- 10 Ekim 2015
- 7.195
- 9.105
- 118
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Cocuklari alistirmis olursunuz gidinGecen sene tatile gitmek istemiyorum diye konu acmistim endiselerim vardi iki kizim var biri hunuz 1 yadinda digeri 6 yasindaydi gecen sene ve ben durmazlar burnumuzdan gelir arti surekli emziriyorum gitmeyelim dedim esim tam tatil deniz asigi..bende cok cok severim o ayrida cocuklarla rezil olmaktan oteye gitmiyo derken kiramadim bide gitmis 10 gunluk reservasyin yaptirmis sonuc buyuk kizim hastalandi 6 yasinda olan surekli odada yatti kucuk 1 yasindaydi sicaklardan bunalim surekli agladi o 10 gunun 2 gunu tatil yaptik 8 gunu bitsin diye gun saydik zehir oldu ve karar verdim aslaaa cocuklar buyumeden gitmem diye..
Bu sene esim yine bin bir heves buldu bi yer tutturdu gideleim diye cok istekli .. Diyo ki gecen sene 10 gun cok oldu ondan bunaldi cocuklar bu sefer 5 gunluk yaptiriyim diyor suan kizlarim 2 ve 7 yasinda hiccc gonlum yok birlikte denize havuza nasil gircez herseyi sirayla mi yapcaz o bakcak ben yicem gircem olcak ismi ? Aksam benim iki kizimda 9 olmadan uyur aksam yuruyus filanda yok 9 dedinmi odaya kapancaz oglen sicaginda 2 saat uyurlar bide o zaman baslarinda odaya gircez sonra adi tatil olacak evet kabul ediyorum ben biraz sorun makinesi olabilir ama bu sekilde gitmek anlamsiz esim de cok bunaldi hakli gitmek istiyo ne deyim ben gelmicem arkadaslarinla git mi deyim bi nevi mecbur hissediyorum tek tesellim bu sefer 5 gunde kurtulcaz sıkıcaz disimizi
Super olur harika fikir ama imkaan yok esim kendini kasarak sirf cok bunaldik diye gitmek istiyor yoksa durumlar aslinda parlak degilSizinle birlikte gelecek bir oyun ablası bulun.
aynı benim durumum işteBikere 7 yaşındaki artık koca çocuk.onun zahmeti yükü yok.2 yaşındaki evet biraz zor olabilir.
ama ne çok şikayet etmişsiniz.
Şahsen param olsa iznim yok
iznim olsa param yok durumda olan bir sürü insan var.sizinki şükürsüzlük ve şımarıklık...
peki tatilde olsun biraz rahat bıraksanız hem kendinizi hem çocuklarınızıAynen oyle dusunuyorum dogru yansimis sadece bir gunde olsa bende dinleneyim diyorum tum yil hastaliklar hastaneler cocuklarin sorunlari esimle problemler derken coktum yiprandim buyuk kizimin zaten keyf alip mutlu olmasi mumkun degil kucuk rahat her turlu mutlu ama tum yil ki gibi pesinden kostur dusmesin gunes gecmesin aglamasin uyusun yesin derken ....bitti iste eee tatil demek dinlenmek stres atmak icin degil mi daha con strese gircegim kesin arti benim gerilmemem sakin olmam gerek sagligim geregi
Gecen sene tatile gitmek istemiyorum diye konu acmistim endiselerim vardi iki kizim var biri hunuz 1 yadinda digeri 6 yasindaydi gecen sene ve ben durmazlar burnumuzdan gelir arti surekli emziriyorum gitmeyelim dedim esim tam tatil deniz asigi..bende cok cok severim o ayrida cocuklarla rezil olmaktan oteye gitmiyo derken kiramadim bide gitmis 10 gunluk reservasyin yaptirmis sonuc buyuk kizim hastalandi 6 yasinda olan surekli odada yatti kucuk 1 yasindaydi sicaklardan bunalim surekli agladi o 10 gunun 2 gunu tatil yaptik 8 gunu bitsin diye gun saydik zehir oldu ve karar verdim aslaaa cocuklar buyumeden gitmem diye..
