- 16 Mart 2018
- 83
- 25
- 3
- 41
- Konu Sahibi mahsunkadin
-
Merhaba hanimlar.yine kocamdan yana cok dertliyim...babam rahatsizlandi apar topar memelekete geldik..babamin basinda kalmasini rica ettim..kucuk bebegimiz var ben kalamiyorum o yuzden.neyse sagolsun hic ikiletmeden tamam dedi.3 gundur babamin yaninda.babamla ayni odada kalan kadinla ve kiziyla tartismis.kadin dedigim de 70 yasinda bi kadin. Kadin cok huysuz kizi cok huysuz diyor ama ben de cok bozuldum.hasta adamin yaninda neden tatsizlik cikardin zaten babam hasta keske germeseydin ortami dedin.zaten sen hic benden taraf olmuyorsun hep senin gozunde haksizim diye kizdi kapatti.ama eminim babam cok etkilendi.zaten damadinin bu sinirli agresif tavirlari onu cok rahatsiz ediyor.acikcasi ben de yoruldum artik.bana karsi sinirli cocuklarina karsi sinirli etrafindaki herkese karsi sinirli. Tedavi olsun diyeceksiniz biliyorum konustuk onu da. Cok sicak bakmiyor daha once gittim antideprasan veriyor kullanmak istemiyorum deyip yan ciziyor..ama ben kocamdan utanir oldum. Onunla hicbiryere gitmek hickimseyle gorusmek istemiyorum..ailem de onun bu tavirlarindan cok rahatsiz ve ben artik aileme bile gelmek istemiyorum...yoruldummmm...gercekten yoruldum.
Sinirli evet ama bazen kendini tutmayi bilmeli insan...yeri gelince susmayi..kimsemiz yoktu o kalsin istedim..sadece bugun degilki hergun gergin her gun sinirli..cevremdeki insanlarin ona bakislari bu nasil bi adam boyle tavirlari..ailemin yaninda hep boyle benim boynumu bukmesi kendine hic sahip olamamasi yordu beni..ne yapsam degismeyecek onu da biliyorum3 gündür hasta başında bekliyormuş. Gergin olması normal bence. Hastanede kalmak zor bir şey sonuçta.
Bir de siz huyunu bile bile göndermişsiniz. Bu kadar sinirli adam 3 gün hastanede kalıp da sinirlenmese daha ilginç olmaz mıydı?
Diğer konuları bilemem de bu konuda eşinizin nazını biraz çekmeniz gerekir.
Sinirli evet ama bazen kendini tutmayi bilmeli insan...yeri gelince susmayi..kimsemiz yoktu o kalsin istedim..sadece bugun degilki hergun gergin her gun sinirli..cevremdeki insanlarin ona bakislari bu nasil bi adam boyle tavirlari..ailemin yaninda hep boyle benim boynumu bukmesi kendine hic sahip olamamasi yordu beni..ne yapsam degismeyecek onu da biliyorum
Kucuk bebegimiz var o yuzden yoksa tabi kalirim babamin yaninda niye kalmayaymKocan hakli.
3 gun hastane odasinda kalmak oyle kolay degil.
Sen kalsana.
Sen neden kalmiyorsun babanla?
Herkes kalmaz oyle hastanede.
Bence kiymetini bil kocanin.
Yok kendisini rahatsiz etmisler..yer vermemisler.ters ters konusmuslar falan.hep boyle ya hep sinir kupuNeden tartismislar ki? Belki de babanizi rahatsiz ediyorlardi?
Merhaba hanimlar.yine kocamdan yana cok dertliyim...babam rahatsizlandi apar topar memelekete geldik..babamin basinda kalmasini rica ettim..kucuk bebegimiz var ben kalamiyorum o yuzden.neyse sagolsun hic ikiletmeden tamam dedi.3 gundur babamin yaninda.babamla ayni odada kalan kadinla ve kiziyla tartismis.kadin dedigim de 70 yasinda bi kadin. Kadin cok huysuz kizi cok huysuz diyor ama ben de cok bozuldum.hasta adamin yaninda neden tatsizlik cikardin zaten babam hasta keske germeseydin ortami dedin.zaten sen hic benden taraf olmuyorsun hep senin gozunde haksizim diye kizdi kapatti.ama eminim babam cok etkilendi.zaten damadinin bu sinirli agresif tavirlari onu cok rahatsiz ediyor.acikcasi ben de yoruldum artik.bana karsi sinirli cocuklarina karsi sinirli etrafindaki herkese karsi sinirli. Tedavi olsun diyeceksiniz biliyorum konustuk onu da. Cok sicak bakmiyor daha once gittim antideprasan veriyor kullanmak istemiyorum deyip yan ciziyor..ama ben kocamdan utanir oldum. Onunla hicbiryere gitmek hickimseyle gorusmek istemiyorum..ailem de onun bu tavirlarindan cok rahatsiz ve ben artik aileme bile gelmek istemiyorum...yoruldummmm...gercekten yoruldum.
Kucuk bebegine baskasi bakamiyor mu?Kucuk bebegimiz var o yuzden yoksa tabi kalirim babamin yaninda niye kalmayaym
Yok kendisini rahatsiz etmisler..yer vermemisler.ters ters konusmuslar falan.hep boyle ya hep sinir kupu
Damat gelmiş hastanede bakıyor. 3 gün kalmış. Bilemedim eşiniz gayet iyi niyetli göründü gözüme. Sınırlı agresif olabilir belki ama aynı odada kadın ve kızı da huysuzmuş. Bu konuda haklı olabilir. Siz bence gönlünü alın. Anneniz veya başka kardeşiniz yok mu ?iş taa damada kalmış.Kucuk bebegimiz var o yuzden yoksa tabi kalirim babamin yaninda niye kalmayaym
Annem rahatsiz..o da hasta. Evet amcamlar var.babam hastanedd uzun kalacak..biz bu bayram tatili nedeniyle izin alip geldik..istedimki biz ordayken kendimiz ilgilenelim.biz donunce amcamlar kalacak zaten ameliyat olacak cunku dahaDurduk yere bir sey soyleyecek olsa ilk iki gun kabga ederdi. Eminim biktirmislardir adami.
Kaldi ki 3 gun hastanede tek basina refakatci olmak cok zor. Ne dese hakli.
Amcaniz, halaniz, kardesiniz, anneniz yok mu? Bi dinlensin adamcagiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?