• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine tek derdim cesaretsizliğim :(

baloon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2014
716
83
73
Balıkesir
Anlatmıştım daha önce yakın bir arkadaşıma aşığım diye.
Sürekli eve bırakmasından bahsetmiştim, "seni karşıma oturtup bi ömür bakarım, şu tatlılığa bak" gibi iltifatlar ettiğini anlatmıştım.
Benim beğendiğim sayfaları, hemen arkamdan beğeniyordu.
O konuyu açtıktan sonra, niyeyse umutsuzluğa kapılmıştım. (yorumlarınız çok moral verdi gerçi, sağolun :34: )

Amaa gelin görün ki ben yine ümitlendimm :16:
Hiç huyu olmamasına rağmen "İki gündür niye görüşmedik biz, özledim ben " gibi cümleler kurmaya başladı. ( ki bizim tanışmamıza çok yakın bir kız arkadaşım vesile olmuştu. Onla da çok yakın olmalarına rağmen, kıza hiç yazmıyor böyle şeyler.)

Bütün gün beraber geziyoruz, eve bırakırken "bir daha ne zaman görüşücez" diyor.
Geçen gece bir akradaşımıza ulaşamamış, o sırada benimle konuşuyordu bana da söyledi. Ben de merak ettim tabi. Gece iki buçuk gibi çıktı çocuğu aramaya, yarım saat sonra "buldum, uyu hadi " diye mesaj attı. Yalan söylemiş meğer 5te bulabilmiş anca. Niye kandırdın diye sorduğumda meraklandın sen de, sabaha kadar uyumıcan diye kıyamadım dedi :16: :32:

Eve bırakırken de kapının önünde konuştuk baya. İlişkilerden falan bahsettik. "Ben öyle hiç tanımadığı kişiye direk sevgili olmak için yaklaşmayı saçma buluyorum. Arkadaş olursun, vakit geçirdikçe seversin. Mesela en az bir sene geçmeli o arkadaşlığın üstünden, anca tanır insan" dedi. Biz de yaklaşık olarak o kadar zamandır tanışıyoruz :)

Ve sonuç olarak ben yine cesaret edip ağzımı açamadım tabi :43:

Veeee "Gülümse yeter :) Çok yakışıyor sana, sen gülünce benim içim enerji doluyor. Gülüşünü özlüyor sanki insan. " demesi, şu günlerimin mutluluğu :)

Son düzenleme:
Anlatmıştım daha önce yakın bir arkadaşıma aşığım diye.
Sürekli eve bırakmasından bahsetmiştim, "seni karşıma oturtup bi ömür bakarım, şu tatlılığa bak" gibi iltifatlar ettiğini anlatmıştım.
Benim beğendiğim sayfaları, hemen arkamdan beğeniyordu.
O konuyu açtıktan sonra, niyeyse umutsuzluğa kapılmıştım. (yorumlarınız çok moral verdi gerçi, sağolun :34: )

Amaa gelin görün ki ben yine ümitlendimm :16:
Hiç huyu olmamasına rağmen "İki gündür niye görüşmedik biz, özledim ben " gibi cümleler kurmaya başladı. ( ki bizim tanışmamıza çok yakın bir kız arkadaşım vesile olmuştu. Onla da çok yakın olmalarına rağmen, kıza hiç yazmıyor böyle şeyler.)

Bütün gün beraber geziyoruz, eve bırakırken "bir daha ne zaman görüşücez" diyor.
Geçen gece bir akradaşımıza ulaşamamış, o sırada benimle konuşuyordu bana da söyledi. Ben de merak ettim tabi. Gece iki buçuk gibi çıktı çocuğu aramaya, yarım saat sonra "buldum, uyu hadi " diye mesaj attı. Yalan söylemiş meğer 5te bulabilmiş anca. Niye kandırdın diye sorduğumda meraklandın sen de, sabaha kadar uyumıcan diye kıyamadım dedi :16: :32:

Eve bırakırken de kapının önünde konuştuk baya. İlişkilerden falan bahsettik. "Ben öyle hiç tanımadığı kişiye direk sevgili olmak için yaklaşmayı saçma buluyorum. Arkadaş olursun, vakit geçirdikçe seversin. Mesela en az bir sene geçmeli o arkadaşlığın üstünden, anca tanır insan" dedi. Biz de yaklaşık olarak o kadar zamandır tanışıyoruz :)

Ve sonuç olarak ben yine cesaret edip ağzımı açamadım tabi :43:

:nazar: Çok tatlı ya :16:

"Sen açıl " dedi de bana herkes, ona cesaret edemiyorum.
Ters de geliyor, erkek açılır mantığındayım ben :50:

Benim 2 yıldan fazla beraber olduğum sevgilim var ve ben açılmıştım :52::52:

:nazar: Çok tatlı ya :16:

Benim 2 yıldan fazla beraber olduğum sevgilim var ve ben açılmıştım :52::52:

Ben çok geriliyorum :)
Herhangi biri olsa belki bi cesaret söylerim ama yakın arkadaşım olduğu için çok çekiniyorum ya kendi kendime gelin güvey oluyorsam diye :50:

Ben çok geriliyorum :)
Herhangi biri olsa belki bi cesaret söylerim ama yakın arkadaşım olduğu için çok çekiniyorum ya kendi kendime gelin güvey oluyorsam diye :50:

Bende gerilmiştim :1:
Bunca anlattığın şey boşa değil gibi duruyor ama beyfendi birden yan çizerse sende onu çiz :47::47: :52::52:

Senin cesaret etmenle ilgili bi durum yok bence,onun atak yapmasını bekle
merak etme çok beklemezsin yakında teklif gelir anlatırsın bizee :)

Yerinizde olsam bu kadar sabırlı olamazdım.
Karşında ki insandan bir beklenti halindesin fakat bunu ilk sen dile getirsen ne olacak , ya da o getirse ne olacak..

