- 10 Şubat 2015
- 3.047
- 3.041
- 78
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Kesinlikle değil laftan anlayan birisi,anlayışlı davransam çok mutlu olur sert çıkışlar yaptığım için kırıldığını söylüyo,buraya zaten nedir videoları diyede konu açmıştım şimdi hiç umrumda değil regl dönemine sığınmak istemiyorum ama gerçekten öyle,çok teşekkürler canım desteğin için
Dün hava çok güzeldi bütün gün gezdik karşılıklı esprilerle güldük eğlendik bugün nolduda aniden değiştin dün ne kadar iyiydik dedi oda anlam veremiyo bende istemsiz şekilde aynıyım nolcak sonumuz bilmiyorum
Çok teşekkür ederim desteğin için,aşırı alıngan ve sorunluyum kabul ediyorum bi önceki ilişkimdende bu sebeplerden dolayı terkedildim şimdi durumu nişana kadar getirdim ama belki yine terkedilicem bilmiyorum,şuan 20 aylık birlikteyiz 3.ayımızda bi sebepten ayrılmıştım oda gitmiş bi programdan iki kıza yazmış ben bunu daha sonradan bi şekilde buldum onun yazdığı merhaba mesajları ortada ama karşılıklı cevap yoktu karşılık gelmeden silmiş zaten programı,ben bunu gördüğümden beri etmediğim kontrol takip kalmadı o kadar yorucuyduki,şimdi onları bıraktım telefon ortada alıp bakmıyorum bile bazen bakıyorum,ama böyle videoydu klipti hala ters gelen bişeyde kavga ediyorum,oda benim sana yaptığım hatadan dolayı böylesin gidelim psikologa bütün dertlerimizi anlatalım bi çaresini bulmaya çalışalım diyo sevgisini gerçekten hissediyorum beni beş saattir sakinleştirmeye çalışıyo ama bu kavga ne ilkti ne de son olucak biliyorum,oh be şunları yazmak bile rahatlattıDeğil. Cidden değil, konularına baktım. Cidden kendine zarar. Adamı boşver, o en kötü kaçar kendini kurtarır ama sen 40 yaşında sinir hastası, sorunlu bir kadına dönüşürsün.
Böyle hayat geçmez. Kendine yazık.
Şu videoda cidden bir şey yok. Eski konularına baktım, gerçekten pireyi deve yapmışsın.
Sorunlusun, alıngansın, öküz altında buzağı arıyorsun.
Yapma. Gençsin daha, o da genç. Yaşınız ilerledikçe, adamın hayatında sorunlar arttıkça, sana tahammülü azalacak. Sevdiğin adamın hayatında aşık olduğu kadın değil de pranga olmayı mı istiyorsun?
Güven sorunun var, terapi almalısın.
Lütfen, kendine yazık. Zaman geçer, pişman olursun ama giden gitmiş olur. Yapma.
Evet ilişkimizin 3.ayında ayrıldığımız bi dönemde iki kıza yazmış ama karşılıklı konuşma olmamış benim gördüğüm yerde,ben bunu hala unutamadım böyle videoydu klipti çıkarıyorum acımı oda psikologa gidelim anlatalım derdimizi dedi
Oda var bilinçaltımda çok mutlu olursam üzülürüm en iyisi üzüntümü kendim çıkarayım gibi saçma düşüncelerimde var malesefKorkunuz var sanırım, uzun süre bir şeyler iyi gidince kötü bir şey olacak gibi korku.. Fazla mı güveniyorum her şey fazla mı iyi diye düşünmek?
