• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine tek derdim cesaretsizliğim :(

Bölümlerimiz farklı, ama aynı okuldayız. Ve arkadaş grubumuz ortak evet.
yok yanlış anlamam, dedim zaten her türlü fikre ihtiyacım var :)
Bu bakış açısı da çok doğru aslında. Ben saf saf bu kadar sevmesem, o sınırı çok güzel koyacağım da işte :26:
Ben diğer arkadaşlarımla çok yakın olmamıza rağmen el sıkışırım sadece. Öyle doğum günlerinde falan öperim anca. Diğerlerine bu sınırı koyuyorum ama ona yapamıyorum.
Haklısın, belki de sonunda dediğim gibi çok üzülürüm :50:

Ya aslında çok yakın duruyosunuz ve çok iyi anlaşıyorsunuz belli ki peki onu bekleten sebeb ne :26:
Ufff çok zor böyle bir durumda bekleyen taraf olmak
İnşallah bu işin sonu güzel biter merakla bekliyorum :)))

Ya aslında çok yakın duruyosunuz ve çok iyi anlaşıyorsunuz belli ki peki onu bekleten sebep ne :26:
Ufff çok zor böyle bir durumda bekleyen taraf olmak
İnşallah bu işin sonu güzel biter merakla bekliyorum :)))

Bir bilsem :50: Yakın arkadaşsınız diye çekiniyordur diyen de var, belki de sadece arkadaşızdır ona göre. Ben yanlış anlıyorumdur. :50:
Beklemek zor ama inşallah sonu güzel biter :) güzel bir şey olduğu an ilan ederim zaten burdan :)

Resmen aranızda adı konulmamış bir şey var ama neden harekete geçmiyor acaba? Çok ilginç :31:

Resmen aranızda adı konulmamış bir şey var ama neden harekete geçmiyor acaba? Çok ilginç :31:

Ah bir bilsem . Çatlayacağım aylardır :)

snein bu tatilikla hosladndigin biri varmi desen yanis anlarmiki bence sen mukemmelsin kimse snei kacilrmamali desen

Ona öyle şeyler demek büyük hata olur :) Pek yakışıklı beyefendi, farkında da bunun :) Böyle şeyler diyip de iyice havaya sokmak istemem . :)

Ah bir bilsem . Çatlayacağım aylardır :)

Ona öyle şeyler demek büyük hata olur :) Pek yakışıklı beyefendi, farkında da bunun :) Böyle şeyler diyip de iyice havaya sokmak istemem . :)

O zaman kendini biraz geri çek seni kaybedeceğini düşünsün biraz ve adım atmaya mecbur kalsın :34:

Kızlaaar, kendimi geri çekme evresindeyim bakalım :26:

Dün görüştük, okul bahçesinde oturduk. ev arkadaşı falan dururken, inatla benim çayımı içip durdu. (o içmicem diyip de çay almamıştı.)
Benim iki yanımda doluydu, kay dedi arkadaşıma yanıma oturdu. :16:

Bugün hiç online olmadım facebookta. Çünkü biliyorum facede görse bir şeyler yapalım falan derdi.
Telefonu da bozuk kıyamam, habire kapalı, ordan yazmaz zaten diye düşündüm. ki öyle de oldu :50:
İyi mi yapıyorum bilemedim :44:

Dün görüştük, okul bahçesinde oturduk. ev arkadaşı falan dururken, inatla benim çayımı içip durdu. (o içmicem diyip de çay almamıştı.)

Bugün hiç online olmadım facebookta. Çünkü biliyorum facede görse bir şeyler yapalım falan derdi.
Telefonu da bozuk kıyamam, habire kapalı, ordan yazmaz zaten diye düşündüm. ki öyle de oldu :50:

niye kendini geri çektin ki arada bir şey mi oldu son sayfaları okumadım da:26:

Bir de böyle dene bakalım bence güzel taktik :D
Bunu biraz sürdürürsen yakında ne oldu diyecektir zaten
Peki o zaman ne demeyi düşünüyorsun bu aralar aklım biraz karışık yalnız kalmaya ihtiyacım var diyebilirsin bakalım ne diyecek

teklif yakındır böyle devam edersen :)

Bir de böyle dene bakalım bence güzel taktik :D
Bunu biraz sürdürürsen yakında ne oldu diyecektir zaten
Peki o zaman ne demeyi düşünüyorsun bu aralar aklım biraz karışık yalnız kalmaya ihtiyacım var diyebilirsin bakalım ne diyecek

Demez ne oldu diye. O sorunları konuşarak çözmeye çalışmaz hiç. Konuştuk bunu da onunla. Konuşmaktansa , zamanla üstesinden gelmeye uğraşırım falan dedi.
Ya bir de rahatsız oldu demek ki deyip, o da çekerse kendini??? Bunu düşünmedim ben hiç :50:

teklif yakındır böyle devam edersen :)

Yakın olsun artık ya, bekle bekle nereye kadar :) :1:

Bir arkadas da daha once yazmis zaten. Arkadasligin bi siniri olmali.

Bence sevgiliyken yapabilecegi herseyi sana yapabiliyoken, senle istesigi sekilde takilabiliyoken, istedigi iltifati herkesin icinde soyleyebiliyoken, baakalarina seni sevgilim diye taniyabiliyoken... Bu cocuk acikmaya gerek gormez ki.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Demez ne oldu diye. O sorunları konuşarak çözmeye çalışmaz hiç. Konuştuk bunu da onunla. Konuşmaktansa , zamanla üstesinden gelmeye uğraşırım falan dedi.
Ya bir de rahatsız oldu demek ki deyip, o da çekerse kendini??? Bunu düşünmedim ben hiç :50:

Yakın olsun artık ya, bekle bekle nereye kadar :) :1:

Dediğin gibi olur kendini geri çekerse aslında seni hiç istemediğini açılmak gibi bi niyetinin olmadığını anlarız.
Eğer senin kendini azıcık geri çekmen onu böyle uzaklaştıracaksa olmaması daha iyi değil mi ?

Önceki konunada yorum yapmıştm canım yanlıs hatırlamıyosam valla hiçbir arkadaş böyle davranmaz eve bırakmalar tatlılıklar merak etmeler kıyamamalar bence bu günlerin tadını çıkarın ikinizde birbirinizden hoşlanıyosunuz bu güzel tatlı günleriniz devam etsin sevgili olunca herşey bu kadar güzel olmayabliiiirrrr :)

Back
X