yine suphe!!!

yanı su anda ben mı suclu bulundum kac yıl hapse mahkum edıldım:1::1::1:
Dedıgın gıbı da yapamam kartını asla cıkarıp kulanamam
fark eder yanı

farketsin benm sana güven problemm var psikolojimi bozuyorsun artık 24 saat boyunca bu hat bende sende benm yanımda olacaksın ondan sonra seni hiç sıkmıycam kısıtlamıycam de
EVDENDE DIŞARI ÇIKARMA ĞER VARSA HABER VERR ÇÜNKÜ

Yıllardır takipteyim diyorsun, msn,facebook,telefon yorulmadın mı arkadaşım ?

Bu soruyu ciddi ciddi soruyorum bir yerme cümlesi falan değil, bu kadar güvensiz nasıl yaşıyorsun ?

Güvensizlik karşılıklı bir sıkıntı, nişanlıyken bir hata yapmış ve affetmişsin ama üstünden yıllar geçmiş. Sürekli böyle bir kuruntuyla nasıl yaşanır ki ...

Yıllardır takipteyim diyorsun, msn,facebook,telefon yorulmadın mı arkadaşım ?

Bu soruyu ciddi ciddi soruyorum bir yerme cümlesi falan değil, bu kadar güvensiz nasıl yaşıyorsun ?

Güvensizlik karşılıklı bir sıkıntı, nişanlıyken bir hata yapmış ve affetmişsin ama üstünden yıllar geçmiş. Sürekli böyle bir kuruntuyla nasıl yaşanır ki ...

yasanmiyo zaten ama kendime care bulamdim
ve onun yalanci bi yapiya sahip olmasi beni bu hale getirdi

Nisanliyken aldatmis diyorsun, keske o zaman bitirseydin.
Affetmissin simdide sùphe icinde yasiyorsun.
Esine güvenin yok hakli olarak.
Bu sekilde nasil bir ömrü beraber gecireceksinki.
Onunla konusmalisin, icinden gecenleri ona güvenemedigini söylemelisin.
Senin güvenini tekrar kazanmak icin biraz caba harcamasi lazim.

Nisanliyken aldatmis diyorsun, keske o zaman bitirseydin.
Affetmissin simdide sùphe icinde yasiyorsun.
Esine güvenin yok hakli olarak.
Bu sekilde nasil bir ömrü beraber gecireceksinki.
Onunla konusmalisin, icinden gecenleri ona güvenemedigini söylemelisin.
Senin güvenini tekrar kazanmak icin biraz caba harcamasi lazim.

bende simdi keske diyorum ama tabi bu gecti artik
maalesef o zaman 17 yasindaydim ve kimseye soylemediydim

yasanmiyo zaten ama kendime care bulamdim
ve onun yalanci bi yapiya sahip olmasi beni bu hale getirdi

Çok küçük yaşta başlamış ilişkiniz, haliyle hatalar karşısında ne yapacağınızı bilememişsiniz.

Olan olmuş artık, eşinizle doğrudan konuşun, kendisine güveninizin sarsıldığını ve ilişkinizi yürütebilmek için bu güveni yeniden kazanmanız gerektiğini anlatın.

Bu şekilde takiple olmaz, bir zaman gelir adamda bunalır bundan ve güvensizliğiniz sorun olmaya başlar. Haklıyken haksız duruma düşersiniz. Madem zamanında yürütme kararı aldınız, o zaman kartları açık oynayacaksınız. Böyle kendinizi yiyerek zaten yürütemezsiniz. Çok fazla takip ve şüphe de iyi değil, gerçekten yanlış bir şey yapmıyorsa paranoyak eş durumuna düşeceksiniz.

Aranızda sevgi ve evlilik bağı var madem; sevdiğiniz adama adam muamelesi yapın ve açıkça konuşun. Onu bir kez affetmişsiniz ve ilişkiniz sürmüş, bunu yıllarca başa kakmaya kimse dayanmaz. Güveninizi yeniden nasıl oluşturacaksınız bunu çözün. İstemediğiniz, tedirgin olduğunuz şeyleri ona anlatın, bunca yıllık eşiniz sonuçta onunla diyalog kurmanız bizimle kurmaktan daha kolaydır diye düşünüyorum.

çok küçük yaşta başlamış ilişkiniz, haliyle hatalar karşısında ne yapacağınızı bilememişsiniz.

Olan olmuş artık, eşinizle doğrudan konuşun, kendisine güveninizin sarsıldığını ve ilişkinizi yürütebilmek için bu güveni yeniden kazanmanız gerektiğini anlatın.

Bu şekilde takiple olmaz, bir zaman gelir adamda bunalır bundan ve güvensizliğiniz sorun olmaya başlar. Haklıyken haksız duruma düşersiniz. Madem zamanında yürütme kararı aldınız, o zaman kartları açık oynayacaksınız. Böyle kendinizi yiyerek zaten yürütemezsiniz. çok fazla takip ve şüphe de iyi değil, gerçekten yanlış bir şey yapmıyorsa paranoyak eş durumuna düşeceksiniz.

Aranızda sevgi ve evlilik bağı var madem; sevdiğiniz adama adam muamelesi yapın ve açıkça konuşun. Onu bir kez affetmişsiniz ve ilişkiniz sürmüş, bunu yıllarca başa kakmaya kimse dayanmaz. Güveninizi yeniden nasıl oluşturacaksınız bunu çözün. Istemediğiniz, tedirgin olduğunuz şeyleri ona anlatın, bunca yıllık eşiniz sonuçta onunla diyalog kurmanız bizimle kurmaktan daha kolaydır diye düşünüyorum.

bılıyormusun bu aldatma konusunu onunla hıc konusmadım basına da kakmadım
bu benım ıcımde bı yara zaten .dıle gelmesınde bı tahamulum yokken onunla konusamam
ama takıp ettıgıme pek te fark ettırmyom merak etme
kendımı yıyıp bıtıryorum:18::18::18:

Back
X