Aynı soruyu oda sordu erkek olsada beğenirmiş orda olay komikmiş cinsiyet değilDans eden erkek olsaydı da aynı sorunu yaşıcak mıydınız? Insanları bu kadar sıkmayın bi yaşam alanı bırakın ya
Oda var bilinçaltımda çok mutlu olursam üzülürüm en iyisi üzüntümü kendim çıkarayım gibi saçma düşüncelerimde var malesef
Çok teşekkür ederim desteğin için,aşırı alıngan ve sorunluyum kabul ediyorum bi önceki ilişkimdende bu sebeplerden dolayı terkedildim şimdi durumu nişana kadar getirdim ama belki yine terkedilicem bilmiyorum,şuan 20 aylık birlikteyiz 3.ayımızda bi sebepten ayrılmıştım oda gitmiş bi programdan iki kıza yazmış ben bunu daha sonradan bi şekilde buldum onun yazdığı merhaba mesajları ortada ama karşılıklı cevap yoktu karşılık gelmeden silmiş zaten programı,ben bunu gördüğümden beri etmediğim kontrol takip kalmadı o kadar yorucuyduki,şimdi onları bıraktım telefon ortada alıp bakmıyorum bile bazen bakıyorum,ama böyle videoydu klipti hala ters gelen bişeyde kavga ediyorum,oda benim sana yaptığım hatadan dolayı böylesin gidelim psikologa bütün dertlerimizi anlatalım bi çaresini bulmaya çalışalım diyo sevgisini gerçekten hissediyorum beni beş saattir sakinleştirmeye çalışıyo ama bu kavga ne ilkti ne de son olucak biliyorum,oh be şunları yazmak bile rahatlattı
O zaman git.Çok teşekkür ederim desteğin için,aşırı alıngan ve sorunluyum kabul ediyorum bi önceki ilişkimdende bu sebeplerden dolayı terkedildim şimdi durumu nişana kadar getirdim ama belki yine terkedilicem bilmiyorum,şuan 20 aylık birlikteyiz 3.ayımızda bi sebepten ayrılmıştım oda gitmiş bi programdan iki kıza yazmış ben bunu daha sonradan bi şekilde buldum onun yazdığı merhaba mesajları ortada ama karşılıklı cevap yoktu karşılık gelmeden silmiş zaten programı,ben bunu gördüğümden beri etmediğim kontrol takip kalmadı o kadar yorucuyduki,şimdi onları bıraktım telefon ortada alıp bakmıyorum bile bazen bakıyorum,ama böyle videoydu klipti hala ters gelen bişeyde kavga ediyorum,oda benim sana yaptığım hatadan dolayı böylesin gidelim psikologa bütün dertlerimizi anlatalım bi çaresini bulmaya çalışalım diyo sevgisini gerçekten hissediyorum beni beş saattir sakinleştirmeye çalışıyo ama bu kavga ne ilkti ne de son olucak biliyorum,oh be şunları yazmak bile rahatlattı
Biz neyse de nişanlısına asıl.Bize di mi
Allah nisanlina sabır versin video da anormal hiçbirşey göremedim adam komik bulmuş beğenmiş ne var bunda ya insanları azcık özgür bırakınhttps://www.facebook.com/
Nişanlınız facebookta şu videoyu beğense ne düşünürsünüz?Arkadaşı paylaşmış oda beğenmiş,bu video güya komikmiş kadın ışıkta beklemeyi eğlenceli hale getirdiği için beğenmiş ne var bundaymış sizcede öylemi fikirlerinizi almak için geldim,yaklaşık 5 saattir aralıksız tartışıyoruz şu video yüzünden..
Biz eşimle bu tür videolar görünce aa bak diye birbirimize izletip gülüyoruz yani çok sıradan kavga degil bahsi dahi açılmayacak tarzda bir video işte. Bak eski konulara dayanarak söylüyorum kusura bakma ama nişanlın yakında koşarak kaçacak senden eğer kendini frenlemezsen bu konulardahttps://www.facebook.com/
Nişanlınız facebookta şu videoyu beğense ne düşünürsünüz?Arkadaşı paylaşmış oda beğenmiş,bu video güya komikmiş kadın ışıkta beklemeyi eğlenceli hale getirdiği için beğenmiş ne var bundaymış sizcede öylemi fikirlerinizi almak için geldim,yaklaşık 5 saattir aralıksız tartışıyoruz şu video yüzünden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?