Bunu herzaman söyler bana 10 defa demiştir sabah geldi migreninmi tuttu masaj yapıyım falan dedi sonra pişman oluyo ama özgüveni çok yüksek oda 2yıl önce herşeyi öğrendiğim halde ayrılmadığım için bazen düşünüyorum onsuz ben yapamam çok seviyorum ileride onun başkasıyla evlendiğini hayal ediyorum kahroluyorum.herkes eşime çok şanslısın diyo ama o öyle düşünmüyo bana herşeye karışıyosun senden izin almaktan bıktım herşeye hayır diyosun diyo.kendi dünyanda yaşa işine bak paranı alıyomusun ozamn susucaksın yerini bil diyo bana.abimde beni istermi bilmiyorum.orda bakıcılık yapmaya kalksam çok koşturucam öğlene kadar kendi evimle uğraşıcam çocuğu okula götürüp otobüse yürüyüp oraya gidicem.akşamda gel eve çocukla evle uğraş.durumum iyi ama neyapsam bilmiyorum1. bu adamdan bir cacık olmaz.
kolay mı oyle cocugunun anasını s…. git diye evden kovmak,nereden alıyor bu cesareti?
2.bu bakıcı işini kaçırma derim.abine minnet etmek diye birşey yok,emeğinin karşılığını alacaksın.
3.bakıcı işi içine sinmiyorsa,artık bagrına taş basıp muhasebe dalında bir iş bak kendine.olmadı ilk aşama part-time girersin,oğlunuda ihmal etmemiş olursun.
o seni istemezse sen onu hiç isteme güzelim,oyle adam mı olur ya? karıyla kızla gezsin,yalan soylesin bir de seni evden s…r etsin.ne ala memleketmiş.
Adam durumcuye gidecek diye yalan soyluyosa bunda senin de sucun vardir cok sıkıyosun demek ki..Bunu herzaman söyler bana 10 defa demiştir sabah geldi migreninmi tuttu masaj yapıyım falan dedi sonra pişman oluyo ama özgüveni çok yüksek oda 2yıl önce herşeyi öğrendiğim halde ayrılmadığım için bazen düşünüyorum onsuz ben yapamam çok seviyorum ileride onun başkasıyla evlendiğini hayal ediyorum kahroluyorum.herkes eşime çok şanslısın diyo ama o öyle düşünmüyo bana herşeye karışıyosun senden izin almaktan bıktım herşeye hayır diyosun diyo.kendi dünyanda yaşa işine bak paranı alıyomusun ozamn susucaksın yerini bil diyo bana.abimde beni istermi bilmiyorum.orda bakıcılık yapmaya kalksam çok koşturucam öğlene kadar kendi evimle uğraşıcam çocuğu okula götürüp otobüse yürüyüp oraya gidicem.akşamda gel eve çocukla evle uğraş.durumum iyi ama neyapsam bilmiyorum
Boşandınızmı peki evet işe başlıcam seviyorum bide üstüne yaTipik guvenilmez adi koca örneği ahh canim ah üzülme hepsi gececek çocuğun biraz büyüsün yeter benzer şeyler bende yasamistim cocuklarim kucukken şimdi o kadar guclendimki yuttum attim sokağa bu tip adamlarin evliliği eninde sonunda bitiyor yani akilli hareket et işe basla abinin yaninda para biriktir öfkeyle kalkip zararla oturma
Aklıma yatıyo hem yeğenim diyorum hem abimin evi niye bakmıyım.yanlış anlaşılma değil ama mesafel annemle bana karşı.evime gelmez beni çağırmaz bilmiyorum annemin ağzını arıcam ben boşanmak istemiyorum oğlum çok düşkün babasına ya o başkasını severse ondan korkuyorum okadar bakımlıyım ama hep kendimde bi yetersizlik görmeye başladımcanım zor bir durum.. maalesef huylu huyundan vazgeçmiyor.. bence de sen para kazanmaya başlarsan kendini daha güçlü hissediceksin.. hem belki abinle ilişkiniz de düzelir.. bazen ufak yanlış anlamalarla kopuyor aile bagları.. umarım abinle de öyledir.. böyle zor bir durumda sahip çıkar umarım sana..
Belkide evet ama zaten gidicem demişti bende tamam demiştim niye halen yalan söylüyor onu anlamıyorumAdam durumcuye gidecek diye yalan soyluyosa bunda senin de sucun vardir cok sıkıyosun demek ki..
