• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine tek derdim cesaretsizliğim :(

Valla ben brad pitt gibi görüyorum galiba onu :1:
Onun gibi kendimi beğenmiş olamıyorum diye böyle dertlendim galiba :) AysenurFevzi ye attım fotoğrafımızı , sen daha iyisin dedi moral verdi bana :) Sana da atarım merak ettiysen :)

Ahh inşallah olsun diyorum ben de

balon bende merak ediyorum seni ve onu
dizi gibi ya
haydi söylesin artık

Aynen bende çok takipteyim acaba noldu ne bitti diye daha hiç yorum yapmadım ama sürekli takipteyim günlük dizi gibi oldu 😊😊 Allah hakkında hayırlısı neyse onu versin inşallah 😉😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sabah aksam heyecanla girip bakiyorum konuya :) umarim artik acilir da cook mutlu olursunuz :) bemce gayet de guzelsinizdir bosuna uzmeyin kendinizi :)

Anlatmıştım daha önce yakın bir arkadaşıma aşığım diye.
Sürekli eve bırakmasından bahsetmiştim, "seni karşıma oturtup bi ömür bakarım, şu tatlılığa bak" gibi iltifatlar ettiğini anlatmıştım.
Benim beğendiğim sayfaları, hemen arkamdan beğeniyordu.
O konuyu açtıktan sonra, niyeyse umutsuzluğa kapılmıştım. (yorumlarınız çok moral verdi gerçi, sağolun :34: )

Amaa gelin görün ki ben yine ümitlendimm :16:
Hiç huyu olmamasına rağmen "İki gündür niye görüşmedik biz, özledim ben " gibi cümleler kurmaya başladı. ( ki bizim tanışmamıza çok yakın bir kız arkadaşım vesile olmuştu. Onla da çok yakın olmalarına rağmen, kıza hiç yazmıyor böyle şeyler.)

Bütün gün beraber geziyoruz, eve bırakırken "bir daha ne zaman görüşücez" diyor.
Geçen gece bir akradaşımıza ulaşamamış, o sırada benimle konuşuyordu bana da söyledi. Ben de merak ettim tabi. Gece iki buçuk gibi çıktı çocuğu aramaya, yarım saat sonra "buldum, uyu hadi " diye mesaj attı. Yalan söylemiş meğer 5te bulabilmiş anca. Niye kandırdın diye sorduğumda meraklandın sen de, sabaha kadar uyumıcan diye kıyamadım dedi :16: :32:

Eve bırakırken de kapının önünde konuştuk baya. İlişkilerden falan bahsettik. "Ben öyle hiç tanımadığı kişiye direk sevgili olmak için yaklaşmayı saçma buluyorum. Arkadaş olursun, vakit geçirdikçe seversin. Mesela en az bir sene geçmeli o arkadaşlığın üstünden, anca tanır insan" dedi. Biz de yaklaşık olarak o kadar zamandır tanışıyoruz :)

Ve sonuç olarak ben yine cesaret edip ağzımı açamadım tabi :43:

Veeee "Gülümse yeter :) Çok yakışıyor sana, sen gülünce benim içim enerji doluyor. Gülüşünü özlüyor sanki insan. " demesi, şu günlerimin mutluluğu :)

canım bence bu çocuk sana aşık bana erkek arkadaşımın dediği şeyleri sana diyo büyük bir hoşlantı içerisinde bence az zaman kaldı kısa zamanda açılırsınız hayırlısı olsun :9:

Son düzenleme:
Canımm bir insan aşıksa seviyorsa bir sene beklemez bekleyemez aşk böyle bişi değil ki o kadar zaman dayanasın elini tutmak sevdiğini rahatça söylemek istersin yani bana saçma geldi bir sene arkdaş olur teklif ederim demesi hem diğer yakın arkadaşıyla öyle konuşmdığını nerden biliyorsun sürekli yanında değilsin ki belki bu arada sen birini sevip çıkacaksım biri teklif etcek kabul edeceksin umudu kesip aşık bir erkek bu riski göze almaz aşıksa direkt söyler sonra üzülme diye söylüyorum mesela ben birinden hoşlanıyorsam uzasın istemem hemen dile getirilsin isterim yoksa beni istemediğini düşünürüm de bakalım neyapacak ha sabaha kadar arkadaş arama mevzusunu da anlamadım neden merak etmiş o kadar.

