Merhabalar
Bir süredir iyiyiz eşimle ama tabi ki öyle kırılmışım ki zaöanında unutamıyorum yaptıklarını yine de şans verdim işte...
Dün bana dedi ki haftaya istanbula gidiyorum sende gel istersen ( bi iş için tekirdağa geçicek ama iş bahane yani kalmayabilir istese, benm tahminim arkadaşlarıyla plan yaptı) bende bi düşüneyim dedim.
Sabah oldu bana diyoki gidince gezmeyi fln düşünme ben seni kardeşime bırakırım sen onlarla takılırsın ben bi gece arkadaşlarla kalırım ertesi gün seni alırım döneriz dedi. Bende sinirlendim tabi sen teklif ettin niye gezemeyelim defi şimdi ne fiye hevesimi kaçırıyosun dedim. O an annedi aradı annesine dedi ki yok gidemedim haftaya gidizem dedi!!
Yani gideceği önceden konuşulmuş ama ben yeni öğreniyorum bunu. Onun için de tartıştım tabi
Nefret ettim artık bu biyere gitmelerinden
Kasımda da antalyaya gitme sözü var üye olduğu bir sendika götrüyor ona da ben geleyim dedim yok işte biz erkek erkeğe gidiyoruz vs vs
Diyeceksiniz ki sende heryere peşine takılma ama öyle değil dedalarca yalnız gitti zaten ayrıca evli insanlar beraber gezmeli bu benim fikrim.
E diyeceksiniz ki sana değer vermiyo ayrıl çok hsklısınız onuda beceremedim