Yok o dönem iki sene ayri yasadik body lere boncuk falan isleyerek evimi gecindirdim ailemde destek olmustu sonra baristik ufak tefek sorunlar hep oluyordu gecenlerde delirtti beni koydum kapiya şimdi gidersen git diyen adam yok tabi karsimda iş yerini basarim yolla cocuklarimin rizkini diyorum it gibi getiriyor ayrica babasinin evinde oturuyorum kiramda yok surunsunBoşandınızmı peki evet işe başlıcam seviyorum bide üstüne ya
Of ya kimbilir neler çekmişsindir sevmiyomusun peki ben çok seviyorum nnem bAbam ayrı büyüdüm annemde bende çok yıprandık ben oğluma bunu yaşatmak istemiyorum ama ağzına sahip çıkamıyor neyapıcağımı bilmiyorum geldim 29a 40 50yaşlarında ortada kalmaktan korkuyorumYok o dönem iki sene ayri yasadik body lere boncuk falan isleyerek evimi gecindirdim ailemde destek olmustu sonra baristik ufak tefek sorunlar hep oluyordu gecenlerde delirtti beni koydum kapiya şimdi gidersen git diyen adam yok tabi karsimda iş yerini basarim yolla cocuklarimin rizkini diyorum it gibi getiriyor ayrica babasinin evinde oturuyorum kiramda yok surunsun
yani öyle ablacim zor bilirim simdi mazlumu oynuyor ben cadiymisim beni bu hale kim getirdi hiç dusunmuyor
Anlatmıştım size bilen bilir bu hikayeyi.2yıl önce eşimin benden giZli telefonunu yakalamıştım.beni bikaç defa yere fırlattığını ve or.... Kadınlarla klüplerde eğlendiğini.affettim barıştım gidecek yerim yoktu.annem kocandır otur evinde dedi.çalışamadım çocuğumla kimse ilgilenmedi neyse 2yıl geçti eşim düzeldi dedim oğluna çok düşkün bu arada.beni seviyo ilgileniyo dışarda gezdiriyo.fakat bugün yine bana yalan söyledi. Takside çalışıyo arabada kamera var.eşimi aradım kaçta geliceksin dedim 4 te 5 te dedi tabi sabah saatinde diyo.sonra tabletten kameraya bir baktımki takside başkası çalışıyo.aradım nerdesin kocam dedim çalışıyorum dedi.kaçta vericeksin dedim 3te 4te dedi.bağırdım çağırdım arabada başkası çalışıyo dedim.güldü sonra evet verdim dürümcüye gidip muhabbet sohbet yapıcaktık eve çağırırsın erkenden diye aöylemedim dedi.bağırdım gelme eve defol dedim o arada telefonu ortak tanıdığımız bi abi aldı ceren kızım yanımda bişey yaptığı yok dedi bende niye yalan konuşuyo diye bağırdım adamda eşime kızdı çabuk git evine ne diye yalan söylüyosun dedi kapattım.eve geldi bağrıştık özür diledi.ama dediki isteseydim gelmezdim eve dedi sırf üzüldün diye geldim dedi.bende gelmeseydin ya bende karılık yapmazdım olur biterdi dedim.ayağa kalktı yapmıcaksan kapı orda si.... Git dedi .gittim yatağa ağladım.sabah geldi sarıldı falan.şimdi kafam allak bullak.bu adamın yalanlarını nereye kadar araştırıcam nezaman güvenilir olucak bilmiyorum.abimin durumu iyi ama benimle hiç muhattap olmaz.dayımın kızı evleniyordu düğüne gidilicek annem telefon açtı cerende sizle gelsin dedi arabada yer yok demiş halbuki karısı bide 2çocuk var ağladım bitirdim ilişkimi.sonra arayıp durdu ama açmadım telefonunu.abimin 2çocuğu var annem bakıyo bakıcı arıyolarmış öğlen 12 den akşam 6ya kadar 1000 lira vericekler yemek az temizlik bide bebeğe bakmaya yardım için.acaba orda çalışsamda 2sene para biriktirsem benim oğlum büyüdüğündede normal işe başlarım diyorum.hem hafta sonu izinli olucam hemde oğlum hasta falan olsa izin alırsam kızmazlar.zaten oğlum yarın okula başlıcak okuldan babası alır bilmiyorum abime minnet etsemmi beni istermi başka işede başlayamam öğleden 6ya kadar 5gün kimse o parayı vermez.normalde muhasebeciyim.bilmiyorum beklesemmi 2sene evde oturup oğlum 7yaşına geldiğindemi çalışsam bilemedim.bu adam akıllanırmı yaşlansam ya genç birini bulursa beni istemezse neyaparım bilmiyorum geleceğe parlak bakamıyorum
