Saç Kesim Şekilleri Yine saclarimla olan derdim!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Dax kullanmayı denedin mi hiç?
Hic duymadim wax olmasin :KK45:
Birazdan gidicem dusa sonra sacimi fircayla kurutup masalayip gliss argan yagli elixir gibi bir seyden surucem.
Biraz da jole, cunku spreyim yok.
Dax nedir bu arada?

dolgunluk için, saç kremini şampuandan önce sürün.
Parlaklık için ise durulama suyuna sirke.
eskiden body shop's böğürtlenli sirkesi vardı, çok güzel kokuyordu onunla yapardım
ama artık satmıyorlar :(
Bir de haftada iki kez saçlarınızı hindistan cevizi yağı ile dipten uca yağlayıp, yatın. Sabah yıkayın.
Ama yıkamadan önce bir kurutma makinesine tutun saçınızı. Yağ kalıntısı kalmasın.
O da dolgun ve parlak görünmesini sağlar.

dolgunluk için, saç kremini şampuandan önce sürün.
Parlaklık için ise durulama suyuna sirke.
eskiden body shop's böğürtlenli sirkesi vardı, çok güzel kokuyordu onunla yapardım
ama artık satmıyorlar :KK43:
Bir de haftada iki kez saçlarınızı hindistan cevizi yağı ile dipten uca yağlayıp, yatın. Sabah yıkayın.
Ama yıkamadan önce bir kurutma makinesine tutun saçınızı. Yağ kalıntısı kalmasın.
O da dolgun ve parlak görünmesini sağlar.
Hindistan cevizi kotu koktugu icin kullanmiyorum artik ama cok basarili bir urun gercekten.
Kremi sampuandan once surersem sacim kurumaz mi sampuandan sonra? Zor taranir gibi geldi.
Sac kopugum yok maalesef. Bu sac icin ne lazim, kopuk mu sprey mi jole mi? Cozemedim hic

Hindistan cevizi kotu koktugu icin kullanmiyorum artik ama cok basarili bir urun gercekten.
Kremi sampuandan once surersem sacim kurumaz mi sampuandan sonra? Zor taranir gibi geldi.
Sac kopugum yok maalesef. Bu sac icin ne lazim, kopuk mu sprey mi jole mi? Cozemedim hic

Aslında orjinal soğuk sıkım yağlar kokmazlar.
Ben amerikadan getirttiriyorum. ve her şeyde kullanıyorum.
geceleri gözaltı kremi yerine bile.
Burada da doakozmetikten alabilirsin, sıfır koku. Baya da ucuz.

Hic duymadim wax olmasin :KK45:
Birazdan gidicem dusa sonra sacimi fircayla kurutup masalayip gliss argan yagli elixir gibi bir seyden surucem.
Biraz da jole, cunku spreyim yok.
Dax nedir bu arada?

Dax cicim wax değil.
Dax supergro bakım maskesi. Besliyor patlatıyor.
Bir de sekillendirici grubu var. Hem şekil veriyor hem besliyor. Sürdüğün zaman pırıl pırıl olur saçın. Sertlestirmez, doğal durur. Bir dene istersen uygun olanı.

Evet benim ama amacim duzlestirme degil.
Hani tuba buyukustun'un saclarini falan yapiyorlar ya sampuan reklamlarinda. O saci nasil yaparim merak ediyorum. Dalgasi, dolgunlugu ve parlakligi olarak. Nedir sirri?

Dolgun göstermek için kuru şampuan var, markasını hatırlamıyorum.Görkem Karman adlı youtuber tercih ettiği bir markanın kuru şampuanı ile saçlarının çok dolgun göründüğünden bahsediyor videolarında

image.webp
Ancak boyle yapabildim kizlar

Benim saclarim cok dalgali. Bu sac sekli icin nasil fon ceksem? Ya da youtube'da ararken ne yazsam acaba?
Glossy wavy hair falan yaziyorum ama boylesi cikmiyor hic
Bildiğimiz doğal dalga değilmi bu. Fön değilde düzleştirici ile daha iyi sonuç alırsınız bence. Bu arada resimdeki sizseniz saç tipimiz aynı gibi gür ve ince. Tabi doğal hali ne ben dalgalı diyemem karman corman daha çok yakışıyor

Arganyağı saçları hacimli ve parlak yapıyor canım ama bence saçlarında kendinde çok güzelsin maşallah.

Back
X