Yine sinirli asabi kocam

Ne yazikki ona kaldi cunku annemde rahatsiz..ablam var bir tek.cumartesi degisecekler zaten ablam kalacak bizden sonra

Kocan haklı.
her durumda eşini desteklemen gerekiyor bence.
Esmalarin çok faydalı olduğuna inanıyorum ve görüyorum faydasını.
Ya halim çekebilirsin
Esim her zaman sinirli oldugu icin kaldiramiyorum artik..belki bu konuda hakli ama hep gergin..eften puften seylere sinirlenip huzuru bozuyor..cocuklarina karsi bile tahammul edemiyor hemen sinirlenip bagirip cagiriyor onlara o yuzden dayanamiyorum. O yuzden her sinirli hali agir geliyor bana artik

Siz o konuyu ayrıca cozmelisiniz ama burada adam haklı. Siz hakkını teslim edin. Gönlünü alin bu duygularınızı da onunla paylaşın. Her şeye öfkelendiği için artık hakkı olsa da hep haksız gözüktüğünü de ekleyin.

Annem rahatsiz..o da hasta. Evet amcamlar var.babam hastanedd uzun kalacak..biz bu bayram tatili nedeniyle izin alip geldik..istedimki biz ordayken kendimiz ilgilenelim.biz donunce amcamlar kalacak zaten ameliyat olacak cunku daha

Allah sifa versin insallah. Bakanlara da bol sabir versin.
Cok zaman geçirdim hastaneler sinir bozucu, 2 haftadan sonra zaman algim kaybolmuştu. Allah yardim etsin..

Gonlunu aldim evet..bayrami hastanede gecirmek zorunda kaldi..cocuklarindan da ayri bugun..helallik de istedim cok da tesekkur ettim babamla ilgilendigi icin..ama olmuyor iste duzeliyor cabuk geciyor siniri ama etrafindaki insanlar ailen sana aile terbiyesi verememis diyor kendisine.o sozler sanki bana soylenmis gibi icimi acitiyor. Ablamin kocasi geldi bayram icin..nasil sakin nasil esine duskun.cocuklarina karsi cok guleryizlu.bi ona bakiyorum bi kendi kocama ister istemez cok uzuluyorum..ailem de benim esime degil ablamin esine daha duskundur ve bunu bariz gosterirler..yani yasanan her sey bizi disliyor..kocamla hicbiryere gitmek istemiyorum

Ne zamandır böyle? Sevgiliyken de mi aynıydı?

Hastanede yorulmuş o yüzden patlamış olabilir belki ama siz de haklısınız. Hasta insanın yanında gerginlik çıkarmak hoş değil. Durumunuz müsaitse psikolog yardımı alsın. İlaç kullanmak yerine köklü bir çözüm olur. Ne kadar süre ilaç kullanacak ki bu adam? Hakli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…