Sıkmıyorumki ama biraz dırdır yapıyorum sanki yok annesi yok babası aynı şeyleri tekrarlıyorum galiba.ben ona karışmasam sorun yok.kendimdede suç var onun için barıştım.onada hakverdim.üzerime düşkün gezdirmeyi çok sever.istediğimi aldırır bunaltmaz sadece giyinmene karışır biraz.ama dün gece ufacık bişeyde yalan söyleyince yine yıkıldı güvenim.bende büyüttüm yani yalana tahammülüm yok.sonra kendide hatasını anladı salaklık ettim ben halbuki zaten gidicektim ne diye aöyledim bilmiyorum dedi.daha çok oturup muhabbet gırgır yapmak için ama herşeyi mahvettim dedi barıştık ama aklımda deli sorular çalışsammı neyapsam oğlumun yemekle arası iyi değil okula devamlı gidip gelirim diye çalışmakta istemiyorum karmakarışığımcanım yaaaaaçok mu sıktın acaba diyecem ama senin yaşadıklarını kim yaşasa sıkar kocasını.insanın eşine güveni bir kez gidince bir daha zor yerine geliyor.. ayrılmak istemiyorsan sıkmaman lazım.. çünkü böyle daha çok uzaklaşıyor..
Tahmin etmedi ben pek bakmam ona güveniyorum çünkü oda bunu biliyo sık sık arayınca tahmin etmiş ama iş işten geçtiEsiniz uyanık geçinen salar danmi yoksa sizinle ddalgası geçiyor anlamadım ben...araba da kamera var açtım baktım diyorsun o bunu tahmin edemeyecek biri mi sence?
sen abin kabul ederse ve o paraya karışmaz biriktirebilirim diyorsan ne olur ne olmaz çalış bence...
kendine olan öz güvenini ve eşine olan guvenini kaybetmissin..careye Önce kendinden baslasan?
Ay ben daha kucuksun sandim bak iste evlilikte ben 50de ne olucam kaygısı guduyorsan o evlilik tam evlilik degildir ait hissetmelisiniz birbirinize madem bunu çocuğuna yasatmak istemiyorsun guvenmeyi ogrenmelisin ha bu adamda bir yamukluk var diyorsan seviyorum ama falan dememelisinOf ya kimbilir neler çekmişsindir sevmiyomusun peki ben çok seviyorum nnem bAbam ayrı büyüdüm annemde bende çok yıprandık ben oğluma bunu yaşatmak istemiyorum ama ağzına sahip çıkamıyor neyapıcağımı bilmiyorum geldim 29a 40 50yaşlarında ortada kalmaktan korkuyorum
Bravo negüzel cesaret sizinki bende yok o cesaret niye yok biliyomusun ben aile sevgisinden uzak büyüdüm şimdi ailemi bi arada tutmaya çalışıyorum oğlum babasına çok düşkün ben onları ayıramam diyorum ya susucam oturucam yada resti çekicem ayrılıcam arkam hiç yok bide kimse destek olmaz banaAy ben daha kucuksun sandim bak iste evlilikte ben 50de ne olucam kaygısı guduyorsan o evlilik tam evlilik degildir ait hissetmelisiniz birbirinize madem bunu çocuğuna yasatmak istemiyorsun guvenmeyi ogrenmelisin ha bu adamda bir yamukluk var diyorsan seviyorum ama falan dememelisin
sordugun soruya gelince bu sevme sevmeme meselesi değil öz saygiyla alakalı benim tavirim beni huzursuz ediyorsa beraber yasamanin bir anlami yok diye düşünüyorum ki aldatilma suphem olsaydi birde evire cevire doverdim onu ben net yani :)
İşte az önce onu anlatmaya çalıştım sana suanda çocuğun küçük ve kocan biliyor senin zayifligini biraz büyüt onu para kazanmaya başla bak nasıl hakkından geliyorsun onun hatta belli bir süre sonra hem ana hem baba olurum ben yavruma diyeceksin inan bana ama ne kadar erken işe baslarsan o kadar iyiBravo negüzel cesaret sizinki bende yok o cesaret niye yok biliyomusun ben aile sevgisinden uzak büyüdüm şimdi ailemi bi arada tutmaya çalışıyorum oğlum babasına çok düşkün ben onları ayıramam diyorum ya susucam oturucam yada resti çekicem ayrılıcam arkam hiç yok bide kimse destek olmaz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?