Aynen bende çok takipteyim acaba noldu ne bitti diye daha hiç yorum yapmadım ama sürekli takipteyim günlük dizi gibi oldu 😊😊 Allah hakkında hayırlısı neyse onu versin inşallah 😉😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sabah aksam heyecanla girip bakiyorum konuya :) umarim artik acilir da cook mutlu olursunuz :) bemce gayet de guzelsinizdir bosuna uzmeyin kendinizi :)

Çok teşekkür ederim ikinize de :) Amin inşallah sonumuz hayır olur :)

Vala güzellikle ilgili hiç bir sorunun yok kendine saçma sapan sorunlar çıkarma kızıcam ama :1:
Ya şaka maka hayırlısı olsun baloncum biz merak ediyoruz ama duyguları yaşayan sensin yaşayacak olan da sensin
Senin için sabretmekte kolay değildir eminim
Ama belkide böylesi hayırlı insan bilemiyor

canım bence bu çocuk sana aşık bana erkek arkadaşımın dediği şeyleri sana diyo büyük bir hoşlantı içerisinde bence az zaman kaldı kısa zamanda açılırsınız hayırlısı olsun :9:

İnşallaah :)

Yersiz bir tereddütmüş o zaman çünkü gerçekten çok daha güzelsin kıyaslama yapılınca kıyaslama yapmasamda güzelsin maşaAllah :)

sana çok çok teşekkür ediyoruumm :)

Yalnız burası fena halde geyik topiğine dönmüş muhabbet filan mune görmesin :)

Canımm bir insan aşıksa seviyorsa bir sene beklemez bekleyemez aşk böyle bişi değil ki o kadar zaman dayanasın elini tutmak sevdiğini rahatça söylemek istersin yani bana saçma geldi bir sene arkdaş olur teklif ederim demesi hem diğer yakın arkadaşıyla öyle konuşmdığını nerden biliyorsun sürekli yanında değilsin ki belki bu arada sen birini sevip çıkacaksım biri teklif etcek kabul edeceksin umudu kesip aşık bir erkek bu riski göze almaz aşıksa direkt söyler sonra üzülme diye söylüyorum mesela ben birinden hoşlanıyorsam uzasın istemem hemen dile getirilsin isterim yoksa beni istemediğini düşünürüm de bakalım neyapacak ha sabaha kadar arkadaş arama mevzusunu da anlamadım neden merak etmiş o kadar.

İşte benim de zaman zaman umutsuzluğa kapılmamın sebebi bu kadar uzun sürmesi.
Kendimi ne kadar kaptırmayayım desem de elimde değil gerçi.

Bu arkadaş meselesi de başkalarının özeli olduğu için girmedim o konuya. Ama bir kavga sonucu, arkadaşı sinirle evden çıktı diye merak ettik onu o kadar.

Valla ben brad pitt gibi görüyorum galiba onu :1:
Onun gibi kendimi beğenmiş olamıyorum diye böyle dertlendim galiba :) AysenurFevzi ye attım fotoğrafımızı , sen daha iyisin dedi moral verdi bana :) Sana da atarım merak ettiysen :)

Ahh inşallah olsun diyorum ben de

Ayy bende merak ettim bana da at foto :))

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Vala güzellikle ilgili hiç bir sorunun yok kendine saçma sapan sorunlar çıkarma kızıcam ama :1:
Ya şaka maka hayırlısı olsun baloncum biz merak ediyoruz ama duyguları yaşayan sensin yaşayacak olan da sensin
Senin için sabretmekte kolay değildir eminim
Ama belkide böylesi hayırlı insan bilemiyor

Çok teşekkür ederim :)
Aynen artık ben de hayırlısı neyse o olsun diyorum. Başka da yapacak bir şey yok zaten :)

Back
X