- 4 Mayıs 2014
- 595
- 9
- 118
Bekliyorum, bekliyorum, bekliyorum :) Umarım beklemelerimin karşılığını alırım :)
Sevgili olmadanda aşkınızı yaşıyosunuz bencee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekliyorum, bekliyorum, bekliyorum :) Umarım beklemelerimin karşılığını alırım :)
Sevgili olmadanda aşkınızı yaşıyosunuz bencee![]()
Öyle aslında :) Bugün iyice sevgilisi gibi hissettim kendimi :)
Bak ne güzel dedin bunu mesajda ona söyleyebilirsin bugün kendimi senin sevgilin gibi hissettim ya da bana kendimi sevgilinmişim gibi hissettirdin bence bunu demende fayda var..
Ben bunu hayatta söyleyemem işte. Arkadaşlığını yanlış anlamış da olabilirim çünkü
Buna kendin bile inanmıyosunda neyse :) her arkadaşına böyle davranıyosa ohooo :)
Her arkadaşına böyle davranmıyor tabi görüyorum
Amaa bunu söyleme cesaretim olsa çoktan koluma takmıştım adamı![]()
![]()
Ah baloon ahhh !!
Ben aslında bu kadar beklemeyi hak ediyorum biliyorum![]()
Amaa burda sevdiğimi anlatmak gibi değil ki, yüzüne bakınca içim gidiyor resmennormal muhabbet ederken ben de gayet normalim ama en ufak bir yakınlığında hemen susuyorum :84:
Ben aslında bu kadar beklemeyi hak ediyorum biliyorum![]()
Amaa burda sevdiğimi anlatmak gibi değil ki, yüzüne bakınca içim gidiyor resmennormal muhabbet ederken ben de gayet normalim ama en ufak bir yakınlığında hemen susuyorum :84:
Normal aslında senin böyle davranman doğru olanda bu boşver gerisini seviyorsa er geç açılacak zaten sen tadını çıkarmaya bak bu ilginin..
canım sana nasıl imreniyorum bir bilsen.
o kadar güzel tatlı duygular ki bunlar tadını çıkar bence.
ne güzel sen ona aşıksın o sana aşık.
bazı erkekler böyle kolay açılamıyor.
daha önce de yazmıştım duygularını daha belli etmeye çalış. hatta bence bir erkek bir kızı seviyorsa söylemeli tarzı laflar araya sıkıştırabilirsin.![]()