- 29 Nisan 2013
- 4.079
- 1.964
- 448
- Konu Sahibi homesweethome3
-
9 ay muafım benSevgili homeostas herseferinde de regl e sığınma lütfen bütün kadınlar regl oluyor.
9 ay muafım benhamilelik stresi hakkımı kullanabilirmiyim ki acep
Yakında ben de konu accam kocamın gözü belgesele takıldı acep ne düşünüyor hamileyim de ben ondan biraz sinirlenip 2 gün kavga ettimhahah kullan kullan o sürekli olmuyor nasıl olsa
Ben adama aşk büyüsü yapıldığını düşünüyorum. Bu bağlılık, bu mazoşistliğe varan sabır...
Biz neyse de nişanlısına asıl.
Konu sahibi düğününüzü planlarken de böyle olacaksınız diye endişeleniyorum, kızlar gelecek diye nişanlınızın düğününüze gelmesini istemeyeceksiniz.
Hayır benim anlamadığım şu; eğer bir sorununuz olduğunu kabul ediyorsanız, nişanlınız da bu kadar destekken ve psikologa gidelim derken niye bir şey yapmıyorsunuz? Yani ortada bildiğiniz, daha önce bir ilişkinize mal olmuş ve nişanlınızın da kendisini boğduğunuzu söylediğiniz bir sorununuz varsa neden foruma video koyup "haksız mıyım" demekle yetiniyorsunuz ben bunu anlamıyorum.
https://www.facebook.com/
Nişanlınız facebookta şu videoyu beğense ne düşünürsünüz?Arkadaşı paylaşmış oda beğenmiş,bu video güya komikmiş kadın ışıkta beklemeyi eğlenceli hale getirdiği için beğenmiş ne var bundaymış sizcede öylemi fikirlerinizi almak için geldim,yaklaşık 5 saattir aralıksız tartışıyoruz şu video yüzünden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?