdağa geçicek ama iş bahane yani kalmayabilir istese, benm tahminim arkadaşlarıyla plan yaptı) bende bi düşüneyim dedim.
Sabah oldu bana diyoki gidince gezmeyi fln düşünme ben seni kardeşime bırakırım sen onlarla takılırsın ben bi gece arkadaşlarla kalırım ertesi gün seni alırım döneriz dedi. Bende sinirlendim tabi sen teklif ettin niye gezemeyelim defi şimdi ne fiye hevesimi kaçırıyosun dedim. O an annedi aradı annesine dedi ki yok gidemedim haftaya gidizem dedi!!
Yani gideceği önceden konuşulmuş ama ben yeni öğreniyorum bunu. Onun için de tartıştım tabi
Nefret ettim artık bu biyere gitmelerinden
Kasımda da antalyaya gitme sözü var üye olduğu bir sendika götrüyor ona da ben geleyim dedim yok işte biz erkek erkeğe gidiyoruz vs vs
Diyeceksiniz ki sende heryere peşine takılma ama öyle değil dedalarca yalnız gitti zaten ayrıca evli insanlar beraber gezmeli bu benim fikrim.
E diyeceksiniz ki sana değer vermiyo ayrıl çok hsklısınız onuda beceremedim
Evli insanlar her zaman beraber gezer diye bir kural yok ama böyle bir karar alındıysa sana o gün söylenmesi gerekir. Kaldı ki anladığım kadarıyla annesiyle bile senden önce konuşmuş.

Merhabalar
Bir süredir iyiyiz eşimle ama tabi ki öyle kırılmışım ki zaöanında unutamıyorum yaptıklarını yine de şans verdim işte...

Dün bana dedi ki haftaya istanbula gidiyorum sende gel istersen ( bi iş için tekirdağa geçicek ama iş bahane yani kalmayabilir istese, benm tahminim arkadaşlarıyla plan yaptı) bende bi düşüneyim dedim.
Sabah oldu bana diyoki gidince gezmeyi fln düşünme ben seni kardeşime bırakırım sen onlarla takılırsın ben bi gece arkadaşlarla kalırım ertesi gün seni alırım döneriz dedi. Bende sinirlendim tabi sen teklif ettin niye gezemeyelim defi şimdi ne fiye hevesimi kaçırıyosun dedim. O an annedi aradı annesine dedi ki yok gidemedim haftaya gidizem dedi!!
Yani gideceği önceden konuşulmuş ama ben yeni öğreniyorum bunu. Onun için de tartıştım tabi
Nefret ettim artık bu biyere gitmelerinden
Kasımda da antalyaya gitme sözü var üye olduğu bir sendika götrüyor ona da ben geleyim dedim yok işte biz erkek erkeğe gidiyoruz vs vs
Diyeceksiniz ki sende heryere peşine takılma ama öyle değil dedalarca yalnız gitti zaten ayrıca evli insanlar beraber gezmeli bu benim fikrim.
E diyeceksiniz ki sana değer vermiyo ayrıl çok hsklısınız onuda beceremedim
Bence söyleme tarzı yanlış olmuş. Yoksa arada ayrı ayrı gezmek de çok iyi gelir. Tabi sizinle hiç gezmiyorsa düşünmekte haklısınız.

Çok nadir gezeriz yani
Seninle gezmek istemeyen insanla sende gezme bence bu zorla olacak birşey değil ki.. Cidden konuşarak aşılacak bir mevzu değil. Bu eş kişisi erkek arkadaşları ile daha mutlu daha kaliteli zaman geçirdiğini düşünüyor. Üstelik planlarından haber vermek istemiyor kafasına göre bekar gibi takılıyor. Buna ya alışacaksın ya da zamana bırakacaksın. Bu şekilde yaşayan çok kadın var. Tercih senin. Konuşup konuşup illa benimle gez demek ne kadar inciticidir anlayabiliyorum.

Benim kayinbiraderim sendikaya bagli temsilci. Is geregi surekli gunu birlikte olsa sehir disina cikmak zorunda. Mesela gecen isyerinden biri ölmüş butun cenaze organizyasyonunu k
Birader yaptı taziyeleri kabul etti cenaze icin definle ta zonguldaga gitti. Yani isi geregi boyle gezmesi esinizin normal. Beni götürmüyor diye sorun yapmayin bence

Benim kayinbiraderim sendikaya bagli temsilci. Is geregi surekli gunu birlikte olsa sehir disina cikmak zorunda. Mesela gecen isyerinden biri ölmüş butun cenaze organizyasyonunu k
Birader yaptı taziyeleri kabul etti cenaze icin definle ta zonguldaga gitti. Yani isi geregi boyle gezmesi esinizin normal. Beni götürmüyor diye sorun yapmayin bence
O sorun değil zaten. Geceleri arkadaşları ile plan yapıp eşine de sen gelme bizimle demesi ve bu planlarından eşinin haberi olmaması.

Tabi ki çok zor ama boşanmak da çok zor yada ben yeterince güçlü duramadım daha güçlü olmaya ihtiyacım var
Boşanmadan bir süre ayrı yaşamayı denemeyi düşünebilirsiniz.
Bir arkadaşım boşanmaktan korktuğu için ayrı yaşama kararı aldı. Ama o biraz abarttı. 7-8 yıldır ayrı yaşıyor ama hala evli.

Size katılıyorum. Madem eşiyle değil sürekli arkadaşlarıyla bir şeyler paylaşacaktı, gezecekti evlenmeyecekti. Sürekli aynı şeyi yaşatıyorsa ben katlanmazdım açıkçası, arkadaşlarıyla mutluluklar dilerdim.

Back
X