Bu sene esim yine bin bir heves buldu bi yer tutturdu gideleim diye cok istekli .. Diyo ki gecen sene 10 gun cok oldu ondan bunaldi cocuklar bu sefer 5 gunluk yaptiriyim diyor suan kizlarim 2 ve 7 yasinda hiccc gonlum yok birlikte denize havuza nasil gircez herseyi sirayla mi yapcaz o bakcak ben yicem gircem olcak ismi ? Aksam benim iki kizimda 9 olmadan uyur aksam yuruyus filanda yok 9 dedinmi odaya kapancaz oglen sicaginda 2 saat uyurlar bide o zaman baslarinda odaya gircez sonra adi tatil olacak evet kabul ediyorum ben biraz sorun makinesi olabilir ama bu sekilde gitmek anlamsiz esim de cok bunaldi hakli gitmek istiyo ne deyim ben gelmicem arkadaslarinla git mi deyim bi nevi mecbur hissediyorum tek tesellim bu sefer 5 gunde kurtulcaz sıkıcaz disimizi
Türkiyenin sıcak bölgelerinde tatil için çok yanlış zamanlama ben cocuksuz bile gitmem.bunun yanı sıra batı tercih edebilirsiniz.daha serin oluyor. Yada gideceğiniz yerin hava nem derecesi düştüğü dönem gidinGecen sene tatile gitmek istemiyorum diye konu acmistim endiselerim vardi iki kizim var biri hunuz 1 yadinda digeri 6 yasindaydi gecen sene ve ben durmazlar burnumuzdan gelir arti surekli emziriyorum gitmeyelim dedim esim tam tatil deniz asigi..bende cok cok severim o ayrida cocuklarla rezil olmaktan oteye gitmiyo derken kiramadim bide gitmis 10 gunluk reservasyin yaptirmis sonuc buyuk kizim hastalandi 6 yasinda olan surekli odada yatti kucuk 1 yasindaydi sicaklardan bunalim surekli agladi o 10 gunun 2 gunu tatil yaptik 8 gunu bitsin diye gun saydik zehir oldu ve karar verdim aslaaa cocuklar buyumeden gitmem diye..
ben 7 aylık oğlumla gitmek istiyorum valla.üçümüz birlikte gireriz neden ayrı ayrı girelim ki bebekler için simitler var sok 2 yaşındakini ona 7 yaşındakinede kolluk alın ortanıza yüzün gariiiGecen sene tatile gitmek istemiyorum diye konu acmistim endiselerim vardi iki kizim var biri hunuz 1 yadinda digeri 6 yasindaydi gecen sene ve ben durmazlar burnumuzdan gelir arti surekli emziriyorum gitmeyelim dedim esim tam tatil deniz asigi..bende cok cok severim o ayrida cocuklarla rezil olmaktan oteye gitmiyo derken kiramadim bide gitmis 10 gunluk reservasyin yaptirmis sonuc buyuk kizim hastalandi 6 yasinda olan surekli odada yatti kucuk 1 yasindaydi sicaklardan bunalim surekli agladi o 10 gunun 2 gunu tatil yaptik 8 gunu bitsin diye gun saydik zehir oldu ve karar verdim aslaaa cocuklar buyumeden gitmem diye..
Ben birisi 2 digeri 4 aylik bebeklerimle gitmeyi düşünüyorum hemde esim olmadan. Esinize söyleyin icinde cocuklarla ilgilenen oteller var cok ayrdimci olacaktir size bu durum...Gecen sene tatile gitmek istemiyorum diye konu acmistim endiselerim vardi iki kizim var biri hunuz 1 yadinda digeri 6 yasindaydi gecen sene ve ben durmazlar burnumuzdan gelir arti surekli emziriyorum gitmeyelim dedim esim tam tatil deniz asigi..bende cok cok severim o ayrida cocuklarla rezil olmaktan oteye gitmiyo derken kiramadim bide gitmis 10 gunluk reservasyin yaptirmis sonuc buyuk kizim hastalandi 6 yasinda olan surekli odada yatti kucuk 1 yasindaydi sicaklardan bunalim surekli agladi o 10 gunun 2 gunu tatil yaptik 8 gunu bitsin diye gun saydik zehir oldu ve karar verdim aslaaa cocuklar buyumeden gitmem diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?