Yine video sorunu.

Ay sen gerçekten tükettin bu çocuğu.Ne var bu videoda biraz aklı başında davran bu nedir ya.Şu adam seni çekiyo ya gerçekten alnından öpmek istiyorum ben hayatımda bu kadar saçmalık duymadım.Baydı yani artık ya.

Benim eşim evlenmeden önce biz boyle uzaktan uzağa tartıştığımizda (özellikle mesajla) bana klavye delikanlısı derdi beni uyuz ederdi :) aslında haklıymış cunku yuz yüze olduğunda o lafların çoğunu söyleyemiyor insan...

Bak nişanlın sana çok değer veriyor, sabrediyor, Terapiye gidelim diyor. Sen de artik kendini değiştirmek için ciddi bir adim at canım yoksa onu kaybedeceksin ve cokkk pişman olacaksın...

Sen gerçekmisin gerçekten
Nişanlın hala senle evlenmeyi düşünüyor mu
Bence çalışmıyorsan iş bul kendine ya da kendini ilme ada örgüye başla dikiş dik kanevçe falan işle
Hepsi boşluktan hepsi düşünecek bişeyin olmamasından bence

Korkunuz var sanırım, uzun süre bir şeyler iyi gidince kötü bir şey olacak gibi korku.. Fazla mı güveniyorum her şey fazla mı iyi diye düşünmek?

Dans eden erkek olsaydı da aynı sorunu yaşıcak mıydınız? Insanları bu kadar sıkmayın bi yaşam alanı bırakın ya

nasil boyle bisi yapar bence hemen ayril nisanlindan cocugun basini daha fazla yakma. Eger videodaki kadin gibi azcik kendine guvenin olsaydi son 5 saati kavga ederek degil daha verimli gecirirdiniz.

Çok teşekkür ederim desteğin için,aşırı alıngan ve sorunluyum kabul ediyorum bi önceki ilişkimdende bu sebeplerden dolayı terkedildim şimdi durumu nişana kadar getirdim ama belki yine terkedilicem bilmiyorum,şuan 20 aylık birlikteyiz 3.ayımızda bi sebepten ayrılmıştım oda gitmiş bi programdan iki kıza yazmış ben bunu daha sonradan bi şekilde buldum onun yazdığı merhaba mesajları ortada ama karşılıklı cevap yoktu karşılık gelmeden silmiş zaten programı,ben bunu gördüğümden beri etmediğim kontrol takip kalmadı o kadar yorucuyduki,şimdi onları bıraktım telefon ortada alıp bakmıyorum bile bazen bakıyorum,ama böyle videoydu klipti hala ters gelen bişeyde kavga ediyorum,oda benim sana yaptığım hatadan dolayı böylesin gidelim psikologa bütün dertlerimizi anlatalım bi çaresini bulmaya çalışalım diyo sevgisini gerçekten hissediyorum beni beş saattir sakinleştirmeye çalışıyo ama bu kavga ne ilkti ne de son olucak biliyorum,oh be şunları yazmak bile rahatlattı

Unutamayacaksan affetmeseydin keşke
Bence insanlar gerçekten unutabilecekse affetmeli

Video normal abartmışsın.

Korkunuz var sanırım, uzun süre bir şeyler iyi gidince kötü bir şey olacak gibi korku.. Fazla mı güveniyorum her şey fazla mı iyi diye düşünmek?
Oda var bilinçaltımda çok mutlu olursam üzülürüm en iyisi üzüntümü kendim çıkarayım gibi saçma düşüncelerimde var malesef

Bence nişanlını dinle derim ben. O da hatasının farkında bak. Seni sorunlu görüp de gidelim dememiş, benim yaptığım hatadan dolayı böylesin diyip gitmek istemiş.

Bence evlenmeden önce gidin derim. Ileride olusabilecek daha büyük problemleri önlemiş olursunuz hem. Gercekten bunu kendinizi, evinizi, ileride cocuklarınızı mutlu etmek icin yapın. Çünkü çok da geçimsiz biri oldugunu zannetmiyorum senin, ve bunjn sadece regl olmakla alakalı olduğunu da zannetmiyorum.

Mutluluğunuz için gidin bi anlatın derdinizi problemlerinizi. En azından denedik dersiniz. :)

O zaman git.
Tamam bir hata yapmış, güvenin sarsılmış, haklısın. Ama ya ayrılacaksın ya yaptığını unutacaksın. İkinize de yazık. Sen dersen ki ben bu çocuğa güvenmiyorum, haklısın derim sana. Ama şuraya yazdıkların başka şeyler. Sen didikliyorsun.
Seni seven adam ne olacak göbek atan kadına baksa. İki güler geçer alt tarafı. Ama işte sorun burada sen bunları gördüğünde başka şeyler canlanıyor senin aklında.
O yüzden terapiye gitmelisin zaten.

Biz neyse de nişanlısına asıl.

Konu sahibi düğününüzü planlarken de böyle olacaksınız diye endişeleniyorum, kızlar gelecek diye nişanlınızın düğününüze gelmesini istemeyeceksiniz.

Hayır benim anlamadığım şu; eğer bir sorununuz olduğunu kabul ediyorsanız, nişanlınız da bu kadar destekken ve psikologa gidelim derken niye bir şey yapmıyorsunuz? Yani ortada bildiğiniz, daha önce bir ilişkinize mal olmuş ve nişanlınızın da kendisini boğduğunuzu söylediğiniz bir sorununuz varsa neden foruma video koyup "haksız mıyım" demekle yetiniyorsunuz ben bunu anlamıyorum.

Allah nisanlina sabır versin video da anormal hiçbirşey göremedim adam komik bulmuş beğenmiş ne var bunda ya insanları azcık özgür bırakın

Biz eşimle bu tür videolar görünce aa bak diye birbirimize izletip gülüyoruz yani çok sıradan kavga degil bahsi dahi açılmayacak tarzda bir video işte. Bak eski konulara dayanarak söylüyorum kusura bakma ama nişanlın yakında koşarak kaçacak senden eğer kendini frenlemezsen bu konularda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…