Sevdiğin bir adama duygularını ifade etmek kadar güzel ve heyecanlı bir duygu daha var mıdır .. ?
Belirsizliklerle dolu saatleri geçireceğine '' benim senin hakkında düşüncelerim bunlar , bilmeni istiyorum . Gün geçtikçe başka bir hal almaya başladı bu duygular.. '' diye açık açık söylerdim..

Ne de olsa bu seninle onun arasında bir mevzu.
Gidip de başkalarına '' bana geldi ilk o açıldı benim peşimden o koştu '' gibilerinden laf edecek gidip anlatacak biriyse zaten birlikte olma böyle bir insanla..

İnşallah Hayırlısı olur :)

Maşallah ama sabret,açılma sakın.:nazar::20:

Açılamıyorum zaten istesem de :50:

Yerinizde olsam bu kadar sabırlı olamazdım.
Karşında ki insandan bir beklenti halindesin fakat bunu ilk sen dile getirsen ne olacak , ya da o getirse ne olacak..

Sevdiğin bir adama duygularını ifade etmek kadar güzel ve heyecanlı bir duygu daha var mıdır .. ?
Belirsizliklerle dolu saatleri geçireceğine '' benim senin hakkında düşüncelerim bunlar , bilmeni istiyorum . Gün geçtikçe başka bir hal almaya başladı bu duygular.. '' diye açık açık söylerdim..

Ne de olsa bu seninle onun arasında bir mevzu.
Gidip de başkalarına '' bana geldi ilk o açıldı benim peşimden o koştu '' gibilerinden laf edecek gidip anlatacak biriyse zaten birlikte olma böyle bir insanla..

İnşallah Hayırlısı olur :)

Söylediğin her şeye kesinlikle katılıyorum. Zaten reddetse bile gidip kimseye bir şey söylecek biri değil ona güvenim tam. Ama gel gör ki, benim söyleyecek cesaretim yok. Aylardır beklememe rağmen o söylerse bile dilim tutulacak biliyorum. Durum bu derece vahim yani :18:

Açılamıyorum zaten istesem de :50:

Söylediğin her şeye kesinlikle katılıyorum. Zaten reddetse bile gidip kimseye bir şey söylecek biri değil ona güvenim tam. Ama gel gör ki, benim söyleyecek cesaretim yok. Aylardır beklememe rağmen o söylerse bile dilim tutulacak biliyorum. Durum bu derece vahim yani :18:

Bak işte , erkekler böyle şeylere çok bayılır.
Sen onun karşısında konuşurken açılırken yanakların al al olacak.
Böyle ateşler basacak kalbin küt küt atacak..
Bu onun tarafından seni daha özel kılacak , belki de çok etkilenecek. Duygularını bu denli ifade edişin onun hoşuna gidecek , tatlı geleceksin ona..
Ve sonra onun yanından ayrıldığında
seni gecenin bir yarısında veya gün içinde düşünürken o tatlı hallerin gelecek onun aklına..

Böyle güzel şeyleri yaşamak varken neyimize beklemek ..
Mutluluğu vaktimiz varken hissedip yaşamamız lazım, ertelemek bize baş ağrısından başka bir şey katmaz..

Umarim en kisa zamanda açılır :) merakla bekliyor olucam. Bi onceki konunu okurken de sana karşı boş olmadığını düşünmüştüm, bu konuda yazdıklarınla düşüncelerim daha da kesinleşti, ayy hadi inş hayırlısıyla . :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bak işte , erkekler böyle şeylere çok bayılır.
Sen onun karşısında konuşurken açılırken yanakların al al olacak.
Böyle ateşler basacak kalbin küt küt atacak..
Bu onun tarafından seni daha özel kılacak , belki de çok etkilenecek. Duygularını bu denli ifade edişin onun hoşuna gidecek , tatlı geleceksin ona..
Ve sonra onun yanından ayrıldığında
seni gecenin bir yarısında veya gün içinde düşünürken o tatlı hallerin gelecek onun aklına..

Böyle güzel şeyleri yaşamak varken neyimize beklemek ..
Mutluluğu vaktimiz varken hissedip yaşamamız lazım, ertelemek bize baş ağrısından başka bir şey katmaz..

Sonunda dayanamayıp yapıcam bunu , susmaya devam ederse :9:
Ama tabi bu B planı olsun benim için :) A planım beklemek şimdilik.

Gerçi eğer o da bana karşı bir şeyler hissediyorsa beklemekle geçen aylarım için de kahrolucam :26:

Umarim en kisa zamanda açılır :) merakla bekliyor olucam. Bi onceki konunu okurken de sana karşı boş olmadığını düşünmüştüm, bu konuda yazdıklarınla düşüncelerim daha da kesinleşti, ayy hadi inş hayırlısıyla . :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

İnşallahh :) Öyle bir şey olsun, hemen haberiniz olucak :52:
Tek dileğim, tek beklentim bu şu sıralar. Umarım düşündüklerimiz doğru çıkar :)

En güZel kısmı da bu belirsizlik kısmı çok heycanlı oluuo ama sanki sizinki fazla uzamış iyi sabretmişsin inşallah olur :)

En güZel kısmı da bu belirsizlik kısmı çok heycanlı oluuo ama sanki sizinki fazla uzamış iyi sabretmişsin inşallah olur :)

İnşallah olur :)
Fazla uzadı evet, çok kez "tamam, olmıcak bu iş" deyip de ümitsizliğe kapıldım. Sonra yine bir lafından, bir hareketinden ümitlendim :52:
Gerçi ben, en ufak şeylerden de ümitleniyor olabilirim. Zaman gösterecek artık :)

Back
X